Měla by si to nejdřív ujasnit sama u sebe. Chce pána zažalovat za zneužití pravomocí veřejného činitele.
1) u koho chce zažalovat, když tady podle ní nic právního neexistuje?
2) jakého veřejného činitele, když podle ní jde v podstatě o soukromou firmu?
3) pobyt v nemocnici by si měla uhradit z vlastních prostředků, když systém zdravotního pojištění ČR určitě také neuznává, ale měla by platit nejlépe ve zlatě, protože ty bankovky také nebudou legitimní
Mně se líbí jak se ta hlupačka ohání zákony státu, který podle ní neexistuje 🙂.
Doufejme, že ten špitál kde ju vylapali je raplhaus, a že už od tam nevyleze...
"Chytrá" horákyně. Ano o, ani nahá, ani platí zákony, ani neplatí...😂😂😂
Ta dáma by měla být hospitalizována ve vězeňské nemocnici!
Spíše na psychiatrii.
Je to cvok
Pecka, chlámal jsem se u obou spotů od začátku až do konce, pokud se ta bába s tou embólkou léči na uzavřeném oddělení psychiatrie tak se léčí na správném místě, jen si myslím, že ten pošuk co blábolil o neplatném státním znaku by tam měl být s ní🤣
Když je nějaké stání či výslech,vždy se ji něco přihodí.Sledoval jsem to od začátku i do konce kdy mobil byl v trezoru zaplej v sesterně.A dospěl jsem k názoru.Ti dva šašky zavřít do blázince.Od kdy člověk s plícní embolii má sílu xx minut řvát a probírat nesmysly.A ještě vše natáčet online,proč asi,lítost a posílejte penízky.Sestrám,Policii,Primáři mají u mne veliký respekt a profesionalitu s těma neandr.talcama.Všem veliká poklona.Jinak opět má domněnka,když získám papíry na hlavu,setřesu se trestu.Když vzbudím lítostní pud u druhých zřejmě podobně postižených,zaplatí mi to pokutu.To to s vlastenectvím nema nic společného.Každej flastenec má svoje čílo učtu,a výdělek je na světě.Jediné co mohu popřát brzké uzdravení i když jiné diagnoze,a přimluvil bych se za udělení filmového oscara za výkon.
To se dalo čekat, že se Peterkové přitíží, když byla předvolána k výslechu.Není to poprvé,je to přece křehká osoba.Lituju perzonál nemocnice.
Doufám, že jim tam zas neolizuje kliky.... fuuuuj....🤪
Chtěl bych vidět video, až bude jednou ve vězení a bude tam říkat dozorcům, že to vězení neexistuje a oni jsou zaměstnanci soukromé firmy. 🙂
Škoda, že v base to s mobilem a internetem není tak jednoduché.
Tam dostane leda tak obuchem a půjde do einzliku! 🤣
Tahle tlustá hysterka patří tak leda na uzavřené oddělení bohnické psychiatrie.
Tu vepřovku měli odvézt na veterinu a seřezat. Vždyť i ta embolie musí mít svoji hrdost, aby nevlezla na tohleto.