Predpokladam ze to stvořeni ktere nelze slusne oznacit za pricetneho obcana si plati pobyt ve firemni nemocnici ja tedy odmitam tohoto obcana ciziho statu financovat kdyz nota bene nejspise margiruje osobne bych byl ochoten se podilet na elektrosocich a pobyt v uzavrene psychiatricke lecebne ruSSkeho typu nejlepe v zamrizovanem luzku
Tato šílená žena mě opět nezklamala a pobavila mě. Ona není občanem této země, tak doufám, že si to nemocniční ošetření platí. Já na takovou bláznivou hysterku nejsem ochotna přispět ani korunou.
Už začínám docela podléhat skepsi zda je vůbec v ČR možné "vynutit" dodržování práva a spravedlnosti, když individua jako je Peterková, její přítel a lidé "v odporu" si mohou dovolit ječet a nadávat příslušníkům Policie ČR. Za oslovování "dobytek" a podobně by na mě i na kdejakém úřadě dnes zavolali hlídku Policie a vyfasoval bych minimálně pořádkovou pokutu...a je to tak správně! Ale tady si ten "člověk" dovoluje neskutečné vulgarity, osočování a nutí policisty, které ani neuznává jako orgán státní moci, k ztotožnění personálu nemocnice a zároveň sám okamžitě posuzuje (nevzdělaně a hloupě) protiprávnost jejich jednání a to dokonce jako pokus o vraždu. To by samo o sobě mělo stačit k zadržení a pokutě. Nejspíše by se pak přidalo i napadení veřejného činitele a kladení odporu při zatýkání. Za mě bych se poté zamyslel nad tím zda věc nevyřešit dále jako "pokus o útěk a zastřelení v sebeobraně policistou". Za mě jsou tito lidé jen neustálé otravování bez přínosu pro kohokoliv mimo potencionální pacienty sanatoria v Bohnicích.
Když je ČR neexistující stát, tak jak si vůbec může dovolit využívat jeho lékařský a nemocniční systém?
Jo aha na to je jí ČR dobrá...
Babička říkávala: Bav se s volem o neděli, když jde v sobotu na porážku. Co s tímhle chtějí policajti dělat? Patří to do blázince.
Tak jestli se necítí být občanem ČR, tak sebrat pas, občanku, zrušit pojištění a nechat na ulici. V nemocnici nemá tím pádem co dělat, pokud si ji nehradí sama.
Teď má holka co chtěla a toužila po tom, totiž publicitu...a to už asi ztrácela naději že ji někdo objeví. Novinářům patří její vroucí dík.
Myslim že pokud se něco z toho omylem dostalo do jejího milovaného ruska, tak má v rusku utrum na věky věků. A to je o hodně víc než na věčné časy. Ty trvaly necelých 40 let. Na druhý straně, třeba jí to tam čmčaráračim vyžehlí, v rusku takový exoty ještě nemají tak budou nadšený. A nebude je to stát ani kopějku.
Mají medvedev, pejskova, zacharovovou a další podobné exoty. Tam by ji brali jako normální zjev.
Ty pipino. Kdybys měla embolii doopravdy, v životě bys nedala takovýhle histerák. U embolie jde o život, ale člověk se dusí a skoro nepromluví... takže jediný řešení je tě převést na jiné oddělení nemocnice. A to tam, kde kliky bývají jen z jedné strany.🤢🤮
Samozřejmě nezapomněla sdělit, aby jí lidé poslali peníze na léčení. Nikdy nepochopím, jak jí na to lidi skáčou a živí ji 🤣.