1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podle pana premiera názory oposice v našem parlamentu jsou prý desinformace.To je trochu divné pojetí jednání v demokratickém parlamentu,kde právě z rozdílnosti názorů má vykrystalisovat pro národ optimální vyřešení zásadních otázek.

65
Před 1 rokem

Ten žvanil už hledá kdekoho na koho by co svedl patlák,Babiš,Ukrajina,Rusofobie,ale neřekne,promiňte vládnutí nezvládáme,nebyli jsme na to připraveni,byli jsme překvapeni,že budeme vládnout,mysleli jsme,že budeme v opozici na to nemá koule on ani ta jeho směska umatlaná.

50
Před 1 rokem

Pane Fialo, kdo je pro Vás děti nformátor? Ten kdo má jiný názor než Vy a vaše prolhaná vláda.

49
Před 1 rokem

Nesouhlasís jsi dezinformator. A to si fórum chtěl platil Fiala jako vládní, po kritice to zrušil. Takže články na obhajobu jakéhokoliv nesmyslu vlady jedou.

53
Před 1 rokem

Pane premiére, u vás je problém, aby se dohodly levá a pravá hemisféra vašeho mozku. Tedy jestli tam vůbec nějaké jsou...

77
Před 1 rokem

Opět lež z úst premiéra. Kdo jim nejde na ruku je proruský . Máme zde totalitu petikolky.

86
Před 1 rokem
Pavel Jelinek

Sám sloužíš proruSSké totalitě!

36
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Obranná smlouva se Spojenými státy je něco, co mi nevadí. Zato mi vadí Fialův diletantský přístup k ekonomice. Že on sám tomu nerozumí je jedna věc, i když v současné situaci to není vůbec vhodná kvalifikace ani pro premiéra. Mnohem horší je, jak z neschopných lidí nadělal ekonomické ministry, obzvláště ministra financí.

Ale pozor: jestli si někdo myslí, že kvalifikovaným ministrem financí byl Babiš, tak ať raději zaleze. Ten vůbec kvalifikovaný nebyl, spíš váhám jestli Babiš nebyl ještě horší než Stanjura.

Před 1 rokem

Už vím proč je tento plátek Fórum. To je fakt lepší než býval Dikobraz či Trnky brnky.

71
Před 1 rokem
Karel Polák

A že to čteš, běž raději pracovat.

35
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Narcis ty a tvoje vláda lžete této republice i po 10 letech se budete vymlouvat na Babiše,jsem zvědavý kdy to bude KSČ.

47
Před 1 rokem

Lidé tady nechtějí, žádný migranty stačili rusaci v 68 pane premiere je těžké to pochopit.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt