Jak to, že je v nemocnici, která má prostředky z rozpočtu ministerstva zdravotnictví ČR. Ať je v nemocnici ČSFR a pobírá podporu ze zdravotního pojištění v zemi ČSFR. Pochybuji, že je zaměstnaná. Předpokládám, že pobírá i dávky občanů země, kterou neuznává.
Pokud se nemýlím tak tato kvočna sedí v senátu.
To nebylo natočeno na psychiatrickém oddělení?
Určitě bylo, ovšem léčba evidentně nezabírá!
Na fotce by místo Coca-Coly (nebude chtít od firmy peníze za reklamu?) měla držet ceduli: Pozor, koušu 🙂 Zuby cení jako piraňa.
Mě medi ta její huba-pomoc oni mě chtějí zabiiit... 🤣
Hoďte na ni síť a hned potom klystýr, aby si nemohla stěžovat, že se o ní špatně staráte.
Ještě by mne zajímalo, jakto že se léčí v nemocnici neexistujícího státu. V tomto případě jí to zřejmě nevadí.
Přesně tak, jako ve Svejkovi. Klystyr, hladovku a pak vysprchovat v kleci ledovou vodou. Potom se jí zeptat, jesli bude vypovodat. Když by vyvadela, tak znovu a ona by si to rozmyslela....
Tady je diagnóza Odkaz
Divím se vůbec, že ji nějaká nemocnice poskytla hospitalizaci. Tato nemocnice tím podstupuje obrovské riziko žaloby ze strany této osoby. Po povolení návštěvy policistům tím tuplem. Vypadá to, že šance úmrtností na plícní embolii v tomto případě bude tak 80%.
Jako vážně?! To je člověk z planety Země?! Člověk moudrý obdařený lidskostí...
Lidskost je schopnost či vlastnost člověka jednat jako člověk. Mít srdce, cit, porozumění pro jiné, umět rozlišit, co je správné, tedy to, co patří k jednání či chování lidí, co je morální či nemorální... pane bože do čeho si duši vložil!? 😁
Jo,jo,jak se říká - bože do čehos to duši dal,žes to radši nedal do otýpky slámy!
To je prvni predstavena radu chcimiru a dezolatu v republice...to nejlepsi z klanu v jedne osobe 😄 😄 Toho vysetrovatele nekdo nema hodne rad 😄
No hold asi prohrál sázku nebo vytáhl nejkratší šířku... Už to úplně vidím...Tak pánové potřebujeme někoho na výslech Peterkový...A šup všichni policajti pod stolem 🤣🤣🤣
Já tohle absolutně nechápu, ale ne jí, ale ty, kdo jí podporují a fandí jí.. Doufám, že si jí zase zvolí, aby byla sranda.
No, popravdě mně stačilo, jako s tím opakovaným vtipem...
Nikdy jsem se nedíval skrz prsty na lidi, kteří jsou hloupější než já. Dobře chápu, že pro mnoho chytřejších, jsem já ve stejné situaci, prostě to tak je. Ale.. a už tady máme ALE.. Ale jak může někdo vzhlížet k tomutu tvorovi, jako k nositeli pravdy a morálního vzoru? To už musí být opravdu jedině úplný blbec.