Tu mít doma, tak po ránu 10 ran karabáčem, vylízat celý byt dočista, navařit a po zbytek dne zalézt do kouta a ani nemuknout.
Trochu mi zatrnulo, co bude následovat za slovem vylízat... ve spojení s tímhle stvořením 🤣🤣
V dávných dobách se histerické záchvaty léčily vykuřováním vagíny.
Moc to asi nepomáhalo.
V současnosti se část lékařů přiklání k názoru, že pokud nepomohou medikamenty, osvědčený prostředek je pár facek.
P.S. Nedávno jsem sice viděl film „ Vrtěti ženou " zdroj :
Odkaz
, ale to je snad o schopnostech jejího partnera.
Nezlobte se na mě, ale jen vidět její vagínu je očistec. Natož jí něčím vykuřovat. To by nedal asi nikdo krom jejich zastánců 🤮🤮🤮
Tableta ehm osoba se vždy uchýlí do špitálu, aby unikla stíhání .
Tipuju že půjde rovnou do vazby.
A přitom by to bylo, paní Peterková, tak jednoduché.
Policista: "Byla jste předvolána k výslechu v takové, či makové kauze, ke kterému jste se bez řádné omluvy nedostavila. Dle sdělení ošetřujícího lékaře nejste schopná absolvovat výslech na služebně P ČR, jste ochotná vypovídat zde?"
Peterková: "Ne."
Policista: "Děkuji za odpověď, dle zákona toho a toho, budete znovu předvolána k výslechu. Z něj se můžete ze závažných, např. zdravotních, důvodů omluvit. Předvolání vám bude doručeno do vlastních rukou. Přeji brzké uzdravení, na shledanou."
Peterková: "Na shledanou", nebo "Jdi mi k šípku!"
Ale to ne... musí se sehrát tyjátr. Musí ječet jako siréna, rozčilovat a řvát, že se nesmí rozčilovat a řvát... Musí z ní být mučednice. Ještě zapomněla sebou fláknout na zem...
Zajímalo by mě, co si myslela sestra stojící u zdi...
Dala jsem vám srdíčko, protože jste to napsal logicky a přehledně.
Paní Peterkovou fakt nemusím, ovšem jeden problém na vaší straně tu je: vy apriori předpokládáte, že policie automaticky předloží obviněnému poučení o jeho podstatných zákonných právech. Tím ovšem posouváte celé své vyprávění mimo realitu...
A i problém, na který upozorňuje Peterková (není podstatné, zda vhodně nebo nevhodně) je problém skutečný: má-li trombózu, musí být v klidu. Každé rozčilení hne s tlakem krve, což může mít za následek uvolnění trombu. Přičemž trombus je u nás nejčastější příčina úmrtí vůbec - ať už formou plicní embolie, mrtvice nebo infarktu. Policie má jako první vědět, že člověka s takovým problémem nepůjdu do nemocnice vyslýchat a tvářit se u toho jako vy - tedy jakože o nic nejde..
Když jste tedy tak poučený, můžete nám říci, nakolik je druhá strana - tedy policie a zdravotníci - povinná dělat vše proto, aby pacienti nebyli podobným způsobem ohrožováni na zdraví či dokonce na životě?
Nechci ze svých daní dávat na její léčbu ani korunu! Ať se jde léčit do Československa a nevysává zdravotnický systém v zemi, která dle ní neexistuje a ať nevyužívá instituce, které dle ní rovněž neexistují!
Chování policisty mě připadá lidsky skvělé,klobouk dolů.Ten pán co hovořil a nebylo ho vidět tutově napíše že je zde totalita.Za bolševiků by dostal pendrekem a šel sedět za napadení příslušníka VB.
Obdivuju ty policajty, že když už se s tou tupou nánou Peterkovou musí špinit, tak že to zvládnou s klidem.👍👍👍
Když vidím tu její uřvanou "pusinku" (to proto, abych nebyl smazán), tak bych jí dal práci na Pankráci (koště, hadr, kýbl a konečně něco dělej pod dohledem)...
Jenom nevím jaké předložila doklady při nástupu do nemocnice? Je přeci občankou ČSFR.
Která se nachází na ploché zeměkouli.....😁
Tohle je lidské dno. Když jí vidím, nebo slyším, skutečně je mi na zvracení.
Nic si z toho nedělejte. Ostatním zase při čtení tohoto plátku a zdejších láskyplných příspěvků. Inu jak se zdá - vítězství pravdy a lásky nad lží a nenávistí se začíná blížit "konečnému řešení"....
Peterkové přeskočilo. Celá ta banda okolo ní to nemá v hlavě v pořádku.
A nebo to úspěšně hrajou, že jsou mišuge. Zajímalo by mne, čím se peterková a spol živí.