1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 hodinami

Díky za článek takhle jsem se dlouho nenasmál 🙂

2
Před 9 hodinami

Vypadá jako mužici z Dálného východu, který ruské politbyro posílá jako potravu pro kanóny na ukrajinskou frontu.

Kdyby ho v tom mundúru člověk potkal na ulici, dá mu kilo, ať si jde do sámošky koupit pět rohliků, deset deka sekaný a lahváče, aby nepomřel hlady. 😄 😄 😄

43
Před 2 hodinami

V tom mundúru nebyl PUTIN ale jeho NÝVLT MACHÁNĚ 🙂

Odkaz

www.youtube.com
Jára Cimrman ležící spící - dvojníci
Před 6 hodinami

Copak, vrchní russký nacistický vůdce, masový vrah a válečný zločinec nese mrtvolám rusských okupantů rozsekaným na kousky výplatu? Nebo bude jejich rodinám stačil osuška či štangle salámu.

9
Před 43 minutami
Radim Zátopek

a nebo mlýnek na maso?

Před 9 hodinami

To je ale dědeček hříbeček. Takové geronty vídám ve čtvrtek ráno před supermarketem čekající na zboží ve slevě když jedu na kafíčko.

20
Před 5 hodinami
Vilma Trčková

...p.kafíčková...jedno hodně už staré ...a zpupnými , namachrovanými ,kapku bohatšími lidmi opomíjené moudro....buď slušný a uctivý k lidem, když jdeš po schodech nahoru, může se stát, že ty samé lidi potkáš, když pomažeš dolů...jestli to váš namyšlený malý mozeček pochopí...

9
Před 6 hodinami

V obleku vypadá aspoň trochu normálně, ale v těchto vojenských hadrech vypadá naprosto uboze.

8
Před 9 hodinami

Ale ve srovnání s Gerasimovem vypadal bunkrový dědek jako chlapák. Ten jejich vrchní genštébler vypadá, že si ho vzali na víkend z ústavu pro retardované.

37
Před 9 hodinamiUpraveno

Čert ví, kdy to natočili. Na záběrech jsou vidět stromy se zeleným listím, což tam teď skutečně nehrozí. Taky se jim v kanclu točí stolní ventilátor, o čemž se dá v téhle době taky pochybovat. Celou válku se k frontě nepřiblížil na 300km a najednou se jede producírovat do Sudži. To určitě

40
Před 10 hodinami

Tady jde hlavně o tom kdo má jaké karty?

Včera jsem tady napsal pod článkem o Muskovi pouze jedno slovo, kterým nazýváme kuchyňský spotřebič na pečení a byl jsem smazán. Asi proto, že jsem ten spotřebič urazil.

18
Před 9 hodinami
Petr Malina

Váš příspěvek byl totiž dezinformace. Musk nepeče, ale smaží.

23
Před 7 hodinami

Vzpomínáte na americký film Kozoroh 1 ?. Myslím si, že Putinova (ne)přítomnost v místě, kde je “nebezpečí úrazu”, je z oblasti sci - fi. Pro tyto účely má divadelně vycvičené dvojníky - a kolik jich je, nikdo přesně neví - na bojišti to byl jasný “Nývlt” - což byl podobně jako jeho předloha mnohonásobný vrah……..

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt