1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tu mít doma, tak po ránu 10 ran karabáčem, vylízat celý byt dočista, navařit a po zbytek dne zalézt do kouta a ani nemuknout.

82
Před 1 rokem
Pavel Pajkrt

Trochu mi zatrnulo, co bude následovat za slovem vylízat... ve spojení s tímhle stvořením 🤣🤣

18
Před 1 rokem

V dávných dobách se histerické záchvaty léčily vykuřováním vagíny.

Moc to asi nepomáhalo.

V současnosti se část lékařů přiklání k názoru, že pokud nepomohou medikamenty, osvědčený prostředek je pár facek.

P.S. Nedávno jsem sice viděl film „ Vrtěti ženou " zdroj :

Odkaz

, ale to je snad o schopnostech jejího partnera.

www.csfd.cz
Vrtěti ženou (2011)
Vrtěti ženou (2011) - film: Recenze, Hodnocení, Zajímavosti, Videa, Galerie, Data uvedení, Diskuze, Filmotéka a další
65
Před 1 rokem
Jiří Dvořák

Nezlobte se na mě, ale jen vidět její vagínu je očistec. Natož jí něčím vykuřovat. To by nedal asi nikdo krom jejich zastánců 🤮🤮🤮

49
Před 1 rokem

Tableta ehm osoba se vždy uchýlí do špitálu, aby unikla stíhání .

31
Před 1 rokem
Tom Brt

Tipuju že půjde rovnou do vazby.

14
Před 1 rokem

A přitom by to bylo, paní Peterková, tak jednoduché.

Policista: "Byla jste předvolána k výslechu v takové, či makové kauze, ke kterému jste se bez řádné omluvy nedostavila. Dle sdělení ošetřujícího lékaře nejste schopná absolvovat výslech na služebně P ČR, jste ochotná vypovídat zde?"

Peterková: "Ne."

Policista: "Děkuji za odpověď, dle zákona toho a toho, budete znovu předvolána k výslechu. Z něj se můžete ze závažných, např. zdravotních, důvodů omluvit. Předvolání vám bude doručeno do vlastních rukou. Přeji brzké uzdravení, na shledanou."

Peterková: "Na shledanou", nebo "Jdi mi k šípku!"

Ale to ne... musí se sehrát tyjátr. Musí ječet jako siréna, rozčilovat a řvát, že se nesmí rozčilovat a řvát... Musí z ní být mučednice. Ještě zapomněla sebou fláknout na zem...

Zajímalo by mě, co si myslela sestra stojící u zdi...

109
Před 1 rokem
Tomáš Dvořák

Dala jsem vám srdíčko, protože jste to napsal logicky a přehledně.

Paní Peterkovou fakt nemusím, ovšem jeden problém na vaší straně tu je: vy apriori předpokládáte, že policie automaticky předloží obviněnému poučení o jeho podstatných zákonných právech. Tím ovšem posouváte celé své vyprávění mimo realitu...

A i problém, na který upozorňuje Peterková (není podstatné, zda vhodně nebo nevhodně) je problém skutečný: má-li trombózu, musí být v klidu. Každé rozčilení hne s tlakem krve, což může mít za následek uvolnění trombu. Přičemž trombus je u nás nejčastější příčina úmrtí vůbec - ať už formou plicní embolie, mrtvice nebo infarktu. Policie má jako první vědět, že člověka s takovým problémem nepůjdu do nemocnice vyslýchat a tvářit se u toho jako vy - tedy jakože o nic nejde..

Když jste tedy tak poučený, můžete nám říci, nakolik je druhá strana - tedy policie a zdravotníci - povinná dělat vše proto, aby pacienti nebyli podobným způsobem ohrožováni na zdraví či dokonce na životě?

31
Před 1 rokem

Nechci ze svých daní dávat na její léčbu ani korunu! Ať se jde léčit do Československa a nevysává zdravotnický systém v zemi, která dle ní neexistuje a ať nevyužívá instituce, které dle ní rovněž neexistují!

288
Před 1 rokem

Chování policisty mě připadá lidsky skvělé,klobouk dolů.Ten pán co hovořil a nebylo ho vidět tutově napíše že je zde totalita.Za bolševiků by dostal pendrekem a šel sedět za napadení příslušníka VB.

50
Před 1 rokem

Obdivuju ty policajty, že když už se s tou tupou nánou Peterkovou musí špinit, tak že to zvládnou s klidem.👍👍👍

56
Před 1 rokem
Martin M Toman

Když vidím tu její uřvanou "pusinku" (to proto, abych nebyl smazán), tak bych jí dal práci na Pankráci (koště, hadr, kýbl a konečně něco dělej pod dohledem)...

6
Před 1 rokem

Jenom nevím jaké předložila doklady při nástupu do nemocnice? Je přeci občankou ČSFR.

36
Před 1 rokem
Milan Halamka

Která se nachází na ploché zeměkouli.....😁

11
Před 1 rokem

Tohle je lidské dno. Když jí vidím, nebo slyším, skutečně je mi na zvracení.

46
Před 1 rokem
Jaroslav Kos

Nic si z toho nedělejte. Ostatním zase při čtení tohoto plátku a zdejších láskyplných příspěvků. Inu jak se zdá - vítězství pravdy a lásky nad lží a nenávistí se začíná blížit "konečnému řešení"....

29
Před 1 rokem

Peterkové přeskočilo. Celá ta banda okolo ní to nemá v hlavě v pořádku.

156
Před 1 rokem
Karel Novák

A nebo to úspěšně hrajou, že jsou mišuge. Zajímalo by mne, čím se peterková a spol živí.

77
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt