Bláboliš je lidumil pro všechny ovce ze stáda ANOfertu. V této sektě se nenosí chytrost a logické myšlení, na prvním místě je vlezdo..delismus a loajalita k šéfovi.
Tak máslo se zdražilo aby bylo na ošasení paní na hradě to je dvousečné já bych neškemral kdybych si nemněl co obléct ale to je povaha a nenažranost
Jo, takže na hradě vyrábějí máslo? A já jsem si hloupě myslel, že máslo vyrábějí potravinářské holdingy.
A proč to máslo pod cenou neprodávají obchodníci, kteří na něm mají instalatér nesmyslnou marži ????? A jsou i bez másla bohatí.
Protože nehlásají ty blbosti co padají Burešovi z pusy...on káže vodu a pije víno. / viz Italské nákupy místo práce /
Dobrý den. Pane Staněk, aby byla Vaše informace úplná, uveďte prosím, ve kterém svém obchodě prodává p. Babiš to drahé máslo, abychom měli srovnání. Jinak máte máslo na hlavě Vy.
Bureš a jeho ovečky…
To jak je pořád tenhle kontroverzní nepolitik omílán mu dělá reklamu a zadarmo. Za mne bych ho nevolil ani kdy byl poslední politik na světě. Jde mu jen o moc, možnost ovládat lidí a imunitu.
S tou imunitou Vám to ale nějak nevychází.
Kdyby se lidumil Babiš spojil a domluvil s dalším lidumilem soudruhem ředitelem Madety, který dává mléko dětem do škol, tak by bylo máslo za hubičku.
Babiš rozdávát že svého?tak ze státního, to by mu šlo.
No tak jak si tak pamatuji a vám asi ušlo ,že Babiš dával svůj plat na samoživitelky .
Můžete nám sdělit ,kolik dali dnešní vládní politici na dobročinné účely.
( prosím jen věrohodné zdroje.)
Přispívají pouze na Ukrajinu a to je opravdu z peněz nás všech .
Tady už není dno novinařiny,ale i lidskosti. A to prý voliči AB jsou hloupí...pro koho je tedy tento blábol psán?
Už aby to někdo zakázal, že jo Míro. V době když jste byl u milicí a PS VB tak by se takového něco nikdy nestalo. Republiku si rozvracet nedáme.
Když Babiš mluví o ceně másla tak je to jako když Bakala mluví o ceně bytů.