A tohle má právo volit ? Levičácka ultra pakaz co nikdy nezažila nic jiného než pohodlí a hojnost...tohle je bohužel častý jev. Dal bych je do rukou Izraele. Je to to samé jako by říkalo že Polsko si za vyhlazování mohlo samo...opět můj názor
Tady ale nemáte tupé stádo, které můžete libovolně zmanipulovat účelovými články v médiích, jelikož na Harvard, jak je známo, mohou nastoupit pouze mimořádně inteligentní jedinci, kteří disponují schopností vytvořit si vlastní názory na základě analytické úvahy.
Jen počkejme, až bude v Evropě víc takových. Pak se teprve budeme divit. A nebude to jen o "zdvihání obočí".
Když mi soused bude na můj dům stále házet kameny, tak pokud není přítomen četník (a to v celosvětovém měřítku není), tak půjdu a udělám pořádek na JEHO dvorku sám. Někdo tomu bude říkat "apartheid". Já tomu budu říkat "zklidnění situace".
Když se podívám na Palestinu a na Izrael, hned zjistím, kde je civilizace a vědecký pokrok. Zatímco líná prasata ryjí rypákem v zemi a nic kromě žaludů v zemi je nezajímá, chytrá veverka se chystá na zimu. Velmi často prasata pak závidí veverkám, že mají plnou spižírnu.
A tak je to se u těch jiných většinou se vším. Když opice slezla ze stromu, jen málokterý hominid se stal "rozumně přemýšlivým" člověkem. Někteří hominidé zůstali a zůstávají na úrovni mnou popisovaných prasat. No a někteří hominidé se naučili odsolovat vodu, zúrodňovat poušť a jejich technologie jsou hodny 21.století.
A teď mi řekněte, co mají veverky dělat s těmi prasaty ?!??
Každý jednotlivec či stát má nakonec to, co si zaslouží, což nemusí vždy korespondovat s tím, co chtěl. Palestinci chtěli svůj stát a udělali pro to, co uznali za vhodné. Svůj stát nyní stále nemají a pravděpodobnost, že ho budou mít v příštích desetiletích je nyní málo pravděpodobná, ale je zde velká pravděpodobnost, že budou mít to, co si zaslouží.
Tak třeba mne to vůbec nepřekvapuje - když vidím, co mají v hlavách mladí lidé s VŠ vzděláním kteří nastupují k nám do firmy ... děs běs, vymývání mozku s dimenzích nevídaných.
A nejhorší na tom je, že nám vládnou.
To nebude elita, ti budou jen jelita. 👍🇮🇱
Měli by vyloučit z univerzit všechny, kteří to podepsali. Bez výjimky.
To by nebylo správné. Ale zveřejnění jmen členů všech harvardských organizací, které Hamás podpořily je skvělý nápad. U absolventa Harvardu je předpoklad, že ho zaměstnají významné společnosti. A většina z nich si rozmyslí zaměstnat člověka, který by je mohl poškodit tím, že podpořil teroristické útoky na civilní obyvatelstvo.
Přesně jak psali v článku: "člověk by se neměl skrývat za korporátní štít, pokud vydává prohlášení podporující akce teroristů".
Položme si otázku, jak je možné, že na tak slavné univerzitě byla zanedbána výuka filosofie, etiky a historie. Naše školství má stejný problém!
nejde o zanedbání. To vzdělání je to cíleně nahrazeno propagandou čehokoliv co poškodí západní civilizaci. Není to náhoda, platí to v důsledku už desítky let rusové a číňani. Stejně jako Hippies a podobná hnutí.
Spoustě podepsaných ani nedošlo,co si tím sami způsobili. právo na názor jim nikdo nebere,ale nesmí mluvit za někoho, např. za univerzitu. Spoustě podepsaných je už celé vzdělání k ničemu, neuplatní se.
Je mi z toho smutno. Už dost těžko chápu zdejší podporovatele Kremlu, ale to nejsou žádní Einsteini. Ale studenti Harwardu? Ty neomlouvá nic!
Neomlouvá nic....že jsou chytřejší a znalí než vy?!
Levičáctví u mladých lidí je dané tím, že netuší kam ta cesta vede..
My to zažili... vime.
opravdu si myslíte,že schvalování teroru a masakr dětí je levičáctví
To, že Harvard býval líhní nekriticky levicově smýšlející inteligence a líhní agentů pro Moskvou řízených zpravodajských služeb, to není nic překvapivého a zdá se, že to tak je doposud. Svědčí o tom ta skutečnost, že dotčené spolky vydaly toto prohlášení již v sobotu, kdy se teprve začínaly shromažďovat první informace o rozsahu útoku Hamásu a některá místa v Izraeli byly stále v jejich držení. Dalo by se předpokládat, že chytrý člověk nebude jednat zbrkle, a nejdříve se pokusí sehnat si větším množství informací, než začne vydávat deklarace a prohlášení. Každý alespoň trochu informovaný člověk ví, že blízký východ je jako sklad paliva, do kterého není dobré chodit s otevřeným ohněm jen proto, aby si na někoho posvítil. Ten, kdo přišel a škrtnul musel počítat s tím, že zapálí něco, co se bude velice špatně hasit a také to, že se plameny mohou nekontrolovaně šířit do všech směrů. Jestli to měl být pokus, jak si vymoci brutalitou na civilistech v Izraeli vznik nového státu (otázka je na kom - sál občan sám nic nezmůže), tak si myslím, že to byl naivní a hloupý předpoklad. Masakr se odehrál mezi civilním obyvatelstvem a zároveň voliči, díky kterým se dostávají izraelští politici k moci. Těžko nyní bude Hamás či kdokoli s ním spřízněný hledat toho, který by šel proti vůli vlastních masakrem postižených potencionálním voličům, kteří chtějí odplatu či spravedlnost. A bez vůle Izraele Palestina nemá šanci vedle Izraele vzniknout a bez zahraniční pomoci fungovat. To je fakt. A to není nic proti jejich právu na vlastní stát. Tento zbrklý krok je ale vrátil o desítky let zpět.