1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na cestě do pekel už jsme.

11
Před 1 rokem

Já myslím že už v pekle jsme.

10
Před 1 rokem

Myslím že je to právě naopak.

4
Před 1 rokem

Ach jo, blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je ......

6
Před 1 rokem

Forum 24 zásadně nečíst!!!!!!

8
Před 1 rokem

Libtardy se dali na víru?

2
Před 1 rokem
Lukáš Veselý

„Lukáš Veselý“ je jaký retard? Naciretard, bolšeretard, russákoretard, koblihoretard, pitomioretard? Hlavně, že zase žvaní, nicht ward?

(Mimochodem, když už, tak by měl napsat v tom svém dezokontextu „Libtardi“, ale to bychom chtěli po něm příliš, že? 😉 )

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Lumír Bosok

prosim pouzivejte cele skutecne a zaregistrovane jmeno...ANO 2011...jine hnuti ANO je registrovano a babis jim to chtel ukrast tak jako firmy...tady ale nepochodil...zadne nepratelske prevzeti jmena hnuti neslo udelat...tak si zvolil tento nesympaticky a krkolome vyslovovany tvar...zkracovanim na pouhe ANO napomahate reklamnimu uspechu teto partaje/jednoho vsivaka...tak jak to delaji i vsichni novinari etc...ja chapu chteji si to ulehcit...ODS se ale takle nerika jen OD...a kdyz si predstavite jak pokazde kdyz v televizi maji rict ANO museji rict i 2011...tak si u toho budou lamat jazyk a nebudou to sklonovat tak casto...a casem nam to uplne zmizi z oci...jen si to vyzkousejte vyslovit parkrat po sobe...!!...(;...

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Jan Kozler

Vám se líbí výrok obžalovaného konfidenta,, všichni kradů"? . Mě vůbec. Neboť vylezl z huby člověka , který nemá na takové vyjádření vůbec žádné morální právo. Bez rozdílu tedy označuje zloději moje rodiče , děti , mě a pro úplnou Vaši orientaci ,i Vaše rodiče , děti a samozřejmě i Vás. Jestli si toto líbit necháte ,a líbí se Vám to ,pak se vlastně sám sobě divím že Vám něco píšu.

9
Před 1 rokem

Před 1 rokem
Josef Štoppel

Umožní mu to tahle (rozuměj ne naše) vláda svou neschopností a arogancí.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt