Jsou to zlí lidé. Byli by pohromou pro společnost.
Kdo jsou zlí lidé? V případě Okamury souhlas.
Někdo pracuje se dřevem, někdo s cihlama, jiný s potravinama.
Strana Přátel Dumy maká... se závistí, nenávistí a hloupostí...
Bohuzel nema u nas techto "surovin" nedostatek.
Kdy konečně vláda dostane odvahu a sociální systém očeše jen na důchody, rodičovskou a nemocenskou, aby lidi co žijí z dávek byli konečně donuceni se starat o svůj život a ne parazitovat na systému. A to se netýká jen menšin, ale také části většinové populace. Příspěvek na bydlení měl být zrušen už dávno.
Moje mama byla od meho narozeni v plnem invalidnim duchodu. Pred rokem 89 jsme meli krasny byt 2+1 v Brne v Zabovreskach, coz je ted asi nejzadanejsi (a nejdrazsi) ctvrt. Zadne prispevky na bydleni tehdy nepotrebovala.
Pozdeji ten dum vratili v restituci nekomu, kdo ovsem drive emigroval a dlouhodobe zil v Kapskem meste, tudiz ho to v podstate nezajimalo, o dum se nestaral a akorat se zacal zvysovat najem. Najednou ten prispevek na bydleni potrebovala uz i mama. Ale nakonec se stejne musela prestehovat do panelaku, do maleho 1+1. Takze asi tak.
Moc nevim, jak se vzhledem ke sve diagnoze dle Vas mela starat o svuj zivot a nikoliv "parazitovat na systemu", jak Vy pisete, pouze vim, ze drive takove problemy nemela a zadne podobne davky nepotrebovala. Sice jsem zili hodne skromne, jezdili v Trabantu apod., ale tak normalne zili a to i bez "parazitovani". Takze problem mozna muze byt i jinde...
Parlamentní populisticko fašistická SPD už klesla snad i pod úroveň DS, nebo RS-SPR pana Sládka. Není už na čase se zabývat tím, zda tato strana skutečně neporušuje zákon?
Zabývat by se mělo hlavně kauzami různých politiků a tím, že lžou občanům plátcům daní a neplní co vše naslibovali.
Žurnalistické bahno zabublalo a vynořilo se Fórum 24. Pane Jandourku, ještě ostřeji byste měl nabito, kdybyste si zjistil, že ta paní není uprchlík. Dále se dá na sociálních sítích dočíst o tom, že neexistují ani příslušní úředníci na lejstru uvedení. Každopádně tvorba podobných lejster je hnus, ale zároveň i signál, že není vše OK.
Jandourkovi bublá bahno v trenkách.
Je to pravda.
No není.
Vše co vyleze z Okamury je hloupost. Jinak to vážně někdo věřil tomu, že si nějaký Ukrajinec nechá vyfotit papír s sociálními dávkami?
Jo...aby ho/jí sežrali i Ukrajinci 🤣
Dobrý den. Byl u nás na návštěvě kamarád z Anglie. Zrovna jsem se díval co SPD "vytváří" v hlavním městě České republiky a kamarád posmutněl a řekl: "Tak to začíná všude na Západ od vašich hranic a důsledky vidíme každý den". Příznivci SPD ani neumí číst/na schránce máme napsáno VEKÝMA PÍMSMENAMA reklamu nevhazujte, děkujeme/ tak přesto jediný leták byl ve schránce od SPD. Již jenom hlavní stránka je odpudivá slogany "Proti asociální vládě, VŠICHNI K VOLBÁM, NASTAL ČAS ODPLATY" a další hnusy. Číst tento plátek vydaný SPD mi dal dost sebe zapření, ale alespoň vím PROČ jít k volbám a určitě SPD NEVOLIT, což doporučuji všem voličům České republiky.. Je to strana, které je založená Japonským imigrantem, který má strach, že se propadne až mimo hranici volitelnosti.
Jak uz jsem tu jednou napsal. Neco tak zleho a hloupeho, jako ten letak, jsem uz dlouho nevidel. Ale je dobry i k pobaveni. Ja jsem se nejvic nasmal tomu "boxu" na predposledni strane: "Tihle za to mohou: Sorosovci. Kdo jsou, jak nam skodi, proc s nimi vedeme valku." Samozrejme, ze v tom boxu zadne vysvetleni, kdo to jsou ti zlodusi Sorosovci, neni. Je to jen souhrn typickych populistickych hesel (proc jsme proti valce? Proc jsme proti Bruselu?) a pod kazdym timto heslem je samozrejme hned vysvetleni pro ty, kdo by to snad nepochopili: "Kdo vydelava? Sorosovci." No a pod tim je tento drahokam: Platime jak mourovati, drahota se obohati.... 20% parazitu saje a 80% lidi to plati." Tohle je opravdu jak z Rudeho Prava circa 1952 (v sedmdesatych letech bylo i Rude Pravo trochu sofistikovanejsi). Jen opravdu zvlastni kalibr tupce muze na tuto primitivni propagandu naletet a Okamuru volit.
Nula pro důchodce!!!
Nic nedělají zatěžují stát.
Že si nic za život nenašetřili.. Jejich problém.
Nemají děti, kteří jim pomáhají.. Jejich problém.
Bezdětný mohli adoptovat.
Důchody a celý důchodový systém je šíleně nespravedlivý.
Můj otec celý život pracoval a přispíval na jiné důchodce a zemřel týden před prvním důchodem..
Celý systém jak ubývá pracujících je neudržitelný..
Velice dobrá ironie.
Každé další volby budou zkouškou inteligence českých voličů.
Na to, abyste uměl vhodit svůj hlas do urny, není potřeba velké "inteligence".To je jádro pudla.
A co je ti jádro pudla