Jsem plně proti speciálni operaci Ruska na Ukrajině, ale nemusím snad proto milovat a obdivovat současnou Ukrajinu a nějaký Foltýn nemá právo hovořit o tom, že jsem svin...., jestě s podporou státu, jsem zásadně proti současné Bidenově administrativě, která svět vede ke konfliktu .... tak ahoj demokraté a humanisti...
Konflikt zahájilo Rusko, ne Biden. A pomoc slabšímu a napadenému, přece není podporováním války, ale spravedlnosti a práva. Jste vůbec schopen tohle pochopit? Nepřijde mi to dvakrát složité.
Hlupák poučuje poučeného. Než začal pan Růžička psát ty své nesmysly o dehonestaci, měl si vzpomenout ta patrona dehonestace politických protivníků, svého vůdce Babiše. Zejména na jeho "státnické" hysterické floskule v Poslanecké sněmovně.
pan Foltýn ve svém projevu v podstatě mluvil o sobě a jakou má povahu a Jandourek - ten se pořád ohání soudností atd.....jako bývalý farář opravdu miluje bližního svého
ANO, pane Růžičko, máte pravdu, podle zákona "se přestupku dopouští ten, kdo jinému ublíží na cti, zesměšní ho, nebo ho jiným způsobem hrubě urazí."
Ale...
A pokud se sám cítíte být samicí onoho živočišného druhu (soudím tak z vaší kvičivé reakce), tak vás to přece zesměšnit, nebo urazit, natož hrubě, nemohlo...
Hezký den
No pokud by je vyzval, byly by jich nespočitatelné zástupy a já s nimi.
Tak Foltýn vykazuje ve svém charakteru postavu, která agresivně, bezdůvodně napadá všechny, kteří jeho vize a vytváření účelových vojenských konstrukcí kategoricky odmítají. Jsou to metody a hodnocení vynesena z podpokliček dřívějších totalitních rozvědčíků, které si s největší parádou tento vojenský furťák osvojil a nyní mě a některé další hodil do pytle, který si sám se svojí samolibostí upletl. Ani v totalitním režimu, který jsem osobně prožil, si nikdo nedovolil, ani toho největšího nepřítele, zloducha, pokud vůbec takový člověk existoval pojmenovat svi.í, nebo dokonce jiným parazitem. Tak takovéto "odborníky" a na Foltýnovi je to vidět již od podívání do jeho obličeje, si vybírá náš profesor Nutella Fiala, předseda to totalitní vlády. Je to již otřesné, co se to děje.
Lidi kteri velebi komunismus fasismuz nacimus ci dnesni rusko s putinismem jsou opravdu svine. Presne jak plukovnik rekl.
Pokud je plukovník bývalý exkomouš, pak je vše v pořádku, ti jsou teď v kurzu, oslavováni a glorifikováni zblblými lidmi.
To mate na mysli exkomouse Babise?
Pokud jde o mě tedy si myslím, že opakování tanečních by panu Foltýnovy, pokud jde o společenskou výchovu, prospělo. Slušný člověk nenadává, slušný člověk argumentuje.
Nechytil ty výrazy nakonec pan Foltýn od ministryně Černochové. Ta perfektně ovládá hatmatilku pražských pavlačí, včetně nadávek.
Ne vsicni tady. Ten kdo velebi toho stepniho hitleta putina a jeho rezim je proste svine. Ktery zacal valku kdy zabiji civisty. Tecka. A kdo tomu nerozumi a mele neco o obrane ruaka je presne to same. Lotysi, Litevci, Estonci i Finove by vam o to m neco rekli. O
Každý, kdo není sociopat, musí uznat, že je pan Foltýn od pohledu zlý člověk.
Pravil sociopat.
Vypadá to, že dojemné volání antifoltýnovců po zasypávání příkopů v české společnosti se týká zejména příkopu, za nímž se houfují proputinovští zrádci národních zájmů. Jde jim zjevně o to, aby se ten sliz a jed mohl lépe šířit.
Členové ANO si myslí to, co slovenský přivandrovalec s legitimací udavače a miliardami v kapse. Kdo si myslí něco jiného, a naštěstí jich vůbec není málo, dávno odešel, byl odejít nebo ho to brzy nemine.