1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

PiS je stranou pragmatickou. V prvé řadě hledí na to, co je prospěšné pro Polsko a nechová se nadměrně servilně k Bruseli. Navíc Polsko zažívá poměrně zajímavý hospodářský růst, jako snad jedna mála zemí v EU.

20
Před 1 rokem
Sudik Michal

PiS je stranou jednoho muže. Tedy sektou.😉

9
Před 1 rokem

Polsko roste a liberální demokracie upadá! PiS dostane přes 40% a zase bude chvíli klid.

18
Před 1 rokem

To je zase strachu, že v Polsku vyhraje strana, která si nenechá diktovat Bruselem! Po Slovácích další, kdo má vlastní představu o suverénním státu. Tak už zase Forum dští oheň a síru a jako obvykle v jeho komentářích nechybí oblíbený Kreml.

42
Před 1 rokem

Když Fórum pustí další fór je třeba zpozornět. Stalo se módou, že když někde něco začíná praskat může za to Moskva. Tedy podle Fóra.

25
Před 1 rokem

Autor by chtel vladu podobnou Petikolce co se zbavi práva veta, nebo zabijaka Babise s cilenou likvidaci obyvatel coz se neda jinak nazvat hak zvladal covid

Petikolka navic totallni lzi pri programu a to co následovalo po volbach

14
Před 1 rokem
David Hornak

Po volbách následovala válka....v.o.l.e....soudruhu majore dovolte mě odejít....😎

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Pan politolog ještě trpí postkomunistickým syndromem.....ano, toho se člověk těžko zbavuje...diskutující tady dole to potvrzují....😣

9
Před 1 rokem

Na pohodu. V Biedronce dobré ceny, výborně klobásky masiště za pár korun.. Nějaká politika mě nezajímá.

5
Před 1 rokem
Petr Doc

Holt se pozná zahraniční investor...

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Mohl by autor článku definovat pojem "opoziční politolog"? Mám za to, že politologie jakožto disciplína by měla být nestranná.

7
Před 1 rokem
Jana Svancarova

jakože politická rozhodnutí a predikce jsou všemi politology vždy vysvětlena shodně v jedné linii?

2
Před 1 rokem

Postkomunistické státy tedy V4 svou voličskou populaci, snad vyjma Polska,nedokázaly globálně přesvědčit většinově k orientaci západní demokracie. FICO, ORBAN, BABIŚ/ hrůza

2
Před 1 rokem

Ke komu se ještě to FORUM 24 ještě nepřidá a koho z protipolských lidí bude zveřejňovat ? To už je opravdu medium plné dezinformaci, zášti a nebezpečí pro cokoliv.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt