1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Je to neuveřitelné ale Ukrajinec se přiznal k popravě zajatců. Protože z textu to tak vyplívá.

14
Před 5 měsíci
Petr Štejnar

„Ukrajinci byli podle svých slov zároveň svědky popravy šesti svých válečných zajatců.“

Vysvětlení pro štejnary: Ukrajinci byli svědky, ne popravčími. Již chápete, Štejnare, nebo potřebujete další osvětu?

21
Před 5 měsíci

Taková kontrolní otázka – kolik se vejde do západoněmeckého obrněného transportéru vojáků? 10 až 12 západ do německých soudruhů, vy tupci!!!🤣🤣🤣 Tak to je masový útok japonského stylu jako blázen 👍.

5
Před 5 měsíci

Jsem rád že tady je Forum24,kde jinde se dá dočíst ,jak armáda Ukrajiny drtí Rusy, hurá at žije Ukrajina.

22
Před 5 měsíci

Ukrajinci byli svědky popravy zajatců. To si je Rusové na tu popravu pozvali?

24
Před 5 měsíci
Liba Berova

Tak je to možné, že to viděli z pozorovacích dronů. A třeba si taky vymýšlí. To se nedá zjistit. Já jsem k těmto zprávám ale rezervovaný. Kdo viděl film Vrtěti psem s Dustinem Hofmanem, ten ví, jak to myslím. Od počátku konfliktu (a to již od roku 2014) médiemi či sociálními sítěmi proudí zprávy o porušování ženevských konvencí (a o zločinech i na civilistech) z obou stran toho konfliktu. Ten konflikt vlastně začal již postřílením 102 civilistů na Majdanu či i dříve.

20
Před 5 měsíci

Ty ztráty jsou fakt strašný. Nechápu jak jim to ti vojáci trpěj. Kolik asi měli vzpour nebo zastřelených velitelů...

9
Před 5 měsíci
Jaroslav Veverka

anebo to co nam tu piše Forum neni uplna pravda ne li lež , možne je vše...

11
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Já když čtu rádoby ty to generální rady tak se mně chce smát.Stačilo by 1/2 hodky a měli by pod zadky naděláno do konce života .Jó to se kecá ,když jsem zalezen jako krysa.

1
Před 5 měsíciUpraveno

Tak to by mne zajimalo kde to info Forum 24

shání ? Zda v Rusku na bojišti či v Praze u sudu?

5
Před 5 měsíci

Mlha nemlha,důležité je, aby ukrajincům neprošel ten chasník s tou koženou brašnou.

2
Před 5 měsíci
Daniel Skalik

No pasaran!

Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 5 měsíci

A kde jsou Severokorejci? Elita pokud vím, tlačí v donbasu u Kurachova. Ledar že by byla elitní celá ruská armáda..

Před 5 měsíci

Včera jsem pekl kuře a dnes si udělám knedlo vepřo zelo...

6
Před 5 měsíci
Lukáš Dobeš

S nadivkou?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt