Nevšimla jsem si, že by Češi jedli ukrajinská jídla, spíš vzrůstá počet Ukrajinců a ti dávají přednost své kuchyni.
Popularita roste úměrně s růstem mezd a podpor ukrajinských občanů.A pokud někdo chce tvrdit,že to jejich jídlo je chutné a kvalitní,tak ho chci vidět jak se tím cpe celý týden.
Když vidím, čím se cpou u nás v práci, tak nevím. Vesměs jen chleba nebo těstoviny s kabanosem, polité kečupem.
No asi by bylo dobré si ten článek přečíst ... oni ani Čeští dělníci v práci nejedí každý den české speciality
musím říct že varenyky, boršč, deruny, golubčiky jsou skvělé, zařadil jsem je mezi jídla které si dávám rád a často
Buďte rádi, že si naši ukrajinští spoluobčané jídlo objednávají. Komu v přízemí domu vařila Oxana jejich pochoutky, tak se do smrti nezasměje.
boršč je skvělej,nesmí se šidit,na nějaké náhražky neni nikdo zvědavej.
Cesi se uci ocenovat tradi... Neni to tim, ze tu zije vic a vic ukrajincu?
👍
Z dávek co dostávají si můžou nechat dovážet tu jejich popularitu.
a co třeba vy, vy byste se dokázala v jiné zemi uživit?
pokud se týká jejich národních jídel, tak ty mi určitě chutnají
Vzhledem k tomu, že je tu těch Bljaťáků čím dál víc a stále přicházejí další a další, díky podpoře naší Fialovy vlády, tak prodeje stoupnout o tisíc procent.😎
V nejlepším případě dostat akorát průjem! Neznám nikoho kdo by to objednával ani o tom věděl.
Zde žijící Ukrajinci si jídlo nakupují ze štědrých dávek od našeho státu.
Ty skopčácký helmute, dej si ten svuj ajntopf a nelez mezi lidi!