1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Gumové výklady paragrafů jsou první známkou konce demokracie. Poplašná zpráva je nepravdivou zprávou,která může vyvolat závažné následky. Např. když v divadle zařvete hoří,lidé by se mohli v panice ušlapat. Zprávy, že budeme bomardovat Rusko atomovkami nebo že Pavel nařídí mobilizaci nikoho normálního poplašit nemohou a nemohou tedy ani způsobit závažný následek. Jsou to prostě nesmysly. Stejné jako kdyby tvrdila, že na oběžné dráze se chystají na útok z vesmíru Marťani. Peterková je nepochybně zcela vypatlaná osoba, ale za tyhle blbosti by souzena být neměla.

Před 1 rokem

Muže se viditelný cvok vůbec bez vyšetření odborníka z něčeho obvinit nemá se vůbec hlavně nejdřív izolovat a vyšetřit a hlavně "léčit" aby to neskončilo zas neštěstím jako smrt žáka ve škole snad ve Žďáru nad Sázavou nebo také nedávno někde na Smíchově?

2
Před 1 rokem

Česku hodně pomůže pokud soud bude schopen a ochoten odsoudit Janu Peterkovou dle vhodných paragrafů.

16
Před 1 rokem
Jiří Galamboš

To by mne zajímalo jak. Sníží se tím schodek státního rozpočtu?

Před 1 rokem

Rychlé CV: novinářka, prostitutka, dezinformatorka, vězeň.

3
Před 1 rokem

Aha, tak proto ty akutni stavy zdravotní indispozice,vždy v době konání PČR,či soudu.

12
Před 1 rokem

Káže ruskou vodku a v ruce drží americkou coca-colu. A takový jsou dezoláti všichni. Srdce v Rusku, žaludek v Česku.

1
Před 1 rokem

Nudíte se ? Pořiďte si medvídka mývala (Strýc Pepin)...nebo Peterkovou, dodávám já.

1
Před 1 rokem

Asi jediné přirovnání, které mě napadá je "vzteklá fena"!

11
Před 1 rokemUpraveno
Tomáš Svoboda

Nebylo by přesnější "fena se vzteklinou"?

1
Před 1 rokem

Jak můžou blázna soudit?

3
Jan Cicvárek

Může udělit povinnou ústavní léčbu. V blázinci by si to jistě užívala.

10
Před 1 rokem

hahaha ta fotka je proste nej....

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt