Podle pana premiera názory oposice v našem parlamentu jsou prý desinformace.To je trochu divné pojetí jednání v demokratickém parlamentu,kde právě z rozdílnosti názorů má vykrystalisovat pro národ optimální vyřešení zásadních otázek.
Ten žvanil už hledá kdekoho na koho by co svedl patlák,Babiš,Ukrajina,Rusofobie,ale neřekne,promiňte vládnutí nezvládáme,nebyli jsme na to připraveni,byli jsme překvapeni,že budeme vládnout,mysleli jsme,že budeme v opozici na to nemá koule on ani ta jeho směska umatlaná.
Pane Fialo, kdo je pro Vás děti nformátor? Ten kdo má jiný názor než Vy a vaše prolhaná vláda.
Nesouhlasís jsi dezinformator. A to si fórum chtěl platil Fiala jako vládní, po kritice to zrušil. Takže články na obhajobu jakéhokoliv nesmyslu vlady jedou.
Pane premiére, u vás je problém, aby se dohodly levá a pravá hemisféra vašeho mozku. Tedy jestli tam vůbec nějaké jsou...
Opět lež z úst premiéra. Kdo jim nejde na ruku je proruský . Máme zde totalitu petikolky.
Sám sloužíš proruSSké totalitě!
Obranná smlouva se Spojenými státy je něco, co mi nevadí. Zato mi vadí Fialův diletantský přístup k ekonomice. Že on sám tomu nerozumí je jedna věc, i když v současné situaci to není vůbec vhodná kvalifikace ani pro premiéra. Mnohem horší je, jak z neschopných lidí nadělal ekonomické ministry, obzvláště ministra financí.
Ale pozor: jestli si někdo myslí, že kvalifikovaným ministrem financí byl Babiš, tak ať raději zaleze. Ten vůbec kvalifikovaný nebyl, spíš váhám jestli Babiš nebyl ještě horší než Stanjura.
Už vím proč je tento plátek Fórum. To je fakt lepší než býval Dikobraz či Trnky brnky.
A že to čteš, běž raději pracovat.
Narcis ty a tvoje vláda lžete této republice i po 10 letech se budete vymlouvat na Babiše,jsem zvědavý kdy to bude KSČ.
Lidé tady nechtějí, žádný migranty stačili rusaci v 68 pane premiere je těžké to pochopit.