1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Většina situací je v opačném gardu - tedy, že vy jako správní orgán ČR po těchto švejcích něco chcete a oni vás mají v (i). Pak by měli narazit na "tvrdou pěst právně vělmi těžce vymahatelného" českého práva.

2
Před 1 rokem

To v redakci nemáte korektora článků nebo někoho,kdo hlídá pravopis,slovosled a překlepy v článku?

Nebo i tady spolíháte na AI a její zhůvěřilý schopnosti?

Za tu češtinu v článku a dalších bych veřejně blil.

Před 1 rokem
Jiří Krochot

Je to zdarma, tak se nerozcilujte 😄

To video je naprosto geniální. A velkej respekt tomu strážníkovi, nejen za tu reakci, ale i za to, jak to uhrál s naprosto kamennou tváří. Já bych u toho prskala smíchy.

8
Před 1 rokem

To je zase žvást na obou stranách, Čechoslováků i Doležala, takový výprodej zlevněných osudů, kdy si Doležal dává málo vody do toho koktejlu stejně jako Peterková.

27
Před 1 rokem
Veronika Nekolná

Takže se oba pohledy nijak neliší? jsou vzledem k faktickému stavu přesně v půlce? Žvásty na obou stranách, málo vody na obou stranách se tu snažíte vzbudit pocit že mezi nimi není rozdíl. Na čem tento pocit zakládáte?

17
Před 1 rokem

Peterková je královna všech těch českých debílků s IQ tykve. Fakt se divím, že nezačali hlásat ještě třeba i to, že je Země placatá. Inteligenci by na to měli..

10
Před 1 rokem
Petr Preibis

Už jsem se na diskuzích setkala i s tím.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jak mohou českoslovenští občané vyzývat k odstoupení ministra ČR? Ať se obrátí na toho svého!

28
Před 1 rokem
M. Klas

No právě, kupte si Forum24+, je to tam celý 🙊😅

Ministrem vnitra bude Jiří Doležal a premiérem Pavel Šafr 😅

Po probuzení napíše další článek pro liberální pseudodemokraty....

19
Před 1 rokem

Mám český op,českou SPZ.Narodil jsem se v Československu a cítím se jako Čechoslovák a teď hlavně nezapomeňte na všechny nálepky

8
Před 1 rokem
František Jurcak

Já se cítím jako Čech, Čechoslovák a Evropan. Občanka mi stačí česká.

7
Před 1 rokem

Nedílnou součástí naší dezinformační scény je Forum 24. Naštěstí jen do příštích voleb

16
Před 1 rokem
Felix Prochazka

Já myslel, že jste proti cenzuře. Pořád Vás přeci mažou.

Tak si ujasněte vaše myšlenkové pochody. Nadávate na cenzuru a pak chcete cenzurovat. Vy se v tom tak plácáte.

To si fakt myslíte, že blbíšek s pindimůrou zakážou Forum 24?

Musíte mít složitej a smutnej život.

Vy "vlastenci" jste fakt vtipný. Volit slováka a polojaponce je opravdu projev vlastenectví.

2
Před 1 rokem

Omlouvám se, ale autor by si to po sobě měl přečíst. Tohle se totiž číst nedá. Chybějící slova, to už je moc.

5
Před 1 rokem
Michal Sedlák

autor si zapomněl do toho koktejlu dát více vody...😅

Kupte si Forum24+, je to tam celý 🙊😅

7
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

To jim nevadí, že jim chodí peníze v českých korunách? Nebo si je převádí na svoji měnu a potom s ní chtějí platit?

8
Před 1 rokem
Jaroslav Chleboun

Tipl bych si, že jim chodí peníze v rublech.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt