1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak nejdřív by se měl pan poslanec naučit používat řadové číslovky, potom teprve něco psát. Co ale čekat od politika z ANOfertu.

8
Před 1 rokem

Bohužel je to pravda, patří jen do šrotu, jsou to trapná letadla které nic neumí a jsou hodně předřazena . Drahý to šrot.

10
Před 1 rokem
Otakar Vilím

Tak určitě. Izrael je běžně nasazuje na likvidaci skladů íránských milicí v Sýrii s PVO která zatím sundala všechna co tam kdy vlétla. Takže jooooo je to šrot.🤣🤣🤣🤣

2
Před 1 rokem

Místopředseda výboru pro obranu čerpá svoje informace o světě ze securitymagazinu. Nevím čemu se tady všichni smějete , jsme všichni mrtví ....

6
Před 1 rokem
Petr Matyáš

.. smíchy.😅

2
Před 1 rokem

To je neskutečný břídil. Jen by mě zajímalo, kde tyhle lidi ANO shání.Ti se snad ani nemohou narodit.Ty si musejí vyrábět.

11
Před 1 rokem
Jan Dastych

Já tomu říkám, že slunce takového blbce muselo vytáhnout z pařezu. Myslím tím babiše a spol.

3
Před 1 rokem

Tady se potvrdilo kdo netáhne s námi je proti nám

4
Před 1 rokem
Juraj Papadimitriu

To heslo ted opět rádi používají komunisti.

Před 1 rokem

F- 35 nebudou asi spasou naší protiletecke obrany.

Jak to vypada z raketovým systémem protivzdušné obrany ČR ?🤔

18
Před 1 rokem
Jaroslav Turek

A jak to vypadá s Vaší češtinou?

20
Zobrazit dalších 19 reakcí
Před 1 rokem

Jsem taky válečný veterán, z představy že naše zájmy zastupuje takový kolaborantský hňup mě dobře není

12
Před 1 rokem
Olda Hlaváč

Nic ve zlém , ale válečný veterán , to jako vážně ? A které války jste se aktivně účastnil ?

Před 1 rokem

Security magazin není pochybný zdroj, ale cituje bulharský zdroj, který používá vyjádření ruského dezinformátora. V článku to všechno je.

7
Před 1 rokem

A jsou i doporučení z armády ve prospěch Gripenu před F35 ,nebo jse zohledňuje jenom to ,,politické" a neekonomické Fialové hledisko ? 🇺🇲

6
Před 1 rokem
Pavel Makyta

Neumíte ani svůj mateřský jazyk a chcete diskutovat o stíhačkách?

2
Před 1 rokem

Česká republika si nemůže a v nejbližší době ani nebude moci dovolit koupit a zejména provozovat F-35.

6
Před 1 rokem
Petr Boháček

Může a dovolí. Vsaď se o poslední dávku 😅

5
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt