Na cestě do pekel už jsme.
Já myslím že už v pekle jsme.
Myslím že je to právě naopak.
Ach jo, blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je ......
Forum 24 zásadně nečíst!!!!!!
Libtardy se dali na víru?
„Lukáš Veselý“ je jaký retard? Naciretard, bolšeretard, russákoretard, koblihoretard, pitomioretard? Hlavně, že zase žvaní, nicht ward?
(Mimochodem, když už, tak by měl napsat v tom svém dezokontextu „Libtardi“, ale to bychom chtěli po něm příliš, že? 😉 )
Tento komentář byl smazán uživatelem.
prosim pouzivejte cele skutecne a zaregistrovane jmeno...ANO 2011...jine hnuti ANO je registrovano a babis jim to chtel ukrast tak jako firmy...tady ale nepochodil...zadne nepratelske prevzeti jmena hnuti neslo udelat...tak si zvolil tento nesympaticky a krkolome vyslovovany tvar...zkracovanim na pouhe ANO napomahate reklamnimu uspechu teto partaje/jednoho vsivaka...tak jak to delaji i vsichni novinari etc...ja chapu chteji si to ulehcit...ODS se ale takle nerika jen OD...a kdyz si predstavite jak pokazde kdyz v televizi maji rict ANO museji rict i 2011...tak si u toho budou lamat jazyk a nebudou to sklonovat tak casto...a casem nam to uplne zmizi z oci...jen si to vyzkousejte vyslovit parkrat po sobe...!!...(;...
Vám se líbí výrok obžalovaného konfidenta,, všichni kradů"? . Mě vůbec. Neboť vylezl z huby člověka , který nemá na takové vyjádření vůbec žádné morální právo. Bez rozdílu tedy označuje zloději moje rodiče , děti , mě a pro úplnou Vaši orientaci ,i Vaše rodiče , děti a samozřejmě i Vás. Jestli si toto líbit necháte ,a líbí se Vám to ,pak se vlastně sám sobě divím že Vám něco píšu.
Umožní mu to tahle (rozuměj ne naše) vláda svou neschopností a arogancí.