Tupci z Fóra ani neví kolik má miliarda nul. Holt spodina se ukázala.
Prosím neplést význam slova holt a hold. Děkuji.
To je bizár, úředníci mají pohádkové prebendy a my to zase budeme platit? Odrbete zase seniory a ještě letos dáte 8 miliard na valorizace církevních restitucí ???
Postěžujte si spíš Hamáčkovi.
Takže stát dá pokutu státu. Nechápu smysl.
Co nechápe, zůstane to,jak se říká doma,ale někteří lidé budou spokojeni, že spravedlnost existuje.
Jaká pokuta pro vnitro? Vždyť ji cáluje každý z nás...
Ty čučkaře by měli pozavírat,když potrestají souseda že čumí do dvora svému sousedovi tak ti co jsou v pozici ochránců lidí a zákonů a sami je šmírují tak to je na kriminál.
Ty nuly v matematice nedělají problém jen ministrovi financí ale i pro F24.
*
"Hází miliardami a neumí spočítat nuly
V díle „Peněženky“, který se vysílal 1. září, na diskusi Zbyňka Stanjury a Jana Řehounka reagovali také ekonomové Ilona Švihlíková a Lukáš Kovanda. A právě Švihlíková si zaváhání obou politiků při zahřívacím (a spíše zábavném) kvízu všimla. „Hlavně se mi líbilo, jak pánové házeli miliardami, a pak měli problém spočítat ty nuly. To mě docela pobavilo. Je to očividně taková abstraktní jednotka i pro ně. Tak doufejme, že se to potom nebude projevovat, až budou společně sestavovat vládu,“ rýpla si tehdy Švihlíková."
Dobře, takže všem, kteří o tom rozhodovali včetně těch, kteří toto prováděli, dát k náhradě škodu, protože není nejmenší důvod, aby to platil daňový poplatník.
Rakušane Vy jste o tisících lidech shromaždoval složky nezákoně. Jak se na to dívá MPA Fiala a vláda která přímo dehonestovala Babiše?Další navýšení rozpočtu pro MV??? Tato vláda stvořila takové mnžství kauz a podvodů že ji už nikdo nikdy nepřekoná. Autore článku napište nám o Dozimetru Kampeličce Promopro a máte téma na dlouho.Na to nemáte odvahu že? Babiš na Rakušana se složkama nemá.
Bože mě fascinuje jak někdo nechápe časovou osu příkaz policejního prezidenta rok 2020 sběr zahájen duben 2021 březen 2022 ukončen. Tolik co se dělo s daty. No a Váš oblíbený ministr Rakušan nastoupil k moci po vyslovení důvěry 13.1.2022. Rakušan zastavil sběr který již dávno běžel škoda že už nevíte kdo byl u kormidla dříve co? Prostě klasika nevím nic jsem líný hledat a orientovat se v textu a datech ale plivnu to je hned a mozek nemusí tolik trpět…
Co je to za nesmysl - ministerstvo má snad nějaké vlastní peníze kromě peněz ze státního rozpočtu?
a jak by k nim přišlo, vždyť je to státní orgán, který obdrží finance do rozpočtu od ministerstva financí, nebo myslíte, že je MV rozpočtově-hospodářská instituce?
Ještě, že mají pojistku "Na blbost", jinak by se nedoplatili .Takto to za ně zatáhne pojišťovna a ta , když bude ovšem chtít, může po nich vymáhat alespoň přiměřenou částku. Ale , kdo ví , jak to vůbec dopadne !!!
Pamatujete se jak před volbama když na něj policie sbírala materiál tak kňučel že to dělá Babiš a ještě ani nebyl zvolen ministrem a už za to vyhodil velitele policie. Teď dělá to samé že na lidi sbírá materiál, ale sám sebe nevyhodí a tu pokutu zaplatí všichni plátci daní.
Bože mě fascinuje jak někdo nechápe časovou osu příkaz policejního prezidenta rok 2020 sběr zahájen duben 2021 březen 2022 ukončen. Tolik co se dělo s daty. No a Váš oblíbený ministr Rakušan nastoupil k moci po vyslovení důvěry 13.1.2022. Rakušan zastavil sběr který již dávno běžel škoda že už nevíte kdo byl u kormidla dříve co? Prostě klasika nevím nic jsem líný hledat a orientovat se v textu a datech ale plivnu to je hned a mozek nemusí tolik trpět…