1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Měla by si to nejdřív ujasnit sama u sebe. Chce pána zažalovat za zneužití pravomocí veřejného činitele.

1) u koho chce zažalovat, když tady podle ní nic právního neexistuje?

2) jakého veřejného činitele, když podle ní jde v podstatě o soukromou firmu?

3) pobyt v nemocnici by si měla uhradit z vlastních prostředků, když systém zdravotního pojištění ČR určitě také neuznává, ale měla by platit nejlépe ve zlatě, protože ty bankovky také nebudou legitimní

39
Před 1 rokem

Mně se líbí jak se ta hlupačka ohání zákony státu, který podle ní neexistuje 🙂.

Doufejme, že ten špitál kde ju vylapali je raplhaus, a že už od tam nevyleze...

14
Před 1 rokem
Jan Novák

"Chytrá" horákyně. Ano o, ani nahá, ani platí zákony, ani neplatí...😂😂😂

Před 1 rokem

Ta dáma by měla být hospitalizována ve vězeňské nemocnici!

21
Před 1 rokem
Ivo Gross

Spíše na psychiatrii.

15
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Je to cvok

19
Před 1 rokem

Pecka, chlámal jsem se u obou spotů od začátku až do konce, pokud se ta bába s tou embólkou léči na uzavřeném oddělení psychiatrie tak se léčí na správném místě, jen si myslím, že ten pošuk co blábolil o neplatném státním znaku by tam měl být s ní🤣

78
Před 1 rokem

Když je nějaké stání či výslech,vždy se ji něco přihodí.Sledoval jsem to od začátku i do konce kdy mobil byl v trezoru zaplej v sesterně.A dospěl jsem k názoru.Ti dva šašky zavřít do blázince.Od kdy člověk s plícní embolii má sílu xx minut řvát a probírat nesmysly.A ještě vše natáčet online,proč asi,lítost a posílejte penízky.Sestrám,Policii,Primáři mají u mne veliký respekt a profesionalitu s těma neandr.talcama.Všem veliká poklona.Jinak opět má domněnka,když získám papíry na hlavu,setřesu se trestu.Když vzbudím lítostní pud u druhých zřejmě podobně postižených,zaplatí mi to pokutu.To to s vlastenectvím nema nic společného.Každej flastenec má svoje čílo učtu,a výdělek je na světě.Jediné co mohu popřát brzké uzdravení i když jiné diagnoze,a přimluvil bych se za udělení filmového oscara za výkon.

30
Před 1 rokem

To se dalo čekat, že se Peterkové přitíží, když byla předvolána k výslechu.Není to poprvé,je to přece křehká osoba.Lituju perzonál nemocnice.

18
Před 1 rokem
Josef Vavřín

Doufám, že jim tam zas neolizuje kliky.... fuuuuj....🤪

Před 1 rokem

Chtěl bych vidět video, až bude jednou ve vězení a bude tam říkat dozorcům, že to vězení neexistuje a oni jsou zaměstnanci soukromé firmy. 🙂

Škoda, že v base to s mobilem a internetem není tak jednoduché.

20
Před 1 rokem
Jakub Vyskočil

Tam dostane leda tak obuchem a půjde do einzliku! 🤣

3
Před 1 rokem

Tahle tlustá hysterka patří tak leda na uzavřené oddělení bohnické psychiatrie.

18
Před 1 rokem

Tu vepřovku měli odvézt na veterinu a seřezat. Vždyť i ta embolie musí mít svoji hrdost, aby nevlezla na tohleto.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt