Ti humanoidi mají v hlavě slušnej ruskej lunapark.
Tihle "hrdinové" jsou si nápadně podobní. Na netu mají kuráže na rozdávání, ale ve chvíli, kdy mají za své činy nést odpovědnost se sesypou, nebo se schovají pod nějakou postel, jako ten geroj Čermák. Jsou nechutní.
Uzavřené oddělení, klec a léky, jediná pomoc.
Seřezat obuchem do modra a zavřít do blázince. Propadnutí majetku a pak kafilerie. 🙁
hele, bezděte, tp už dost přeháníte - ta žensá je sice blázen, ale pokud píšete, o píšete, pak taky nebudete úplně normální
Lhářka a tupelo v jednom.
To, už je na uzavřené psychiatrické oddělení.
Já si myslím, že to je asociál, který si hraje s celou společností.
😂😂😂😂😂
Zavřete ji do Bohnic a seberte telefon.
Jsem zvědav, jak s tou 30% úmrtností bude zase řádit na příští demonstraci.
Na začátku této naprosto nahlouplé kauzy, paní Peterková vykládala o jakýchsi plánech vlády na likvidaci lidí prostřednictvím vakcín proti covidu, o novodobých koncentračních táborech v Německu, o okupaci České republiky Severoatlantickou aliancí, o plánech na redukci světového obyvatelstva o 70 procent.
Což normální člověk vyhodnotí jako totální blbost a paní Peterkové maximálně doporučí psychiatrickou pomoc. Jenže státní instituce to začali rozmazávat a otaxovali to jako šíření poplašné zprávy . Takže teď jim ze srdce přeji ať se v tom s tou dámou co nejdéle mažou dál.
Komedie.
Baví mě 🙂
Ale Vážně, vypadá to, že může být vážně nesvéprávná. Tohle by se nemělo brát na lehkou váhu a měla by se podrobit vyšetření znaleckým posudkem.