1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud moudrý člověk nechce jít do politiky, tak pak zbývají jen pitomci,

Pak se nedivme tomu, co je pitomec schopen tvrdit o věci, kterou nikdy ani neviděl a říká si odborník.

Nejen Babiš ztratil soudnost, ale pomalu se do popředí dostávají v ANO další nemyslící.

A já myslel, že současné vedení státu, až padne nelze ,překonat. Číhající odborníci jsou ,jak se zdá, ještě horší. Co dodat. Ani SPOLU to nezvládneme?! 🙂

6
Před 1 rokem

Je myslim dobre zde citovat necenzurovaneho odbornika na armadni techniku. “Logika, se kterou si ma statecek velikosti ceske republiky navic ve stredu evropy kupovat stihacky F35 je podobna, jako kdyby si clovek z nizsi stredni tridy s dvema exekucemi planoval koupit ferrari…” opet nejaky barter/ domluva se zapadem, kterou prosadil nekdo ze soucasnych, ci predchozich vladnich zaprodancu - loutek EU ci USA🙈

14
Před 1 rokem
Jakub Bzoch

Promiňte náš stát není žádná nižší třída s dvěma exekucemi. Nechápu proč nás takto dehonestujete. Je to ostuda

1
Před 1 rokem

Tyhle pohádky pro dospělé o skvělém russku čtou jen fanoušci fantasy či příznivci alternativní reality, nikdo jiný to nemůže brát vážně...

9
Před 1 rokem

Pane Růžička, když mi dáte milion, za dva roky Vám dám tři, co Vy na to?

Před 1 rokem
Petr Příhoda

Já bych mu dal 5.

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Pan generál nic neprokázal a čerpal ze zdroje, který mohl prostě popírat pravdu, aby nebyla ostuda. Stejně tak jak někdo nemusí věřit panu poslanci ANO, stejně tak nemusím věřit panu generálovi. O to víc, že vidím, jaká se tady šíří propaganda a zprávy o válce na Ukrajině, vždycky v neprospěch Ruska a ku prospěchu Ukrajiny. O tom to všechno je, o tom komu kdo důvěřuje na základě svých zkušeností. Lhářům a těm, kdo prosazují jedinou pravdu a jediný správný názor se důvěřovat nedá.

9
Před 1 rokem
Miroslav Jurný

Ha, typický dezolé exemplář. Věří a hlavně hájí jakoukoliv pohádku, ale ověřitelné skutečnosti jsou pro něj jen výmysly druhé strany...

4
Před 1 rokem

Pan general je profesional kazdym coůlem takovych občanu je malo. A ten pan politiky by mel požadat o ruské občanství a mel by opustit dany výbor. Za koho kope nebo se mužeme domnívat že je vtom něco jiného. Co tak šíření polešné zprávy.

12
Před 1 rokem
Pavel Pavlov

Měl byste si zažádat o odebrání svéprávnosti ...

11
Před 1 rokem

Článek o setkání Suchoje a F-35 jsem četl, a působil hooodně divně a argument generála o průběhu misí především co se týká utajení také souhlasí, takže je pravděpodobné, že šlo o výmysl. I tak ale je fér říci , že novější varianty legendární Su-27, jmenovitě Su-30MK nebo Su-35, jsou konstrukce tzv. 4. generace napěchované výstrojí a elektronikou generace páté, takže rozhodně není na místě je podceňovat. Nejvíce o pochybné pravdivosti onoho setkání vypovídá fakt, že hlídkové lety NATO standardně probíhají ve dvojicích … a nějak se mi nezdá, že by pilot v letounu nehlásil situaci a nežádal o zálohu, což je také standardní procedura.

7
Před 1 rokem
Michal Mencl

Celý ten článek zněl jako vtip.

3
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Spousta negativních příspěvků na pana poslance a nakonec se ukazuje, že nejspíš má pravdu a generál ví houby. Jsem zvědav jak se nakonec situace vyvine a kdo bude za hlupáka.

12
Před 1 rokem
Václav Malý

Můžete se s námi podělit, o to co se kde "nakonec ukazuje"? 🙂

2
Před 1 rokem

Bábiš opravdu nikdy v této zemi nesmí vyhrát volby! Navzdory poněkud zmatečnému působení stávající demokratické vlády ji musíme pořád dále podporovat tak, aby Bábiš zůstal už navždycky v opozici bez vlivu na politiku této země.

15
Před 1 rokem
Miroslav Kroulík

Kde byl zmíněn Babiš co? A odborník ho setrel k smichu nic neodvratil a jen plka, je to ken byznys pro USA a co se tady poslouchá jen a jen USA ja bam dam gripeny

10
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 1 rokem

Anoismus je nemoc. Podléhají ji dobře vybrané osoby bez osobního názoru, které lze mnohdy považovat za oběti snahy vyniknout a k tomu si vydělat.... .

Jak tyto osoby nemusím, podobné byť nesmyslné názory se mi líbí. Je opravdu totální nesmysl kupovat tato předražená monstra, s nimiž navíc se upisujeme k atomovým zbraním na našem území. To však vejlupci ze Strakovky popírají. Ale všeho dočasu. Jít ven s touto pravdou budou muset.

Bohatě by nám stačily výrazně levnější Gripeny verze II. . Dokážou téměř stejné, jen nejsou nosiči A - bomb.

14
Před 1 rokem
Viktor Kubín

Abych vám odpověděl tak nějak na úrovni odpovím takto. Dnešní bojiště není jako za druhé světové války kdy letoun vyletěl udělal ta ta ta a buď se trefil nebo ne. Dneska jde o celkové bojiště o přehledu o něm a hlavně jde o sběr informací které proudí z senzorů do centra. A pro takto moderní bojiště je 35 daleko vhodnější nežli Gripen. Má výkonnější radar výkonnější datalink a je propojen i ostatními letouny. Pokud k tomu přidáte budoucí možnost spolupráce a ovládání spolupracujících dronů není se o čem dál bavit. Nehledě na to že celé letectvo NATO je takto budováno. Takže asi tak.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt