Milion a miliarda je dost rozdíl. Autor článku je na facku a na propuštění. To nic nemění na to, že se jedná o formalistický spor, když ministerstvo "pokutu" odvede stejně do státního rozpočtu. Ostatně Úřad na ochranu osobních údajů je horký kandidát na zrušení, byl zřízen jako trafika pro ministra ODS Němce. Je to úřad zbytečný a drahý.
Nula sem nula tam, na FORUM se to nulami jen hemží, takže už to ani neřeší. Jinak jak píšete a na víc je zbytečné aby se tím ještě zatěžovali soudy.
Však mají vysoké výplaty. To pro ně nebude žádný problém. Jinak bych na ně poslal okamžitě soudní exekutoři, aby tuto částku do 14 dnů uhradili. A doporučil bych případně snížit dávky Kokainu. To potom člověku méně myslí.
Absurdistán. Trest zaplatí lidé, kteří byli poškozeni a ostatní plebs. Osobní nebo hmotná odpovědnost vrchnosti, úředníků, politiků a strůjců legislativy je vyloučena. Establishment může lhát, krást, buzerovat, strašit, cenzurovat, poškozovat, dezinformovat a jediné, co loutkám hrozí, je odchod a zapomnění. Chráněná zvěř č. 1.
Zaplatí to daňový poplatník, nebo Rakušan? Dneska je to několik
přehmatů, lží, neodborných frází, úvah, pánů ministrů, že je z toho
soudnému člověku zle a na zvracení.
Pokud jsem dobře četl, pokuta je 975 000 korun. Ať počítám jak počítám, vychází mi necelý milion. Kde je ta miliarda?
také jsem se nad částkou pozastavila, ale asi se jedná o překlep. i tak je to dosti velká částka, kterou stejně zaplatíme my všichni, ministerstvo vnitra je státní orgán, a obdrží do rozpočtu finance od ministerstva financí
Tak snad to vnitro má nějakýho odpovědného vedoucího pracovníka, který má odpovědnost a přehled....a má na to plat v souladu se zákonem !! Někdo to musel schválit a podepsat. Přeci si to nevymyslel policajt na noční při hlídce...... Tak ti kteří s tím nápadem přišli, ti co ho schválili a podepsali ať platí pokutu ze svých příjmů !!! Proč by pokutu měli hradit daňoví poplatníci kteří nic neprovedli !!! Tento spolek již bez pokut nemůže existovat !!! Ne nadarmo tady tomu chlívku říkám zlodějčekostan .
Neumite napsat ani miliardu. 🤣🤮
Takže principálně já (daňový poplatník), zaplatím za to, že mě fízlovali? Asi nová doba...
Váš koment nemá chybu, zarámovat.👍👍👍
Z první kapsy do druhé. Z druhé kapsy do první. Jediné zajímavé je kdo dal příkaz ke shromažďování údajů, dá se předpokládat že ministr. A kde je příkaz na zničení údajů.
V běžném životě se za chyby platí! Kdo tady bude osobně platit skutečné peníze z platů odpovědných za neoprávněné porušení ochrany osobních údajů! Také kolik odpovědných bude ze svých zlatých míst sesazeno!?