PiS je stranou pragmatickou. V prvé řadě hledí na to, co je prospěšné pro Polsko a nechová se nadměrně servilně k Bruseli. Navíc Polsko zažívá poměrně zajímavý hospodářský růst, jako snad jedna mála zemí v EU.
PiS je stranou jednoho muže. Tedy sektou.😉
Polsko roste a liberální demokracie upadá! PiS dostane přes 40% a zase bude chvíli klid.
To je zase strachu, že v Polsku vyhraje strana, která si nenechá diktovat Bruselem! Po Slovácích další, kdo má vlastní představu o suverénním státu. Tak už zase Forum dští oheň a síru a jako obvykle v jeho komentářích nechybí oblíbený Kreml.
Když Fórum pustí další fór je třeba zpozornět. Stalo se módou, že když někde něco začíná praskat může za to Moskva. Tedy podle Fóra.
Autor by chtel vladu podobnou Petikolce co se zbavi práva veta, nebo zabijaka Babise s cilenou likvidaci obyvatel coz se neda jinak nazvat hak zvladal covid
Petikolka navic totallni lzi pri programu a to co následovalo po volbach
Po volbách následovala válka....v.o.l.e....soudruhu majore dovolte mě odejít....😎
Pan politolog ještě trpí postkomunistickým syndromem.....ano, toho se člověk těžko zbavuje...diskutující tady dole to potvrzují....😣
Na pohodu. V Biedronce dobré ceny, výborně klobásky masiště za pár korun.. Nějaká politika mě nezajímá.
Holt se pozná zahraniční investor...
Mohl by autor článku definovat pojem "opoziční politolog"? Mám za to, že politologie jakožto disciplína by měla být nestranná.
jakože politická rozhodnutí a predikce jsou všemi politology vždy vysvětlena shodně v jedné linii?
Postkomunistické státy tedy V4 svou voličskou populaci, snad vyjma Polska,nedokázaly globálně přesvědčit většinově k orientaci západní demokracie. FICO, ORBAN, BABIŚ/ hrůza
Ke komu se ještě to FORUM 24 ještě nepřidá a koho z protipolských lidí bude zveřejňovat ? To už je opravdu medium plné dezinformaci, zášti a nebezpečí pro cokoliv.