1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Jsem plně proti speciálni operaci Ruska na Ukrajině, ale nemusím snad proto milovat a obdivovat současnou Ukrajinu a nějaký Foltýn nemá právo hovořit o tom, že jsem svin...., jestě s podporou státu, jsem zásadně proti současné Bidenově administrativě, která svět vede ke konfliktu .... tak ahoj demokraté a humanisti...

16
Před 7 měsíciUpraveno
Jan Horak

Konflikt zahájilo Rusko, ne Biden. A pomoc slabšímu a napadenému, přece není podporováním války, ale spravedlnosti a práva. Jste vůbec schopen tohle pochopit? Nepřijde mi to dvakrát složité.

1
Před 7 měsíci

Hlupák poučuje poučeného. Než začal pan Růžička psát ty své nesmysly o dehonestaci, měl si vzpomenout ta patrona dehonestace politických protivníků, svého vůdce Babiše. Zejména na jeho "státnické" hysterické floskule v Poslanecké sněmovně.

17
Před 7 měsíci

pan Foltýn ve svém projevu v podstatě mluvil o sobě a jakou má povahu a Jandourek - ten se pořád ohání soudností atd.....jako bývalý farář opravdu miluje bližního svého

9
Před 7 měsíci

ANO, pane Růžičko, máte pravdu, podle zákona "se přestupku dopouští ten, kdo jinému ublíží na cti, zesměšní ho, nebo ho jiným způsobem hrubě urazí."

Ale...

• dopouští se "pouze" přestupku,
  • uveďte alespoň jednoho člověka, kterého plk. Foltýn jmenoval, tudíž zesměšnil, či dokonce urazil.

A pokud se sám cítíte být samicí onoho živočišného druhu (soudím tak z vaší kvičivé reakce), tak vás to přece zesměšnit, nebo urazit, natož hrubě, nemohlo...

Hezký den

7
Před 7 měsíci
Tomáš Dvořák

No pokud by je vyzval, byly by jich nespočitatelné zástupy a já s nimi.

3
Před 7 měsíci

Tak Foltýn vykazuje ve svém charakteru postavu, která agresivně, bezdůvodně napadá všechny, kteří jeho vize a vytváření účelových vojenských konstrukcí kategoricky odmítají. Jsou to metody a hodnocení vynesena z podpokliček dřívějších totalitních rozvědčíků, které si s největší parádou tento vojenský furťák osvojil a nyní mě a některé další hodil do pytle, který si sám se svojí samolibostí upletl. Ani v totalitním režimu, který jsem osobně prožil, si nikdo nedovolil, ani toho největšího nepřítele, zloducha, pokud vůbec takový člověk existoval pojmenovat svi.í, nebo dokonce jiným parazitem. Tak takovéto "odborníky" a na Foltýnovi je to vidět již od podívání do jeho obličeje, si vybírá náš profesor Nutella Fiala, předseda to totalitní vlády. Je to již otřesné, co se to děje.

6
Před 7 měsíci
Jindřich Růžička

Lidi kteri velebi komunismus fasismuz nacimus ci dnesni rusko s putinismem jsou opravdu svine. Presne jak plukovnik rekl.

5
Před 7 měsíci

Pokud je plukovník bývalý exkomouš, pak je vše v pořádku, ti jsou teď v kurzu, oslavováni a glorifikováni zblblými lidmi.

35
Před 7 měsíci
Josef Jungwirth

To mate na mysli exkomouse Babise?

29
Před 7 měsíci

Pokud jde o mě tedy si myslím, že opakování tanečních by panu Foltýnovy, pokud jde o společenskou výchovu, prospělo. Slušný člověk nenadává, slušný člověk argumentuje.

Nechytil ty výrazy nakonec pan Foltýn od ministryně Černochové. Ta perfektně ovládá hatmatilku pražských pavlačí, včetně nadávek.

6
Před 7 měsíci
Stanislav Zapletal

Ne vsicni tady. Ten kdo velebi toho stepniho hitleta putina a jeho rezim je proste svine. Ktery zacal valku kdy zabiji civisty. Tecka. A kdo tomu nerozumi a mele neco o obrane ruaka je presne to same. Lotysi, Litevci, Estonci i Finove by vam o to m neco rekli. O

2
Před 7 měsíci

Každý, kdo není sociopat, musí uznat, že je pan Foltýn od pohledu zlý člověk.

9
Před 7 měsíci
Jan Zeman

Pravil sociopat.

6
Před 7 měsíci

Vypadá to, že dojemné volání antifoltýnovců po zasypávání příkopů v české společnosti se týká zejména příkopu, za nímž se houfují proputinovští zrádci národních zájmů. Jde jim zjevně o to, aby se ten sliz a jed mohl lépe šířit.

8
Před 7 měsíci

Členové ANO si myslí to, co slovenský přivandrovalec s legitimací udavače a miliardami v kapse. Kdo si myslí něco jiného, a naštěstí jich vůbec není málo, dávno odešel, byl odejít nebo ho to brzy nemine.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt