No, taky jsem zíral, zejména, když mluvila Olga Richtrová, to mi fakt bylo líto.
Ale k tomu Soukupovi: není to tak, že tento člověk definuje jednak sám sebe (samozřejmě), ale zpětně i Zemana, tehdejšího prezidenta?
Odkaz
Soudružka ODS Hovorková píše, že o pozornost v médiích bojuje nějaký Soukup a Bartoš, resp. Michálek .
LŽE !!!
Mediální pozornost totiž vyvolal Fiala svým záludným chováním.
Zmínění dva Piráti na tuto zákeřnost pouze reagují - a MAJÍ PRAVDU.
Vůbec nejde o digitalizaci!
Kmotři ODS prostě chtějí MMR a miliardy tam !
Kmotrům vadí také Fiala na jehož konci - také tímto krokem - pracují
Odkaz
KRÁSNÁ FOTKA NA ZÁVĚR !
Schází VK, Topolánek , Jůlínek , Drobil, Řebíček, Kuba a XXX dalších!!!
Kdo Vám tahle moudra napovídá? Na tohle nemohl přijít jeden člověk.
Soukup, ... Hanychová, ... kdo to, proboha, je? Dopita? To asi může být ten hokejista z Nagana. Nebo je to jiný Dopita? ... Ale co tito lidé dělají na stránkách politického fóra? Paní Hovorková dříve pracovala v Blesku? Nebo snad v pověstném "Rytmu hnoje"? Agáta vede vskutku vzrušující život, ale co je komu do toho? Její kluci si to pěkně rozdávají, ale potřebují k tomu advokáty a bulvár, když mají silné argumenty podpořené silou svých paží? Celebrity jsou lidé známí, elity jsou lidé bytostně zodpovědní. Paní Hovorková srovnává nesrovnatelé, záměrně karikuje ty, kteří se jí nelíbí, kteří jí nesedí, nebo kterým prostě nerozumí, nebo jim nechce rozumět. Což o to, pan Michálek je vskutku zdatný bijec, kteří to modroptákům dal mnohokrát sežrat - právě proto, že je bytostně zodpovědný, má ideály, a jako takový baží po spravedlnosti - ale v rámci společného zájmu a stability státu v době několikanásobné krize dokázal zachovávat navenek dekorum - no a to už teď nemusí. Pan profesor Fiala v důsledku své stupidní chyby odšpuntoval láhev s Džinem, a ten může nakonec nabýt takové síly, že Fialu odvane ze Strakovky. A přivane východní větry. Nebo spíše vichřice.
Vtipné - celkem to sedí.
Nechte stranou vse ostatni a podivejte se v dalsim clanku na aktivni Bentovo angazma ve prospech hazardu v dobe obrich strukturalnich schodku rozpoctu.
Michalek to trochu prehnal, ale prece …..
Celebrita Soukup, jé,to jsem se nasmál.
Super, a s kym pak za rok sestavi zbabelec a lhar Fiala koalici?
👍 😀