1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Skvěle pan generál ! Suše a bez arogance, věcně. Vždy mě stejně překvapí, když se někdo vyjadřuje k oboru, kterému nerozumí. Od poslance ale, ještě víc překvapuje, že naletí na tak průhlednou lež. Co takoví lidé, jako je pan Růžička, mohou udělat užitečného pro ČR ? Snad jedině to, když se nyní vzdá svého místa v poslaneckém výboru.

To by byla adekvátní reakce, na vlastní neschopnost. ANO ? Jojo, to jsem ale zapomněl, že by tím přišel o hezký měsíční příjem za funkci ve výboru.

67
Před 1 rokem
Pavel Šimral

Zdravím. Jako příslušník letectva ve výslužbě a sportovní pilot si dovoluji vyslovit názor, že JAS 39 Gripen je plnohodnotná stíhačka naprosto vyhovující potřebám ČR. Realizace nákupu F35 bude znamenat velmi veliké zatížení již tak napnutého rozpočtu. Např. přestavbu letišť, mnohem složitější výcvik, logistiku proti již zavedenému systému. Prechod z MiG 21 MF byl mnohem snazší, končil jim rezurs draků. Byli nám nabízeny F16, F18 a i jiné. F16 nasaje každou nečistotu z drah, viděl jsem na vlastní oči v r.1990 ve Kbelích. F 18 byly nabízeny z letadlových lodí 'prosolene'. P. Žantovský se v ní vezl. Jsem rád, že jsou tu Gripeny. K diskusi se nevyjadřuji, nemám dostatek podkladů. Snažím se podat fakta, která jsem osobně zažil.

Hezký den.

51
Před 1 rokem

Hloupý poslanec šířil hloupý nesmysl . Škoda, kdysi tenhle Růžička působil že by mohl vystoupit z toho agrostáda ale poslední dobou předvádí venkou myšlenkovou chudobu a šíří ruskou propagandu. Kdo má občas záblesk , z Agrofetu uteče. Viz Jourová, teď Charanzová,,nebo Pilný.Jak hluboko musí člověk klesnout aby se zařadil do toho stáda vedeného tím slovenským bačou.

133
Před 1 rokem
Jaromír Krejcar

Máte na mysli fialovým bacou

74
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokem

Oni tito poslanci druhé kategorie z Anofertu už pomalu dotahují poslance z třetí kategorie od japonských popelářů 👍😅

95
Před 1 rokem

V normální zemi by za toto člen "obranného výboru" byl už bývalým členem obranného výboru. Bohužel, u nás není zvykem reagovat ani na nejzávažnější chyby.

16
Před 1 rokem
Miroslav Šilhavý

Proc mame takove tupce v obrannem vyboru? K cemu jsou tam vubec dobri? Muzou tam byt i lide kteri dokazi rozpoznat udalost typu jedna pani povidala a ne jen tam chodit chrapat a zrat chlebicky. Parada ze jej zajima jak usterit kdyz ANO rozhazelo neskutecne mnozstvi penez uz pred koronou.. Hovado bez sebereflexe mel by se pakovat pryc z obranneho vyboru..

6
Před 1 rokem

A toto někdo zvolil do parlamentu! Jedinec, který nedokáže ani 10 minut hledat na netu, aby si našel správné informace! Děs! 😡

148
Před 1 rokem
Jiří Brož

tak voli ho maximalne stejne nadani.. normalni clovek dobrovolne nezvoli jako sveho zastupce nekoho o kom si mysli, ze je hloupejsi nez on sam

..

67
Před 1 rokem

Jžš, prý vojenský expert. Doufám, že tam takových expertů, co dokáží odstřelit sami sebe, není víc.

11
Před 1 rokem

Ale zase na druhou stranu je hezké, že ze sebe Pája Růžička umí udělat blba aniž si to uvědomuje a když je na svou hloupost upozorněn, tak jí ještě o level povýšit a jít si pro nášup🤣🤣

70
Před 1 rokem
Vlastik Hanuš

Tento parlamentní výbor není shromáždění vojenských a bezpečnostních odborníků,ale je to výhradně politická záležitost.Vzhledem k tomu,že nemá žádná rozhodovací práva,je namístě otázka jeho další existence.Takže nebudte na pana poslance zlí,nemůže za to,že jako člen tohoto výboru pobírá finanční prebendu,i když je v daném oboru negramotné h....o.

11
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Mne by spíše zajímala technologie, která panu poslanci vypnula mozek.

43
Před 1 rokem
Vítězslav Novák

Já měl zato, že podmínka vstupu do ANO je mozek zahodit....

43
Před 1 rokem

Ten Bureš tam má v té sněmovně lumeny. 😉

15
Před 1 rokem

takze poslanec nepozna dezinformacni web...

22
Před 1 rokem
Libor Moučka

Který dezinformační web, ten článek vyšel na seznamu.cz a možná dokonce na FORUM 24.

44
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt