1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak na zo jsem zvedavy.Zase to odnesou jen lidi,co prisli o praci a bude jim zneprijemneno jen hledani dalsi.

Jsem zvedav,jestli se dostane i na notoricke pobirace davek a nemakacenka

27
Před 1 rokem
Daniel Dvořák

Nedostane, na ty se bojí sáhnout všichni.

15
Před 1 rokem

A co cikáni, to je největší balík peněz, dostávají peníze za ležení doma, zdravotní a sociální za ně taky platí stát, to se jich vláda bojí, jinak si to neumím vysvětlit, hlavně že pořád berou důchodcům!

3
Před 1 rokem

V tom , že bere někdo podporu v nezaměstnanosti, bych problém neviděl. Podle věku je to nejdéle myslím rok. Důvody pro přišli o práci mohou být různé. Ale znám lidi, kteří jsou 5, 10, 15 i 20 let na soc. dávkách.

19
Před 1 rokem

Tak super, takže pokud člověk odpracuje ve firmě x let a ta firma pak vyhlásí insolvenci, tak člověk nedostane opravdu nic?

Pokud vim, když se to stalo u predchoziho zamestnavatele, tak jsme penize dostali z úřadu az po trech mesicich, kdy toto opravdu prověřili.

2
Před 1 rokem

To vypadá jako by ten pseudoministr vyhlásil cigánům válku.

4

A hlavně kdo nepracuje 7 let,podporu nevyplácet !!!!

14
Před 1 rokem
Limba Jindra Koňařík

Ale vubec zadnou,ani prispevek na bydleni,ani na deti.Proste vubec nic.

Kdyz jsem nedavno slysel,kolik dostava jedna rodina ( nechci rikat etnikum) dostava na davkach,tak jsem si pripadal jak blbec,ze chodim do prace.Kdyz jsem slysel castku skoro 70 tisic na ruznych davkach,prispevcich od statu a ze vlastne nema potrebu chodit do prace,tak jsem myslel,ze ho vemu po hlave

23
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Že se ten chlap nebojí, že ho ukřižují!

6
Před 1 rokem

Každý den nový nápad

8
Před 1 rokem

To znamená, že tahle sebranka bude ta svá ho.na psát déle?

2
Před 1 rokem

Že se ten chlap nebojí, že ho ukřižují!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt