Už aby jste skočili přeji této Vládě prohru ve volbách nic jiného si také nezaslouží
Pěkný článek, akorát lež od sameho začátku až do konce. Přidali pouze učitelům, úředníci nedostali ani korunu !!! Tak by mě zajímalo, proč novináři lžou 🤮
To jste se spletl trochu
Ano, ano,pane Fialo. Všichni se musíme uskromnit. Neříkal jste to náhodou? Ale je pravdou, že při neoblíbenosti vaší vlády je třeba finančně podpořit policii a armádu.
Pracuji v mateřské školce jako školnice. Máme tabulkové platy, takže minimální mzdu a 800 korun osobní příplatek. Několik let stále stejný plat!
Zato by nikdo z vlády ani nevstával
Jdeme řeckou cestou.👎
Dost lidí si myslí, že průmysl jede poměrně dobře. Často to tady píšou. Nevím, jestli se jim dá věřit nebo ne. Jsou určitě firmy, které poměrně dobře prosperují. To je jasné a logické. Je ale otázka kolik procent z celku jich je. Nevím vůbec, kde je pravda.🥺
Hlavně že všichni tzv. "vládní" slibovali, že budou tyto náklady snižovat. Inu když je hodně příbuzných, známých a boháčů, kteří formou příspěvku vlastně politiky podplácejí.-
Už od pohledu je vidět že moc rozumí Stanjura nepobral. ODS je toxické zlo.
Na důchodcích šetří ,na sobě už tolik ne a stále nabírají další a další lidi.Kdo tenhle přebujelý aparát uživí?
Zřejmě to stát a úředníci zkrouhli učitelům, lékařům, duchodcum. STYĎTE SE
Umíte číst, přidáno dostali právě učitelé, vojáci atd, úředníci nikoliv, nechápu proč se tady pořád lže. Nikdo se nemůže divit, že opravdoví pracanti jdou pryč a zůstávají jenom flákači.
Nevím, kterým . Běžný státní zaměstnanec nemá většinou ani 35 000 hrubého. A že vzrostl plat na 44 000? Zajímalo by mě, kdo za mně bere peníze.
politici, lékaři, soudci, lampasáci, u stejného druhu práce, ve stejné profesi je plat ve státním o 1/3 až polovinu nižší. Tabulky u nejnižších profesí dokonce porušují zákon o min. mzdě.
Jak praví české přísloví,z cizího krev neteče...