Dobrý večer.Ta paní co dělá takovou ostudu a do doby nynějších hrůz se vyjadřuje v rozporu s čímkoliv racionálním,ona to dělá zdarma a za své si platí vše okolo? Protože jestli ne,tak je to výsměch všem co platíme tento kolotoč a za mě, už to stačilo😐😢
Ta paní dělá svou práci velice dobře a ten hloupý kolotoč co roztáčí slepená parta nás ožebračuje a zelený panáček , dejte , dejte a šetřete a naše mafie může neomezeně šmelit a nechat zabíjet obyčejné lidi , co mají války plné zuby. Co by asi takoví , jako zelený panáček dělali , když by se karta obrátila. Stratil by se jak pára a užíval by si ty /uspořené / miliardy někde v Americe.
S obema popisy toho kaspara z Ukrajiny absolutne souhlasim.
Jo jo ať jsme pěkně všichni jako ovce on nám vysvětlení kterým směrem jít. A jestli né tak seš nepřítel hlavně nesmíš mít jiný názor.
mame snad podporovatele a obdivovatele Ruska , ktere nam otevrene vyhrozuje jadernou valkou, povazovat za pratele nebo dokonce za chytre a prozirave lidi? Vy delate, jakoby to byl fotbalovy zapas, kde si kazdy muze bez nasledku vybrat tu stranu, kterou ma rad.
Dyk to řekli dobře. To je chcete snad zavřít za jejich názor. To už tady bylo.
Podpora zločinu není názor, nýbrž trestný čin. A za ty se zavírá.
Správně jste se s tou stokou pojmenovali...
Pluhudržko, se divím, že při tvé "yntelygenci" nedržíš radši i ústa.
Paní Eva by nám mohla sdělit, koho zrovna živí ona. Spíš to na mne dělá dojem, že je vůbec ráda, že sedí..
Hamplová a Rajchl dvě směšné,falešné figurky hrají představení pro své publikum.Pro ně perfektní,pro mě perverzní.
Paní Hamplová,
k vaším vyjádřením nelze říci nic jiného než:
a) buď hrajete dobře placenou roli, nebo
b) vaše mozkové závity naprosto nefungují !
pane Ivo Sedláčku, vy jste opravdu inteligent. Takové konstatování by těžko někdo dal dohromady, jaké jste nám vy zde vykouzlil. Vyjmenoval jste pouze dvě možnosti, ještě zbývá další možnost, a to je rada, abyste vy, pane Ivo Sedláčku, se raději nevyjadřoval vůbec.
Kteří bezmozkové mohli tuto kreatůru zvolit?
Dokázala motivovat své voliče. Ze židle jich zdvihla 9 tisíc. To je tak, když lidé senátní volby ignorují.
Tak takovou zrudu platime ze svych dani,bomba.Ta ubozacka ma byt davno v teplacich.Jen aby meli jeji velikost.