Jasná devoluce homo sapiens!
Myslím že leží na špatném oddělení. Neměla by ležet na psychiatrii nebo rovnou v Bohnicích?
jediný rozumný oddělení pro tuhle proruskou tlustoprdku je patologie...
stejně jako pro tu hamplovou...
a další proruskou pakáž - zemana, foldynu, starýho klause (a tu jeho partičku), ty plukovníky vodičku a vaška, taky bureše a všechny jeho voliče...
Tak především je nutno podotknout z čeho se ta pani zbláznila(jestli to tedy nemá od narození)Tenhle systém není pro každého.A ta soukromá firma(policie)s nima neumí vubec zacházet.A zatímco se zabejvaj bláznama,tak jim pod rukama utíkaj ti největší vzdělaní zločinci,což má na společnost větší dopad než tato neškodná paní.Asi to tak někomu vyhovuje.
Takovouhle obhajobu můžete zkusit u jakéhokoliv případu - "Já jsem vykradl benzínku s pistolí a odnesl jsem si jen 8630kč, ale podívejte se na lobbysty a velkomanagery, ty ktadou miliony né-li miliardy."
Co myslíte, obhajuje to loupež v benzínce?
"Vražda na interně" - ten její "tiskový mluvčí" je asi podobně nemocný. Zvláštní je, jak si tito neobčané ČR dobře žijí. Zřejmě jim oblbování mentálně nedostatečných spoluneobčanů dost vynáší. Tolik, že jim nevadí chovat se jako naprostí idioti a agenti Ruska.
Kriminalista byl neoprávněn, protože Česko je firma. Tak proč volala českou policii? To už není firma? A proč neleží v Československé nemocnici? Koukám že když se jí to hodí, tak je jí Česko dobré a když potřebuje dělat scény, tak je Česko korporace. Ale já vím, proč je pořád na svobodě. Zaměstnanci vazebních věznic i ženských věznic by mohli podat hromadnou výpověď, kdyby jim jí tam strčili.
Oni by si ji srovnali, ona by se zklidnila, tam nejsou,,diváci"
Pani může být v klidu a bezpečí. V jejím milovaném Rusku se od lékaře neodchází dveřmi.
Tady vidime dezolata v praxi,blaboli do eteru nesmysly a kriva obvineni nebo navadi k nasili a kdyz ma nest odpovednost,schova se do nemocnice a krici,ze ji predanim papiru nekdo ohrozuje na zivote. Tvrzeni o plicni embolii nelze brat vazne,to by lezela jinde,ne na beznem pokoji a lekar by vyslech nepovolil.neco o tom vim.chteji vladu pevne ruky,ale pro ostatni,sami se ohani lidskymi pravy,doporucuji dame pulrocni rehabku v putinovskem rusku.jednoho slovaka uz vylecili v mistnim vezeni za 3 mesice.a lituju ty kluky,co s ni musi jednat.
Ta paní evidentně není normální, patří v zájmu zachování vlastního života na uzavřené oddělení
A měli by tam vzít i toho jejího, ten už taky nevypadá, že to má v hlavě v pořádku.
Ve středověku by byli s paní hnedka hotový 😄 😄 😄 panebože já se nechci smát, to ode mě není hezký. Já se na základce posmíval postiženému chlapečkovi a do dneska mám výčitky svědomí. Ale sakra práce, já si nemůžu pomoct 😄 😄 😄
🤣😅😂🤣😅😂
Co dělá babizna na interně? Bohnická léčebna a následně samotka na Mírově nebo na Borech by byly pro ní daleko vhodnější.