Gumové výklady paragrafů jsou první známkou konce demokracie. Poplašná zpráva je nepravdivou zprávou,která může vyvolat závažné následky. Např. když v divadle zařvete hoří,lidé by se mohli v panice ušlapat. Zprávy, že budeme bomardovat Rusko atomovkami nebo že Pavel nařídí mobilizaci nikoho normálního poplašit nemohou a nemohou tedy ani způsobit závažný následek. Jsou to prostě nesmysly. Stejné jako kdyby tvrdila, že na oběžné dráze se chystají na útok z vesmíru Marťani. Peterková je nepochybně zcela vypatlaná osoba, ale za tyhle blbosti by souzena být neměla.
Muže se viditelný cvok vůbec bez vyšetření odborníka z něčeho obvinit nemá se vůbec hlavně nejdřív izolovat a vyšetřit a hlavně "léčit" aby to neskončilo zas neštěstím jako smrt žáka ve škole snad ve Žďáru nad Sázavou nebo také nedávno někde na Smíchově?
Česku hodně pomůže pokud soud bude schopen a ochoten odsoudit Janu Peterkovou dle vhodných paragrafů.
To by mne zajímalo jak. Sníží se tím schodek státního rozpočtu?
Rychlé CV: novinářka, prostitutka, dezinformatorka, vězeň.
Aha, tak proto ty akutni stavy zdravotní indispozice,vždy v době konání PČR,či soudu.
Káže ruskou vodku a v ruce drží americkou coca-colu. A takový jsou dezoláti všichni. Srdce v Rusku, žaludek v Česku.
Nudíte se ? Pořiďte si medvídka mývala (Strýc Pepin)...nebo Peterkovou, dodávám já.
Asi jediné přirovnání, které mě napadá je "vzteklá fena"!
Nebylo by přesnější "fena se vzteklinou"?
Jak můžou blázna soudit?
Může udělit povinnou ústavní léčbu. V blázinci by si to jistě užívala.
hahaha ta fotka je proste nej....