Díky za článek takhle jsem se dlouho nenasmál 🙂
Vypadá jako mužici z Dálného východu, který ruské politbyro posílá jako potravu pro kanóny na ukrajinskou frontu.
Kdyby ho v tom mundúru člověk potkal na ulici, dá mu kilo, ať si jde do sámošky koupit pět rohliků, deset deka sekaný a lahváče, aby nepomřel hlady. 😄 😄 😄
V tom mundúru nebyl PUTIN ale jeho NÝVLT MACHÁNĚ 🙂
Odkaz
Copak, vrchní russký nacistický vůdce, masový vrah a válečný zločinec nese mrtvolám rusských okupantů rozsekaným na kousky výplatu? Nebo bude jejich rodinám stačil osuška či štangle salámu.
a nebo mlýnek na maso?
To je ale dědeček hříbeček. Takové geronty vídám ve čtvrtek ráno před supermarketem čekající na zboží ve slevě když jedu na kafíčko.
...p.kafíčková...jedno hodně už staré ...a zpupnými , namachrovanými ,kapku bohatšími lidmi opomíjené moudro....buď slušný a uctivý k lidem, když jdeš po schodech nahoru, může se stát, že ty samé lidi potkáš, když pomažeš dolů...jestli to váš namyšlený malý mozeček pochopí...
V obleku vypadá aspoň trochu normálně, ale v těchto vojenských hadrech vypadá naprosto uboze.
Ale ve srovnání s Gerasimovem vypadal bunkrový dědek jako chlapák. Ten jejich vrchní genštébler vypadá, že si ho vzali na víkend z ústavu pro retardované.
Čert ví, kdy to natočili. Na záběrech jsou vidět stromy se zeleným listím, což tam teď skutečně nehrozí. Taky se jim v kanclu točí stolní ventilátor, o čemž se dá v téhle době taky pochybovat. Celou válku se k frontě nepřiblížil na 300km a najednou se jede producírovat do Sudži. To určitě
Tady jde hlavně o tom kdo má jaké karty?
Včera jsem tady napsal pod článkem o Muskovi pouze jedno slovo, kterým nazýváme kuchyňský spotřebič na pečení a byl jsem smazán. Asi proto, že jsem ten spotřebič urazil.
Váš příspěvek byl totiž dezinformace. Musk nepeče, ale smaží.
Vzpomínáte na americký film Kozoroh 1 ?. Myslím si, že Putinova (ne)přítomnost v místě, kde je “nebezpečí úrazu”, je z oblasti sci - fi. Pro tyto účely má divadelně vycvičené dvojníky - a kolik jich je, nikdo přesně neví - na bojišti to byl jasný “Nývlt” - což byl podobně jako jeho předloha mnohonásobný vrah……..