No tady zase je koukám hafo odborníků. jen trochu o slovech pana generála. Tvrdí, že piloti nemají strach. No pane generále, pokud toto tvrdíte tak lžete! Každý i sebeleoší pilot má strach při plnění úkolů. Pokud by ho neměl, neuměl by reagovat. Takže jen proto že jste generál - voják, ještě nemusí nikdo vaše bludy brát vážně. OK, pokud vy jako voják nemáte , jak sám tvrdíte, strach, pak jděte přes přechod na červenou pro chodce ve chvíli kdy projíždí kamion. Cože? že nepůjdete? A proč když jste tak odolný proti strachu.
A jinak vám přeji hezký den.
Ještě něco o strachu? Co za člověka dokáže sesmolit takovou snůšku blbosti.
Největší neřest 'zvolených politiků'. Plní slepě politické zadání. Pak se běžně zesměšní. Tentokrát zůstal černý Petr hnutí ANO. Ale takto si 'nabíhají' ze všech částí politiků. Rada pro voliče?
Používej rozum, přemýšlej! Všude jsou (ne)schopní všeho, chytří i blbci.
🤔👎👍☀️🤔👍👌☀️🤔👎👍☀️
Naběhl si sám ten politik z ANO,ale pane novináři, těžce "nezaujatý"provládní pisateli, vzpomeň na výrok ministryně Černochová o dopadu bomby na polské území.. těžký hoax a ostuda jak řemen..kde jsi byl, proč nevznikl také v této události toliki kritický článek?! chtělo by to být apolitický a psát bez obav, že si postvu proti sobě bridili z petikolky..jinak na Stajnuru už nadavaji ze STAN,tak i protistrana má a víme všichni v politice totální amatéry
Tohle se fakt nedá jen tak přejít.
Vzpomeň si ty, že ten tzv. "hoax" (což v tomto případě nebyl) měli v prvních zpravodajstvích všechny okolní země. Navíc bylo poměrně rychle a veřejně opraveno, že šlo o zbytky sestřelené rakety. Ani Poláci neměli správné informace a sami se okamžitě dožadovali naplnění článku 5 smlouvy NATO. Proč by tedy měl vznikat nějaký konkrétní článek o omylu nejen naší ministryně Černochové? Kdybys byl v pozici zodpovědné za obranu v období války, kterou proti nám rusáci regulérně vedou, tak by si snad taky nic nepodcenil a reagoval radši dřív než později. Teda je to ale děsivá představa!.
Na druhou stranu mám živě před očima hysterii, kdyby (nedej Bože) šlo skutečně o plnohodnotnou bombu a naše ministerstvo by mlčelo a čekalo, co se z toho časem vyvine. To by ANO a SPD i se všemi svými voliči a přívrženci vyvolali skandál a státní převrat, že naše armáda včas nereagovala. Navíc je zcela zásadní rozdíl mezi tím, co se prokazatelně stalo a nepodloženými bláboly babišova poskoka z už dávno zprofanovaného zdroje. Ostuda jako řemen je, že dotyčný Růžička zastává funkci místopředsedy výboru pro obranu PS. Za šíření takových nesmyslů by měl sám odstoupit.
P.S. Sorry, ale to tykání jsem převzal od tebe.
Když jsem byl na vojně, tak nám lampasáci tvrdili, že sovětské zbraně jsou nejlepší. Teď ti samí, nebo jejich pokračovatelé že americké. A pak stojí v pozoru před blonďatou civilistkou.
Kdysi to byli lampasáci, ale dnes ti ty bludy do hlavičky tlačí weby typu Security magazín nebo CNN Prima News. S odborným pohledem to má zbla společného. Ale u tebe se to evidentně chytlo 🤗
ANO - koho chleba jí, toho píseň zpívá. Kdo se jako hlupák narodí - většinou tak i umře. Moudře zvolil protikorupční hnutí a tím i adekvátní názor ostatních na svoji osobu. Snad jako odměnu dostane podepsanou kšiltovku od šéfa. Úkol splněn.
Nebo může kandidovat do Europarlamentu,skoro nikdo z té jeho bývalé party nechce už nadále být s ním spojován.Takoví pánové Růžičkové nebo Juchelkové tam určitě zvýší náš kredit.,pokud je tam vůbec nechají mluvit.At v Evropě vědí,jaká je u nás sranda.
Tak za prvé jsem měl osobně s tímto webem problém. A málem to zkončilo podáním žaloby na PČR ( sekurity magazín). Ten jen krade články a pak je vydává za své. Doufám že již zveřejňuje zdroj článku a autora. Jestli ne tak je zažaluji. Za druhé jak jsem již psal tak nejen že kradou články ale taky nají žádné povědomí o tom co vůbec kradou. Ten admin je totální blbec.
Nevím jak o ostatní technice, ale o lodích tam bývají nesmysly, které ukazují, že nechápou podstatu věci.
„Securitymagazin.cz je ruská propaganda aha. Jasný, jiný názor je také ruská propaganda. Pokud vsichni čučkaři jsou bystří jako tenhle čučkař tak poteš. Bylo by dobré si zjistit, že jsem člen Výboru pro obranu a ne bezpečnostního. Ale nevadí na čučkaře dobrý.“
Řeč burana a primitiva. Bylo by dobré si zjistit, kolik tříd základní školy tento exot vůbec zvládl. Ale možná má i nějaký titul, jako jeho šéf. Tragedie
Bohužel má vzdělání, ing.... Vysoká škola Báňská ,,Vystudoval obor požární ochrana a bezpečnost průmyslu". Žije v Postoloprtech u Loun, ještě že ne v Lounech... Šílená degradace té školy, že na ní vystudoval takový člověk.
Měl bych prosbu na Andreje Babiše: mohl byste vyměnit poslance Růžičku ve výboru pro obranu za někoho kompetentního? Tohle je opravdu trapné!!! A poškozuje to i ANO!
Mýlíte se.
ANOfert není poškozován pitomostí své věrchušky.
Ba naopak: Čím větší pitomost se sebe vymáčknou jeho reprezentanti, počínaje panem soudruhem majitelem a Vůdcem a konče nejposlednějším poslancem, tím hlasitěji hýkají jeho voliči BLAHEM. 😛
Vrána k vráně sedá, křivý křivého si hledá.
F-35 jsou pro naši republiku NESMYSLNĚ předražený luxus , který naše země nepotřebuje!
Navíc jsou to ÚTOČNÁ letadla ,
Gripeny jsou pro obranu a pro naše potřeby plně dostačující !
Navíc násobně levnější jak cenou letadel tak 6x levnějším PROVOZEM !!
A hlavně máme tu zázemí a vycvičený personál .....
Sapraforte, proč tak erudovaný odborník na éra a ekonomiku kolem nich jako Vy není přinejmenším vládní poradce, je mi záhadou🤣
Dobře poslanec za ANO se mýlí, ale to že je státní rozpočet děravý jako Macocha je pravda. Takže já si koupím opici, ale už vím nyní, že nemám na banány, abych ji živil. Takže my, když nemáme love tak nám nestačí mít na takovou zemičku dobré a po GO špičkové stíhačky kde máme již všechno zajištěno ,servis ND . Prostě to řekněte naplno . Kolik je malá domů pro členy vlády v naturaliích a v pozdějších prebendách. Kolik bude Dalíků a Hlubučků. Jsem zvědav kdo poslední v této rozkradené zemi zhasne a zamkne naposled.
A co radíte ? Nákup MIGu, nebo SU ? Práškovacích letadel ?