Když už cituje starý zákony o přestupcích tak by v nich celá ta jejich otrokbanda byla až po krk. Vždyť neumíte nic jinýho než lhát a urážet!
Chtěl jsem se vyjádřit k panu Drbohlavovi, leč ač jsem činil co jsem činil nešlo to. Zřejmě mě Fórum odřízlo. Tedy to učiním tady.
Pane Drbohlave, jaksi střílíte mimo. Já nepsal o Putinovi, ale o panu Foltýnovi. Takže si přečtěte ten můj příspěvek ještě jednou. Vůbec nešlo o to, co vyvádí Putin na Ukrajině, ale o to, že by mluvčí vlády a poradce prezidenta neměl vulgárně nadávat spoluobčanům, dokonce do sviní.
Takže pane Drbohlave: znovu si přečíst mou glosu!
Včerejší debatu na ČR Plus těchto dvou poslanců jsem vyslechl a z důvodů, které autor přesně popisuje, bylo dost těžké doposloucat. A zvládnul jsem to jen díky skvělému výkonu a argumentaci poslance Hellera.
Mě to někdy přijde, že pan Jandourek má ty "nářky" vypilované, nakonec ho to živý.
Milane, vrať se do ZŠ - "živÝ".
Přece každý normální člověk, který slyšel Foltýna mluvit ví, že ten člověk má duševní problém,nějakou vážnou chorobu.
Takže tenhle živočich Bureš dělá co?
Spojuje národ?
„Jsou to fašisti a nacisti, jsou to voliči vládní koalice.“ Babiš zaútočil v Táboře na své odpůrce
Odkaz
Pan Jandourek se nám opět vyzvracel. Ego stoupá a stoupá a soudnost klesá a klesá 🙂 Nevím jestli tyto články jsou osobním názorem autora nebo musí psát tendenčně dle notiček plátku, pro který píše....ale skoro by mi ho i bylo líto 🙂
ANO je v šíření nesmyslů přeborníkem, a kupodivu mu to přináší úspěch. Chce to holt mít smysl pro nesmysly.
Já mám Foltýnovi za zlé, že do toho zatáhl ta nevinná zvířata. Kdyby řekl, že to jsou lidské zrůdy (rovnající se schvalovačům a podporovatelům nacistického řádění) bylo by to cajk
Bezpáteřní kreatura ten Růžička.
Další dutá hlava sekty ANO !