Tady alespoň vidíte, že Ing. ani Ph.D. není zárukou inteligence. No ono - kdo tak asi může sloužit komunistickému estébákovi, že?
Možná Mark jenom zkoumal, kdo všechno se na jeho sítích může taky vyskytnout...😂🤣
Hloupost je pro politika ANO celkem typická, připomněl bych Aleše "Medůzu" Juchelku a jeho počty o budoucím růstu HDP pod vedením ANO a další perly.
Paní poslankyně je inteligentní jak dlabaná dýně 😄
Vtipné navíc je, že se pozastavuje nad omezeními na stejné sociální síti, kde ona sama na své stránce blokuje (banuje) autory všech nesouhlasných názorů. LOL.
Tak snad mu neposlala peníze na letenku,když by jí chtěl osobně vyjádřit podporu a omluvu.Tímto je angažmá v ANO pro mne asi pasé,protože nechci vstávat ve čtyři ráno a moje IQ se zatím nepohybuje na úrovni houpacího koně.Snad si ji Andrej prosadí na ministerstvo informatiky.A kdyby tam tápala,tak může zavolat Trumpovo synovi,ten je schopen zapnout počítač do pěti minut.
"Jazyk myšlenky nepředbíhej!" (Antičtí mudrcové - 6.-7.stol.př.n.l.)
A pak se člověk diví, že se najdou slípky, které si dopisují s americkými herci a posílají jim peníze na cestu 🙂
Bravo PL!
Začnu sledovat.
PL jsou geniální. Půlka narodovcu si ani nevšimne, že to nejsou parlamentní a trolí je a trolí. Tohle je zásah potopená.
Peštová z Mostu ? Zajímavá shoda. V 80.letech nám do organizace nasadili špicla J.Peštu , aktivního příslušníka STB. Dojížděl do práce 50 km z Mostu .Brzy po jeho nástupu jsme dostali varování , co je to zač a nebavit se s ním .Jeho pracovní náplní byl " úklid archivu organizace" . Práce tam měl tolik , že si denně autem vozil domů šanony s podnikovou poštou, smlouvami a fakturami , aby to vše stihnul prolustrovat . Takže se dá předpokládat v případě soudružky poslankyně za ANO , že jablko nespadlo daleko od stromu !
Asi se inspirovala zděšenou Mirkou. Ta si taky psala a nepsala s ruskou stranou. A pak mazala a nemazala text. 🤗 A teď mě můžete kamenovat. Je ráno, tak budu mít aspoň celý den zábavu.🤣
Takže vědomě lžeš a jsi na to pyšná. Od rusky nic překvapivého. Máte to v krví.