1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je dost možné, že si poslanec ANO naběhl. Naběhly si zároveň i dokonalé Novinky, když to iniciativně zveřejnily. Zaujala mne ale jiná věta v článku: "ANO teď musí, stejně jako SPD Tomia Okamury, útočit na všechno, s čím vláda přijde." Nevšiml jsem si před několika lety, ač situace byla analogická, že by bylo v úplně stejné větě ANO a SPD nahrazeno Spolu a PirSTAN.

11
Před 1 rokem
Ivan Mentlik

Nezveřejnily to Novinky, zveřejnil to Security Magazín, to že najdete něco na ploše Seznamu neznamená, že to psal novinář od Seznamu, nebo Novinek... Seznam jen umožňuje těmto různým webům existovat a zveřejňovat na něm své články, to je celé...

10
Před 1 rokem

"Tak už to o F35 teď víš, no to se o ní teď říká....

2
Před 1 rokem

Pan růžička je jen poslušná ovce, tak to asi bude. Tito burešovci budou jen škodit. Samozřejmě , že jde jako vždy o byznys.

6
Před 1 rokem
Petr Poštolka

O byznys jde i při nákupu F35. A poslušné ovce budou zřejmě všichni poslanci, jelikož hlasují podle zadání svých stran.

3
Před 1 rokem

Pokud by pilot poskytl veřejnosti (a tím pádem i protivníkovi) uvedené informace, už nenosí uniformu letectva příslušného státu, ale pruhovanou uniformu vlastizrádce.

V ještě horším případě by zahynul při nepodařeném přistání.

6
Před 1 rokem

Není důležité kdo je co a co kdo řekl. Důležitý je výsledek práce. A ten jen naprostá katastrofa. Jak v počtech vojáků, myšleno těch co jsou schopni velet v boji a bojovat, tak v počtech a kvalitě vojenské techniky. Ukazovat Leoparda z roku 1984 ,,na Libavě řádí šelma,, stará 39 let v počtu 1.ks ,to je síla. Stav připravenosti a výzbroje záloh, příprava mužské populace. V Německu nezvládají radikální Islám. Města zaplavena emigranty s Afriky. Kdo to proboha organizuje, kdo to řídí.

2
Před 1 rokem

Tak hlavně se to ani stát nemohlo - Italové v Estonsku vůbec s F35 nebyli, je ostudou naší republiky, že takový člověk sedí ve výboru pro obranu i když po Kotenovi se už asi snese vše.

22
Před 1 rokem
Radim Sehnal

Zajímavé, v Parlamentních listech se o tomto případu píše něco úplně jiného. Získávejte údaje i z jiných zdrojů než začnete urážet jiné.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Také jsem to četl na seznamu.cz přesně to co říkal poslanec.

A také se vyjádřil americký generál ve výslužbě, že když F 35 potká S U 35 měl by se rychle vrátit , že ruské stroje jsou lepší , ale není to ověřeno.

10
Před 1 rokem
Jan Antl

Vy jste s tím generálem mluvil? Víte, kolik takových "vyjádření" vkladatelé zpráv na net dávají?

9

Tak jsem si po dlouhé době přečetl pár článků a nevynechal jsem názory spoluobčanů v diskuzích. Tvrdil jsem, že můj pes je chytřejší než 30% voličů, to je však blbost, mám strach že to bude tak 50%. No, já už to nějak vydržím, ale chudáci vnuci....

2
Před 1 rokem
Jiří Bělonožník

Nebojte se Gaussova křivka nelže. Vždy to bude stejné půl na půl jenom ta levá strana je více slyšet. 😉😉

Před 1 rokem

Tak jestli 9. května 2022 střežili Italové Island a nad Baltem létali Češi, Francouzi a Španělé, je celkem jasné odkud vítr fouká. A jestli si původní autor ani neověřoval dohledatelné skutečnosti, pak je to dost amatérská ruská práce.

9
Před 1 rokem

Jen někdy přispívám do diskuzí, ten článek na "security" jsem četl.

Podívejte se na zdroje článku v něm uvedené:

bulgarianmilitary.com

a třešnička na dortu: Bulgarian Military, Militaryrussia.ru, The Drive

Článek byl doplněn text:

Doplnění textu 19.6. a 20.6.2023, cituji:

"Text o zachycení F-35 ruským letounem se objevil jako první na webu bulgarianmilitary.com a následně na dalších webech, které Bulgarian Military citují. Všechny následné citace vychází z výše uvedeného odkazu a není možné je verifikovat, Jedná se tedy a největší pravděpodobností o mylnou/zavádějící informaci. Airpolicing mise je možné ověřit na adrese Wikipedie, kde italské letouny F-35 nejsou uvedené během těchto misí."

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt