1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Když už cituje starý zákony o přestupcích tak by v nich celá ta jejich otrokbanda byla až po krk. Vždyť neumíte nic jinýho než lhát a urážet!

4
Před 8 měsíci

Chtěl jsem se vyjádřit k panu Drbohlavovi, leč ač jsem činil co jsem činil nešlo to. Zřejmě mě Fórum odřízlo. Tedy to učiním tady.

Pane Drbohlave, jaksi střílíte mimo. Já nepsal o Putinovi, ale o panu Foltýnovi. Takže si přečtěte ten můj příspěvek ještě jednou. Vůbec nešlo o to, co vyvádí Putin na Ukrajině, ale o to, že by mluvčí vlády a poradce prezidenta neměl vulgárně nadávat spoluobčanům, dokonce do sviní.

Takže pane Drbohlave: znovu si přečíst mou glosu!

Před 8 měsíci

Včerejší debatu na ČR Plus těchto dvou poslanců jsem vyslechl a z důvodů, které autor přesně popisuje, bylo dost těžké doposloucat. A zvládnul jsem to jen díky skvělému výkonu a argumentaci poslance Hellera.

5
Před 8 měsíci

Mě to někdy přijde, že pan Jandourek má ty "nářky" vypilované, nakonec ho to živý.

10
Před 8 měsíci
Milan Ryšavý

Milane, vrať se do ZŠ - "živÝ".

3
Před 8 měsíci

Přece každý normální člověk, který slyšel Foltýna mluvit ví, že ten člověk má duševní problém,nějakou vážnou chorobu.

19
Před 8 měsíci
Pavel Bajer

Takže tenhle živočich Bureš dělá co?

Spojuje národ?

„Jsou to fašisti a nacisti, jsou to voliči vládní koalice.“ Babiš zaútočil v Táboře na své odpůrce

Odkaz

video.aktualne.cz
„Jsou to fašisti a nacisti, jsou to voliči vládní koalice.“ Babiš zaútočil v Táboře na své odpůrce
„Jsou to fašisti a nacisti, jsou to voliči vládní koalice.“ Babiš zaútočil v Táboře na své hlasité odpůrce.
2
Před 2 měsíci

Pan Jandourek se nám opět vyzvracel. Ego stoupá a stoupá a soudnost klesá a klesá 🙂 Nevím jestli tyto články jsou osobním názorem autora nebo musí psát tendenčně dle notiček plátku, pro který píše....ale skoro by mi ho i bylo líto 🙂

Před 8 měsíci

ANO je v šíření nesmyslů přeborníkem, a kupodivu mu to přináší úspěch. Chce to holt mít smysl pro nesmysly.

6
Před 8 měsíci

Já mám Foltýnovi za zlé, že do toho zatáhl ta nevinná zvířata. Kdyby řekl, že to jsou lidské zrůdy (rovnající se schvalovačům a podporovatelům nacistického řádění) bylo by to cajk

14
Před 8 měsíci

Bezpáteřní kreatura ten Růžička.

2
Před 8 měsíci

Další dutá hlava sekty ANO !

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt