Zkouší, co si může dovolit, jednak, jako poslanec a druhak vůči svým voličům, které má TAK MOC rád.
Já osobně preferuji, aby mnou volení politici dělali dobře svou práci a o mě se nijak zajímat nemusí. Pokud budou dobří, poznám to, aniž by mi to museli neustále strkat pod nos.
perfektně napsáno
Tak na Pravém břehu asi začíná být nouze. Další výplod o ceně másla. Prý by měl Babiš zlevnit, jenže to by prý nebylo na kabelky. To je dobrá připomínka. Ti borci, kteří nosili kabelky paní Nečasové, asi také nebyli levní, že? Když na ty kabelky měli.
A ta závist, při zmiňování nákupů v Itálii, ta je přímo hmatatelná.
Nouzí tady trpíš jen Ty 😃
To nemůže, protože dumpingové ceny jsou nelegální... ale za výrobu koblihář prodávat může, ale to by si pak nemohll stěžovat na Fialovu drahotu a oblbovat ovčany
Opět potvrdil že zbohatl díky STB metodám a přes své komunistické kamarády. Dokazuje to dnes a denně,je to lhář s nulovou inteligencí. Soudem uznaný lhář. Na psychiatrií nepatří, patří do vězení.(Kolik lidí zemřelo kvůli jeho podnikání? Kolik lidí ZBYTEČNĚ zemřelo kvůli jeho vládnutí během covidu?) Lidský odpad. Běžte k čertu Vy co tohoto psychopata volite!!!!!!!
Ano Babiš je zrůda, která jde přes mrtvoly, dokonce si myslím, že začal Mrázkem a kolik mrtvých dosud je jsem ani nezjišťoval a docela by mě to zajímalo.
Jeho voliči věří, že to zařídí.
Babišovi ty lži může věřit jen hlupák bez vzdělání , komunista nebo hluchý. Voliči ANO, vy volíte člověka, jenž vám prodává draze potraviny a pak ze zisků létá tryskáčem na nákupy. To jste tak zamlžení na mysli, že vám to nedojde a věříte jeho lžím ????
Předražená energetika vám zřejmě nevadí stejně, jako drahé bydlení. Pokud kupujete drahé potraviny tak tolik nežerte. Místo máslo sádlo, vejce si vyseďte, prase vykrmte a o co vám jde. Takhle to bylo po 90 roce nastaveno. Všechno prodat, zlikvidovat a dovážet.
Není to Babiš, ani ostatní výrobci, kdo určuje konečnou cenu
Tu určuje ten, kdo prodává !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Proč velkoprodejci pod hrozbou, že nebudou od těch, co to udělají nebudou nakupovat zakázali zveřejnit faktury, co myslíte ?
Že by proto, že nechtějí aby se viděl rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou ?
Babiš je skutečně lidumil. Má rád lidi. Tedy konkrétně jednoho člověka. Sám sebe.
Dobrý den. Psal jsem i včera. Agent "hodné" ŠTB Babiš je diagnostikován jako DEPRIVIANT. Opět se dá zjednodušeně napsat, že to je člověk, který vrhá své úsilí na získání moci a majetku. Je velice dobrý v manipulaci s jinými lidmi, postrádající přiměřenou dávku ODPOVĚDNOSTI. Pro svůj prospěch je ochoten přísahat i na zdraví svých dětí i když ví, že přísaha je LŽIVÁ. Jeho voliči jsou ochotni mu LŽI "spolknout" při slibu Modrého z nebe a RÁJE na zemi. Vzhledem k jeho přísaze na zdraví svých dětí AGENTA Babiše normální a slušný člověk volit natož mu věřit. Přeji krásný slunný den všem slušným občanům České republiky. V Č. Bu. slunce svítí a hřeje.✨.
Podporovatelé Babiše ! !
Vemte si z něho příklad !!
Jak sám píše
Maká ještě 71!,je to váš vzor ! Tak až si ho zvolíte,tak to bude chtít i na vás ! Jak to už navrhoval !
A za jeho platy v pekárně cca 20000 !
Tak koukejte mazat k volbám ať se má líp !
Karel
K volbám půjdu a doufám ,že nás půjde hodně a kdo není slepý a hluchý nebude volit Spolu s tou jeho koalicí ,ale právě Babiše. Hned to nebude ,ale pomalu začneme opět dýchat. Vláda Spolu s Fialou v čele v mnohém připomíná neblahou dobu když nám vládli komunisté.