A k tomu si ještě dopočítejte náklady na sociální fondy , které jsou odvislé do výše platů.
Hlavně, že nám rozpočtový podvodník Dluhoš Staňura tvrdí, jak byla předcházející vláda populistická.
Bodejť by bylo na důchody když zivime tolik státních budizknicemu a jejich počet pořád roste elektrikář sliboval snížení,ale je to naopak od něho bych si nenechal zapojit ani zásuvku.
To je to kouzlo průměru, uklízečky, kuchařky a další nedostali přidáno nic, ale v průměru se mají výborně! Jen tak dál milý státe, přesně tohle jsme chtěli! :-(
to je ta vláda rozpočtové zodpovědnosti??????????????
zvýšení platů za rok o 18 miliard ???, to si z lidí dělají srandu
To by jeden blil, nárůst státních zaměstnanců o několik tisíc
Ve školách nemají na platy kuchařek a ostatního personálu, zdravotnictví na huntě , zubaři díky pánu Šmuclerovi úplně domršené, školství a zemědělství na úrovni ,,0,,
No to jsou odborníci, samé lži a lži. Tanečky okolo důchodu ? kde na ty čísla přišli ? Doba dožití ? Stačí projít statistiky které jsou k dipozici více jak polovina věcí
nedává žádný smysl
Ano, co tu píšete nedává žádný smysl.
Proč pořád lžou ? Oni si přidávají tomu věříme, ale obyčejní lidé to na výplatním pásku nevidí
Zdražování v obchodech to vidíme, na daních z nemovitostí také ,ale na výplatě Bohužel.
Bohatnutí, jak pravil pan Stanjura, opravdu začíná. Avšak obávám se, že ti ti, co vytvářejí skutečné duševní a materiální hodnoty, nemohou ze svých daní půlmilionové závaží státních zaměstnanců ufinancovat. Na to nemají odpovídající mzdy. Je-li nadpis přesný a hovoří pouze o státních zaměstnancích, tak k nim je potřeba připočítat i další zaměstnance veřejné sféry - úředníky obcí, krajů, městské policie .....
Zbytečně se rozčilujete. Já už jsem to u této vlády vzdal, protože je to marné. Je to takový státní moloch. Dělají si tam, co chtějí a potřebují. My je vůbec nezajímáme. Je to holt taková zkažená nátura. Nás potřebují jen kvůli daním a jednou za čtyři roky kvůli hlasům. To je tak asi všechno.
Jsem státní zaměstnanec. Loni mi nepřišla do výplaty ani 1kč. navíc. Letos, aby toho nebylo málo, měsíčně méně o 1250kč. Tak, tak asi. Zase dostali přidáno jen vyvolení. Ať pan Stanjura přestane vypouštět z těch svých úst lživé žvásty! Pamatovali hlavně na sebe.
To jsou ty jejich výpočty a průměry. Někdo dostane míň, někdo víc ( a o hodně ) a ve výsledku musíme být všichni spokojení.
Proc neni na duchody nema logiku kdyz socialni odvody vyrazne rostou nezamestnanost zadna a duchodcu porad plus minus stejne. Tahle skupina musi socialni odvody pouzivat i mimo duchody, jinak to neni mozny. Vemte si kalkulacku a realna vykazovana statisticka cisla a pocitejte, zjistite ze to nejak nevychazi. Myslim se nemuzu plest.
Přece by vám pán ministr nelhal on ví nejlíp že jedna a jedna jsou tři
Obarvený elektrikář znovu a opakovaně lže. Rozhodně nepřidává všem, ale jen svým oblíbencům. Ti, co by to potřebovali a určitě by si to i zasloužili, opět utřou ...u.
A tech uredniku co pribylo. Navzdory slibum o jejich snizovani
Tohle je pokrytectví nejhrubšího zrna. Platy vzrostly jen některým vyvoleným profesím ( včetně politiků samozřejmě ). Naprostá většina "tabulkových" zaměstnanců se ani zdaleka nepřibližuje průměrnému platu. Jsem volič demokratických stran, ale ODS je pro tuto zemi stejné zlo jako ANO, KSČ nebo SPD. Právě klientelismus a nepotismus, který tu tahle mafie předvádí už od revoluce, přivedl k moci Babiše a další obskurní postavy. A naprostá lhostejnost ODS k životní úrovni zaměstnanců, jež potřebuje stát ke své existenci, nás opět žene do hnědorudé totality.
A Vám nestačí, že politikům koaličním i opozičním se vede v podstatě dobře?