Tak na zo jsem zvedavy.Zase to odnesou jen lidi,co prisli o praci a bude jim zneprijemneno jen hledani dalsi.
Jsem zvedav,jestli se dostane i na notoricke pobirace davek a nemakacenka
Nedostane, na ty se bojí sáhnout všichni.
A co cikáni, to je největší balík peněz, dostávají peníze za ležení doma, zdravotní a sociální za ně taky platí stát, to se jich vláda bojí, jinak si to neumím vysvětlit, hlavně že pořád berou důchodcům!
V tom , že bere někdo podporu v nezaměstnanosti, bych problém neviděl. Podle věku je to nejdéle myslím rok. Důvody pro přišli o práci mohou být různé. Ale znám lidi, kteří jsou 5, 10, 15 i 20 let na soc. dávkách.
Tak super, takže pokud člověk odpracuje ve firmě x let a ta firma pak vyhlásí insolvenci, tak člověk nedostane opravdu nic?
Pokud vim, když se to stalo u predchoziho zamestnavatele, tak jsme penize dostali z úřadu az po trech mesicich, kdy toto opravdu prověřili.
To vypadá jako by ten pseudoministr vyhlásil cigánům válku.
A hlavně kdo nepracuje 7 let,podporu nevyplácet !!!!
Ale vubec zadnou,ani prispevek na bydleni,ani na deti.Proste vubec nic.
Kdyz jsem nedavno slysel,kolik dostava jedna rodina ( nechci rikat etnikum) dostava na davkach,tak jsem si pripadal jak blbec,ze chodim do prace.Kdyz jsem slysel castku skoro 70 tisic na ruznych davkach,prispevcich od statu a ze vlastne nema potrebu chodit do prace,tak jsem myslel,ze ho vemu po hlave
Že se ten chlap nebojí, že ho ukřižují!
Každý den nový nápad
To znamená, že tahle sebranka bude ta svá ho.na psát déle?
Že se ten chlap nebojí, že ho ukřižují!