Je to neuveřitelné ale Ukrajinec se přiznal k popravě zajatců. Protože z textu to tak vyplívá.
„Ukrajinci byli podle svých slov zároveň svědky popravy šesti svých válečných zajatců.“
Vysvětlení pro štejnary: Ukrajinci byli svědky, ne popravčími. Již chápete, Štejnare, nebo potřebujete další osvětu?
Taková kontrolní otázka – kolik se vejde do západoněmeckého obrněného transportéru vojáků? 10 až 12 západ do německých soudruhů, vy tupci!!!🤣🤣🤣 Tak to je masový útok japonského stylu jako blázen 👍.
Jsem rád že tady je Forum24,kde jinde se dá dočíst ,jak armáda Ukrajiny drtí Rusy, hurá at žije Ukrajina.
Ukrajinci byli svědky popravy zajatců. To si je Rusové na tu popravu pozvali?
Tak je to možné, že to viděli z pozorovacích dronů. A třeba si taky vymýšlí. To se nedá zjistit. Já jsem k těmto zprávám ale rezervovaný. Kdo viděl film Vrtěti psem s Dustinem Hofmanem, ten ví, jak to myslím. Od počátku konfliktu (a to již od roku 2014) médiemi či sociálními sítěmi proudí zprávy o porušování ženevských konvencí (a o zločinech i na civilistech) z obou stran toho konfliktu. Ten konflikt vlastně začal již postřílením 102 civilistů na Majdanu či i dříve.
Ty ztráty jsou fakt strašný. Nechápu jak jim to ti vojáci trpěj. Kolik asi měli vzpour nebo zastřelených velitelů...
anebo to co nam tu piše Forum neni uplna pravda ne li lež , možne je vše...
Já když čtu rádoby ty to generální rady tak se mně chce smát.Stačilo by 1/2 hodky a měli by pod zadky naděláno do konce života .Jó to se kecá ,když jsem zalezen jako krysa.
Tak to by mne zajimalo kde to info Forum 24
shání ? Zda v Rusku na bojišti či v Praze u sudu?
Mlha nemlha,důležité je, aby ukrajincům neprošel ten chasník s tou koženou brašnou.
No pasaran!
A kde jsou Severokorejci? Elita pokud vím, tlačí v donbasu u Kurachova. Ledar že by byla elitní celá ruská armáda..
Včera jsem pekl kuře a dnes si udělám knedlo vepřo zelo...
S nadivkou?