1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ten článek nepočítá s milionem a půl hlasů, které byly dány stranám, jež se do parlamentu nedostaly. Část společnosti ovládaná populismem a vyžadující autokracii, je větší, než část liberální a demokratická.

1
Před 1 rokem
Karel Stržanovský

Já bych řekl že to bude naopak. Důkaz sedí na Hradě. A to není průzkum ani anketa ale fakt. "Můžete s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat." (Jára Cimrman)

4
Před 1 rokem

Pouze výlevy "demokratických" lhářů! Kdo lže ten krade. Proto jsme jako republika na tom tak mizerně oproti ostatní Evropě. A ještě jedna připomínka. Žijeme ve Střední Evropě. Nechci se proto přibližovat západu, natož pak na východ k Rusku. Máme své středoevropské hodnoty. Západní Evropa Vámi tak opěvovaná z let minulého století dávno není tou vzývanou Západní Evropou a situace se bude u nich jenom zhoršovat. Proto jsem rád, že jsem Středoevropan.

3
Před 1 rokem

No a Babiš zase straší z války a z migrantů.

2
Před 1 rokem

Mám rád populisty,pryč s demoktatickym hno

3
Před 1 rokemUpraveno
Karel Urban

Myšlenka, že by Česko měli spravovat Češi, není k zahození. Tam cizáci Babiš a Okamura nepatří ani náhodou. Ti, jako příklad své protiimigrační politiky by si měli sbalit fidlátka a neopruzovat. Sami máme nevzdělanců dost. A tihle jsou na práci lechtiví.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt