Většina situací je v opačném gardu - tedy, že vy jako správní orgán ČR po těchto švejcích něco chcete a oni vás mají v (i). Pak by měli narazit na "tvrdou pěst právně vělmi těžce vymahatelného" českého práva.
To v redakci nemáte korektora článků nebo někoho,kdo hlídá pravopis,slovosled a překlepy v článku?
Nebo i tady spolíháte na AI a její zhůvěřilý schopnosti?
Za tu češtinu v článku a dalších bych veřejně blil.
Je to zdarma, tak se nerozcilujte 😄
To video je naprosto geniální. A velkej respekt tomu strážníkovi, nejen za tu reakci, ale i za to, jak to uhrál s naprosto kamennou tváří. Já bych u toho prskala smíchy.
To je zase žvást na obou stranách, Čechoslováků i Doležala, takový výprodej zlevněných osudů, kdy si Doležal dává málo vody do toho koktejlu stejně jako Peterková.
Takže se oba pohledy nijak neliší? jsou vzledem k faktickému stavu přesně v půlce? Žvásty na obou stranách, málo vody na obou stranách se tu snažíte vzbudit pocit že mezi nimi není rozdíl. Na čem tento pocit zakládáte?
Peterková je královna všech těch českých debílků s IQ tykve. Fakt se divím, že nezačali hlásat ještě třeba i to, že je Země placatá. Inteligenci by na to měli..
Už jsem se na diskuzích setkala i s tím.
Jak mohou českoslovenští občané vyzývat k odstoupení ministra ČR? Ať se obrátí na toho svého!
No právě, kupte si Forum24+, je to tam celý 🙊😅
Ministrem vnitra bude Jiří Doležal a premiérem Pavel Šafr 😅
Po probuzení napíše další článek pro liberální pseudodemokraty....
Mám český op,českou SPZ.Narodil jsem se v Československu a cítím se jako Čechoslovák a teď hlavně nezapomeňte na všechny nálepky
Já se cítím jako Čech, Čechoslovák a Evropan. Občanka mi stačí česká.
Nedílnou součástí naší dezinformační scény je Forum 24. Naštěstí jen do příštích voleb
Já myslel, že jste proti cenzuře. Pořád Vás přeci mažou.
Tak si ujasněte vaše myšlenkové pochody. Nadávate na cenzuru a pak chcete cenzurovat. Vy se v tom tak plácáte.
To si fakt myslíte, že blbíšek s pindimůrou zakážou Forum 24?
Musíte mít složitej a smutnej život.
Vy "vlastenci" jste fakt vtipný. Volit slováka a polojaponce je opravdu projev vlastenectví.
Omlouvám se, ale autor by si to po sobě měl přečíst. Tohle se totiž číst nedá. Chybějící slova, to už je moc.
autor si zapomněl do toho koktejlu dát více vody...😅
Kupte si Forum24+, je to tam celý 🙊😅
To jim nevadí, že jim chodí peníze v českých korunách? Nebo si je převádí na svoji měnu a potom s ní chtějí platit?
Tipl bych si, že jim chodí peníze v rublech.