Rozmazlení zpovykanci. Levicová pakáž.
Ale to je ta osoba, která když se dostala na kandidátku Pirátů, začala po sobě mazat své příspěvky na soc. sítích o tom jak se těší na migranty a jak je bude srdečně vítat. Zvláštní shody náhod..... tak určiě....😉
Jak se říká: Komu čest, tomu čest!
Brutální vrazi z Hamásu se mohou snažit do roztrhání těla (v nejhorším i toho vlastního), ale dohnat výkony masových komoušských vrahů se jim nepodaří ani za sto let. *)
Takže ty soudružky pirátky si – dle mého skromného názoru – mohou klidně připnout vlajku Hamásu na hruď: Neprojeví tím větší drzost, sprostotu a tupost než svými veřejnými sympatiemi ke kompartaji.
Hnus.
x x x x x x
*) Doufám, že poslední vražedný „hamásník“ bude humánně zlikvidován ještě za mého života.
Svoboda a demokracie končí přesně tam,
kde začíná nenávistná a závistivá ideologie,
která má na svědomí 100.000.000 lidských bytostí, často bestiálně umučených...
Však je veřejným tajemstvím, že piráti jsou převlečení komunisté. Tak co se všichni divíte.
Kde jste na to veřejné tajemství přišla? Na veřejných záchodcích?
Zas je dobře, že si jeden může udělat trochu přehled o tom, k jakým hodnotám má ta paní blízko.
Termín "hodnoty" je v tomto případě poněkud nadsazený...
Je mi z té levicové pakáže vážně blbě.
Co pravicová pakáž?
Z té Vám vážně blbě není?
Nic překvapujícího. Dnešní komunisté to jsou zelení a piráti.
Milá paní vy toho o Hamásu a islámu víte asi tolik jako já o mimozemstanech
Co moje malost ví o Islámu: Že je to náboženství lásky.
Už jsem to před časem psal: Pracuji (nepravidelně) ve středoasijské zemi, občas na stavbě ve stepi, kde jsem jediným Evropanem široko daleko.
Stoluji s místními venkovany, muslimy, jak jinak.
Nebojím se tam požádat o postní jídlo, když je čas.
Náš půst končí, jejich Ramadán začíná.
Po setmění prvního dne Ramadánu se s ostatními cpu k prasknutí, abych hostitelům oplatil jejich milou zdvořilost.
Nikdo mi neřeže hlavu, nenazývá mne nevěrným psem.
Navzájem respektujeme své zvyky, svoje víry v jednoho a téhož Stvořitele.
Doma se mi neznabožská rodina směje. 🙁
Takže tak.
Když 7.10. "Hamás pouze pokročil v rozjetém diskurzu" tak co si o takové osobě myslet?