1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Otěch ,,dámách"řaději nevézt ani dialog natož monolog.obě jsou silně mimo mísu a jakékoliv komentování je ztráta času.měly raději pracovat v Zoo někde krmit kozy nebo lvi?ti by je brzo sežrali pro nadpočet ve společnosti.

14
Před 1 rokem
František Bosák

Naucte se radsi cestinu. Mate tam tri hrubky.

Před 1 rokem

ODS jsou dobytek

22
Před 1 rokem
Lukas Novák

Dobytek jsi ty. Ignorante Nováku.

22
Před 1 rokem

Kde se Vrecionová najednou vylíhla,celou dobu co si užívá v Bruselu o ní nebylo slyšet.Ale budou volby,tak se musí připomenout.

27
Před 1 rokem
Stepan Kaluza

To je jak Zdechovský

4
Před 1 rokem

Jdu se zachovat demokraticky. Dám si párek z Kosteleckých uzenin, k tomu rohlík z ukrajinské mouky, vejce od polské slepice, pár plátků tatranské rolky, tureckou znojemskou okurčičku, zapiji čajem Earl Gray. Ale na nurellu z Lidlu už fakt nemám sílu. Esli umřu, déte ně do truhly v kroju.

30
Před 1 rokem
Milan Fiala

Dej si facku, pomůže to

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jsem z vesnice a moc dobře vím co je prasátko za zvíře.Je to velice inteligentní tvor rychle chápající tak prosím nepřirovnávat k tomuto zvířátku nepřirovnatelné.

8
Před 1 rokem

Kolovratnik tohle neudělal poprvé, je to ...

8
Před 1 rokem

Někdo o Vrecionové napsal pravdu proto se tak vehementně vzteká

27
Před 1 rokem
Pepa Beranek

Jakou " pravdu" , sprostý dezoláte? Dej si bacha na platný český TZ, 🤡.

16
Před 1 rokem

Zajímavé, že F24 neřičelo, když pan Vondra mával nějakým pochybným papírem na Primě CNN a tvrdil že je kompro na p.Jandejska.

To bylo zřejmě správné.

34
Před 1 rokem
Václav Jarý

ANO,ten jenom štve lidi...

7
Před 1 rokem

Ani se mi nechce věřit, že něco takového sdílel poslanec. Ubohost 😐

13
Před 1 rokem
Pavla Mádlová

V politice jsou skoro všichni klauni a oportunisté. Slušného člověka tam dost dobře najít nelze.

11
Před 1 rokem

A proto polští zemědělci blokují hranice, protože jsem jde méně obilí než obvykle. Proto zemědělci nemohou prodat obilí a když, tak za cenu jak v roce 1990.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt