1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Přestaňte lhát a pište bez jednostranného pohledu, který neodpovídá realitě. Ale to se netýká jen Ukrajiny. Ono pořád čist články o tom jak ukrajinci vítězí lidí už omrzely.

26
Před 4 měsíci
Vlado Haj

Ženy nebo které lidi? ...o co muži?

4
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíciUpraveno

Myslím, že těch 58% proti není zdaleka konečných, za několik dalších měsíců agónie očekávám zvýšení až někam k 70, takže zhruba plus mínus dvě třetiny lidí současnou politiku vlády, potažmo celého Západu odmítají a to už je velmi velmi povážlivé číslo, které mmj. signalizuje, že jinak než jasnou porážkou současné koalice letošní volby dopadnout nemohou. Koaliční politici a jejich voliči ale měnící se realitu jakoby neviděli nebo nechtějí vidět a svojí jednobarevnou pravdu valí dál bez ohledu na tuto zásadně změněnou situaci ve společnosti. To už totiž není jen nějakých 10% lidí, o kterých pověření ministerští úředníci mluví jako o sv.ních, ani 15, ani 20, tedy jasná menšina, která by mohla být šmahem označena jako extrémní, jak je zvykem, to už je 58% a jak už bylo řečeno s náběhem na klidně i 70. To znamená, že nejen všichni voliči celé opozice napříč stranami, i těch umírněnějších, ale už i dokonce část voličů vládních stran z voleb 2021 má problém s politikou, která je vůči Ukrajině praktikována a prosazována a to je alarmující. Myslím ale, že Fialova vláda, stejně jako jiné vlády v Evropě, které aplikují obdobnou politiku jako ta česká, tyto více než varovné signály nijak vážně stejně nevezmou a svou politiku nezmění ani o milimetr, ani tváří v tvář důsledkům takového přístupu - porážce ve volbách..sebevražedný postoj.

9
Před 4 měsíciUpraveno

Otevřu kompl, UA.Pustím bednu ,UA.Jedu v autě, zapnu rádio,UA.Vylezu z auta, na úřadu vlajka UA.

Bojím se otevřít kočičí konzervu...

Když je něčeho moc, je toho příliš.Už Sokrates přišel s pojmem sofrosyné, umírněnost.To platí i pro informace.

Lidi už jsou přehlceni neustálým bombardováním Ukrajinou.

52
Před 4 měsíci
Zdenek Zemanek

...být tebou, tak chodím na WC k sousedům, co kdybys tam měl Ukrajinu? ...proč nečteš třeba Ženu a život?

8
Zobrazit další 4 reakce
Před 4 měsíci

Není se čemu divit.Mě,a to jsem fanda do všeho vojenského a ze začátku jsem hltal každou zprávu z Ukrajiny ,přispěl jsem peněžně a pořád držím Ukrajině palce , už přestává bavit to neustále číst A pokud to přestává zajímat lidí jako jsem já,co teprve ty ostatní.

22
Před 4 měsíci

Nejvíc mě zarazilo těch 11 % respondentů, kteří by bez zaváhání poslali na Ukrajinu bojovat ( a umírat ) naše vojáky. Jestlipak by tam šli dobrovolně sami, aby dali ostatním příklad ? Asi těžko....

24
Před 4 měsíci
Jan Pěnkava

No jeden mě teda napsal že by klidně šel bránit naši vlast na Ukrajinu protože Ukrajinci bojuji za nás a vzal by i svého syna. Když jsem se zeptal co by dělal kdyby padl, tak odpověď mě úplně dostala. Napsal že by na něj byl hrdý.

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Ta válka na UA o ovládnutí zdrojů energie pro nás přestala být prioritou v okamziku kdy jsme se přesměrovali na jiné zdroje mimo východ Evropy. No když z východu už nic nechceme tak logicky ztrácíme zájem …..

3
Před 4 měsíci

Asi bude treba pridat na frekvenci clanku absolutne o vsem co se na UA udalo..to urcite pomuze...🤣

12
Před 4 měsíci

Mě se líbí kolik lidí nadává naF24. Proč raději nečtou Parlamentní listy, to je přci jejich káva 😂

8
Před 4 měsíci
Honza Čech

PL, které vydává Vystrčilův kámoš Valenta? 😄

1
Před 4 měsíci

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne!

3
Před 4 měsíci

Dulezite je, ze F24 neztraci zajem :)

19
Před 4 měsíci
Martin Horsky

A proč by měl F24 ztrácet zájem. Co se děje na Ukrajině, by nás mělo zajímat.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt