1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co se týče toho znamení v podobě bleskem zasaženého božího oka na morovém sloupu, tak nám média tají jednu důležitou informaci.

Podle očitých svědků se těsně po úderu blesku ozval z nebes mohutný, až burácející hlas, který řekl: "kuuva, já se tý škytavky snad nezbavím!"

8
Před 1 rokem
Martin Novotný

Podle jiných zpráv bylo slyšet "Zatracený jezulátko, zase jsem se netrefil".

Petr Hájek musel projít nějakým zlomem jako mnoho jiných na pohled inteligentních lidí , kteří naskočili Rusku a zaprodali se všemu, co Rusko páchá. Vypadá to, že i nová Osvětim made in Russia by jej nechala v klidu přesně jako Klause a ostatní rádoby intelektuály, které si i Stalin vodíl na provázku..U mnohých je hlavním motorem zbabělost před krutým nepřítelem, což známe z minulosti..

23
Před 1 rokem

ruskefilcky.ork

6
Před 1 rokem

Ve chřtánu Bruselu a Washingtonu nemusíme stát frontu na toaletní papír ani na nic jiného, tak jak jsme to dělali ve chřtánu Moskvy. Musím vzpomenou na svou profesorku ruštiny, která se každý rok jezdila dovzdělávat do Ruska a říkala nám jak Rusové stojící ve frontě čtou Tolstého, Dostojevského..., ale až po převratu přiznala, že stáli frontu na vodku. Tak asi tak, kolaborante Hájku.

34
Před 1 rokem

Moskva je pro něj v pohodě, protože tam oceňují každého užitečného servila, který papouškuje její stupidity a bludy, oproti tomu ve Washingtonu jsou tihle umudrovaní exoti v čele s Klausem buď k jen k smíchu nebo total ignore.

Na tyhle se hodí bajka o kyselých hroznech a sladkých citronech. Na sladké západní hrozny tyhle obskurní postavičky nedosáhly, a že se natahovaly!, tak vzaly zavděk kyselými citróny z Kremlu. No a pak už jen ve vlastní mysli, aby si sami před sebou nějak zachovali tvář, udělali ze sladkého kyselé a z kyselého sladké. Mimochodem, tak to dělal, tak se klamal i Milouš, aby si sám pro sebe a zástup svých dezolátů zracionalizovat, že mezi důležitými demokratickými hráči je naprostá nula. Svou roli v tom jejich převrácení (zvrácení) sehrává i jejich houževnatý komplex z celosvětově známého a na Západě široce oslavovaného a uznavaného Havla.

9
Před 1 rokem
Radovan Riegr

Jinak řečeno, Klaus s Hájkem do toho "kyselého" washingtonského chřtánu toužili spadnout víc než kdo jiný. No bohužel, washingtonský chřtán je naprosto odignorval jako sousto zcela nevábné. Tak jim nezbyla než kremelská zá..delka, kterou si pak pro sebe vyhlásili za slaďoučkou, konzervativní hodnoty i demokracii chránící a Západ, kde se svými bláboly utržili jen posměch a odmítnutí, zase za hrozně kyselý a úpadkový. Takhle prostě funguje lidská mysl, která se nedokáže vyrovnat s realitou.

9
Před 1 rokem

Senilní blázen s. Hájek opět vystrkuje svůj rudohnědý rypák na slunce boží....a já si naivně myslel, že v klidu tráví zbytek svého života v detenčním ústavu pro nevyléčitelně slabomyslné...

20
Před 1 rokem
Laco Kotlár

Já myslím, že není senilní blázen. Jen se kdysi upsal ďáblu, tedy jisté tajné službě CCCP. A ten ďábel se stejně, jako u jeho šéfa v roce 2014 přihlásil i u něj. Staré dluhy se musí platit.

8
Před 1 rokem

Jde vidět o co Klausovi a jeho lobby jde.

By mě zajímalo, co na něj Putin má...

Před 1 rokem

Když se nebojí Moskvy ,sedne na vlak a pá pá.

13
Před 1 rokem

Tento rádoby demokrat a vlezdoprdelka Klausů bude už jen těžko vyslyšen,ta doba už dávno minula?

9
Před 1 rokem

Nadarmo se neříká, koho chleba jíš, toho píseň spívej..... 😃😃

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt