1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Tnn tvrdil, že v rusku je více svobody a demokracie než v USA a EU. Tak proč tohle v rusku řeší? 😄

4
Před 1 rokem
Martin Horák

Ruští umělci musí být ideologicky pevní, vychvalovat válku (pardon, speciální vojenskou operaci) a vůdce Putina, žádná západní dekadence. 🙂

Odkaz

Odkaz

www.novinky.cz
Ruský zpěvák vychvaluje válku, na frontě se mu ale koncertovat nechce. Žena ho prý nepustí - Novinky
Hvězda ruského zpěváka Jaroslava Jurjeviče Dronova, známého pod přezdívkou Šaman, vyletěla po začátku války strmě vzhůru. Interpret různých propagandistických písní je teď ale terčem posměchu...
zpravy.aktualne.cz
Mašani - "Můj Putine" s českými titulky
"Můj Putine." Propagandistická píseň ruské zpěvačky Mašani z Novosibirska, která reaguje na válku na Ukrajině (s českými titulky).
3
Před 1 rokemUpraveno

Citace p.Rodnjanského v článku (nikdy jsem o člověku tohoto jména neslyšel) podle mého vnímání přesně vystihuje hloubku morálního rozvratu v Rusku a obludnost toho, co Rusové sami a Putin zvláště nazývají Ruský svět.

4
Před 1 rokem

Z tohoto příběhu je zcela zřejmé, že ruSSáci buď mozky nemají vůbec, nebo je mají plné samohonky a v lepším případě vodky.

3
Před 1 rokem

Što ? Kremelský knírač nemá slov ? Počemu ? Ha ha ha !!!

Před 1 rokem

Jetli chtějí mít nahatý mejdan co je komu do toho?Pokud tam nemají nezletilé.

1
Před 1 rokem

Že ten kluk Peskov tam byl taky z holým bimbasem !😂😂😂

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokemUpraveno
René Valenta

Ale tos nepochopil ten článek. My se jim smějeme pro jejich netolerantnost. Když by nějaká soukromá party probíhala během střelby na karlovce, taky by jejich podnik u nás nezavřela policie pod záminkou obchodu s chlastem. Ty zřejmě tak tolerantní nejseš takže protos ten článek nepochopil

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt