1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Jsou to zlí lidé. Byli by pohromou pro společnost.

28
Před 9 měsíci
Aleš Lisovský

Kdo jsou zlí lidé? V případě Okamury souhlas.

49
Před 9 měsíci

Někdo pracuje se dřevem, někdo s cihlama, jiný s potravinama.

Strana Přátel Dumy maká... se závistí, nenávistí a hloupostí...

19
Před 9 měsíci
Ivan Kořínek

Bohuzel nema u nas techto "surovin" nedostatek.

8
Před 9 měsíciUpraveno

Kdy konečně vláda dostane odvahu a sociální systém očeše jen na důchody, rodičovskou a nemocenskou, aby lidi co žijí z dávek byli konečně donuceni se starat o svůj život a ne parazitovat na systému. A to se netýká jen menšin, ale také části většinové populace. Příspěvek na bydlení měl být zrušen už dávno.

14
Před 9 měsíci
Veronika Pavlíčková

Moje mama byla od meho narozeni v plnem invalidnim duchodu. Pred rokem 89 jsme meli krasny byt 2+1 v Brne v Zabovreskach, coz je ted asi nejzadanejsi (a nejdrazsi) ctvrt. Zadne prispevky na bydleni tehdy nepotrebovala.

Pozdeji ten dum vratili v restituci nekomu, kdo ovsem drive emigroval a dlouhodobe zil v Kapskem meste, tudiz ho to v podstate nezajimalo, o dum se nestaral a akorat se zacal zvysovat najem. Najednou ten prispevek na bydleni potrebovala uz i mama. Ale nakonec se stejne musela prestehovat do panelaku, do maleho 1+1. Takze asi tak.

Moc nevim, jak se vzhledem ke sve diagnoze dle Vas mela starat o svuj zivot a nikoliv "parazitovat na systemu", jak Vy pisete, pouze vim, ze drive takove problemy nemela a zadne podobne davky nepotrebovala. Sice jsem zili hodne skromne, jezdili v Trabantu apod., ale tak normalne zili a to i bez "parazitovani". Takze problem mozna muze byt i jinde...

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 9 měsíci

Parlamentní populisticko fašistická SPD už klesla snad i pod úroveň DS, nebo RS-SPR pana Sládka. Není už na čase se zabývat tím, zda tato strana skutečně neporušuje zákon?

70
Před 9 měsíci
Tomáš Urbanec

Zabývat by se mělo hlavně kauzami různých politiků a tím, že lžou občanům plátcům daní a neplní co vše naslibovali.

35
Před 9 měsíci

Žurnalistické bahno zabublalo a vynořilo se Fórum 24. Pane Jandourku, ještě ostřeji byste měl nabito, kdybyste si zjistil, že ta paní není uprchlík. Dále se dá na sociálních sítích dočíst o tom, že neexistují ani příslušní úředníci na lejstru uvedení. Každopádně tvorba podobných lejster je hnus, ale zároveň i signál, že není vše OK.

43
Před 9 měsíci
Václava Seemannová

Jandourkovi bublá bahno v trenkách.

1
Před 9 měsíci

Je to pravda.

26
Před 9 měsíci
Alexandra Skrbková

No není.

24
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

Vše co vyleze z Okamury je hloupost. Jinak to vážně někdo věřil tomu, že si nějaký Ukrajinec nechá vyfotit papír s sociálními dávkami?

29
Před 9 měsíci
Martin Zimčík

Jo...aby ho/jí sežrali i Ukrajinci 🤣

4
Před 9 měsíciUpraveno

Dobrý den. Byl u nás na návštěvě kamarád z Anglie. Zrovna jsem se díval co SPD "vytváří" v hlavním městě České republiky a kamarád posmutněl a řekl: "Tak to začíná všude na Západ od vašich hranic a důsledky vidíme každý den". Příznivci SPD ani neumí číst/na schránce máme napsáno VEKÝMA PÍMSMENAMA reklamu nevhazujte, děkujeme/ tak přesto jediný leták byl ve schránce od SPD. Již jenom hlavní stránka je odpudivá slogany "Proti asociální vládě, VŠICHNI K VOLBÁM, NASTAL ČAS ODPLATY" a další hnusy. Číst tento plátek vydaný SPD mi dal dost sebe zapření, ale alespoň vím PROČ jít k volbám a určitě SPD NEVOLIT, což doporučuji všem voličům České republiky.. Je to strana, které je založená Japonským imigrantem, který má strach, že se propadne až mimo hranici volitelnosti.

36
Před 9 měsíci
Jirka Srom

Jak uz jsem tu jednou napsal. Neco tak zleho a hloupeho, jako ten letak, jsem uz dlouho nevidel. Ale je dobry i k pobaveni. Ja jsem se nejvic nasmal tomu "boxu" na predposledni strane: "Tihle za to mohou: Sorosovci. Kdo jsou, jak nam skodi, proc s nimi vedeme valku." Samozrejme, ze v tom boxu zadne vysvetleni, kdo to jsou ti zlodusi Sorosovci, neni. Je to jen souhrn typickych populistickych hesel (proc jsme proti valce? Proc jsme proti Bruselu?) a pod kazdym timto heslem je samozrejme hned vysvetleni pro ty, kdo by to snad nepochopili: "Kdo vydelava? Sorosovci." No a pod tim je tento drahokam: Platime jak mourovati, drahota se obohati.... 20% parazitu saje a 80% lidi to plati." Tohle je opravdu jak z Rudeho Prava circa 1952 (v sedmdesatych letech bylo i Rude Pravo trochu sofistikovanejsi). Jen opravdu zvlastni kalibr tupce muze na tuto primitivni propagandu naletet a Okamuru volit.

20
Před 9 měsíci

Nula pro důchodce!!!

Nic nedělají zatěžují stát.

Že si nic za život nenašetřili.. Jejich problém.

Nemají děti, kteří jim pomáhají.. Jejich problém.

Bezdětný mohli adoptovat.

Důchody a celý důchodový systém je šíleně nespravedlivý.

Můj otec celý život pracoval a přispíval na jiné důchodce a zemřel týden před prvním důchodem..

Celý systém jak ubývá pracujících je neudržitelný..

12
Před 9 měsíci
Miloš Vytasil

Velice dobrá ironie.

8
Před 9 měsíciUpraveno

Každé další volby budou zkouškou inteligence českých voličů.

Na to, abyste uměl vhodit svůj hlas do urny, není potřeba velké "inteligence".To je jádro pudla.

2
Před 9 měsíci
Milan Ryšavý

A co je ti jádro pudla

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt