1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pane Doležale, na Vašem stylu, pravopise a překlepech je čím dál zřetelněji znát, že už jste měl být dávno v důchodu. Nebo si aspoň pořídit někoho na jazykové korektury, protože už se ty Vaše výplody nedají louskat bez křížovkářského slovníku.

19
Před 1 rokem
Alena Drobiličová

Alenko Jirka si dal málo vody do toho koktejlu 😄

Kupte si Forum24+, je to tam celý 🙊😅

10
Před 1 rokem

Je to otázka, policista postupoval výborně, ale jinak psychiatři spíše doporučují vyjádřit pro bludy nemocného porozumění, pochopení, ale nedoporučuje se souhlasit, nebo potvrzovat, či zlehčovat bludné představy.

Tedy takové, ano já Vám rozumím, že to vidíte (slyšíte, cítíte etc.) , ale protože objektivně nic takového není dám Vám léky.

13
Před 1 rokem
Ivo Vermousek

Závisí na míře, jak ukáže rodinná historka.

Babička mého muže v závěru života trpěla halucinacemi, které jsme ji neměli vyvracet.

Jednou přišla na kontrolu na psychiatrii a paní doktorka se ptá: "Ještě máte doma ta zvířata?"

"Ale já už vím, že to nejsou zvířata, ale děti v kůžích."

To nerozdýchala ani paní doktorka a začala babičce bludy rozmlouvat sama.

Já bych naše "československé" spoluobčany nechala vyšetřit. Pokud jsou to bludy, jsou na úrovni "děti v kůži". Pokud je to vycuranost, měly by na ně dopadnout všechny právní následky 😉.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Policie má dost zákonných důvodů aby mohla podat k soudům žaloby,soudy pak pravomocně poslat do vězení jak Zítka tak Peterkovou.

Chce to jen chtít konat.

11
Před 1 rokem
Jiří Galamboš

Jistě. A co Pavel Novotný? Toho Jirka Doležal nezná?

Kupte si Forum24+, je to tam celý 🙊😅

17
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 1 rokem

K začátku, tj. kritice akce policie ČR na FF ze strany dezočechoslováků ... může mi prosím někdo říct, kde v té době byla policie ČSFR? Ti se na zásah vůbec nedostavili, to bych považoval za legitimní důvod k odstoupení pana Zítka i jeho kurtizány Peterkové. :)

26
Před 1 rokemUpraveno

Hezky to bylo řečeno ve filmu Drž hubu. Nemůžeme zavřít každého blázna, víte jak by ten barák musel být velký?

Nebo druhá hláška z téhož filmu. Tihle jsou oslabeni již od narození.

13
Před 1 rokem
Libor Kratochvil

...možná to jsou jen malí mentálové naprosto neschopní vymanit se z přítomnosti...

2
Před 1 rokem

Sarkasmus je jistě dobrá cesta. Nicméně viděl jsem i pár videí, na kterých tzv. "Čechoslováci" policistům nadávají v sedícím autě. U policistů oceňuji zachování klidu, nicméně nerozumím, proč tito lidé nejsou alespoň legitimováni.

6
Před 1 rokem
Antonín Haas

Aniž bych nějak rozporoval věcnou stránku Vašeho příspěvku- jak, prosím, auto sedí? 🙃

2
Před 1 rokem

Já jen doufám, že policie v záplavě sarkazmu nezapomíná předávat data úřadům a tyto neprodleně vystavují pokuty v maximální palbě!!!!!!

1
Před 1 rokem
Radek Šimerda

Pokuty bych jim vyměřil v Kčs. A když nezaplatí, tak exekuce! 😉

7
Před 1 rokem

Vyzývají k odstoupení ministra vlády cizí země? To je vměšování do našich vnitřních záležitostí!

17
Před 1 rokem
Vítězslav Novák

A co? Vyhlásíme za to ČSFR válku?🤣🤣

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Chtělo by to psychiatrickou léčebnu, nicméně by mě velmi zajímalo, jak mají kryté zdravotní pojištění

10
Před 1 rokem
Katerina Valkova

Jako Jiří Doležal, v částečném invalidním důchodu 🙊

5
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

To je ale lepší aktivní činnost, odebírat jim doklady neexistujícího státu, občanku, pas, řidičák, kartičku zdravotní pojišťovny

3
Před 1 rokem
Hana Tůmová

Ale vůbec, odebrat jim ty české, ať jsou čsr se vším všudy.

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt