Otěch ,,dámách"řaději nevézt ani dialog natož monolog.obě jsou silně mimo mísu a jakékoliv komentování je ztráta času.měly raději pracovat v Zoo někde krmit kozy nebo lvi?ti by je brzo sežrali pro nadpočet ve společnosti.
Naucte se radsi cestinu. Mate tam tri hrubky.
ODS jsou dobytek
Dobytek jsi ty. Ignorante Nováku.
Kde se Vrecionová najednou vylíhla,celou dobu co si užívá v Bruselu o ní nebylo slyšet.Ale budou volby,tak se musí připomenout.
To je jak Zdechovský
Jdu se zachovat demokraticky. Dám si párek z Kosteleckých uzenin, k tomu rohlík z ukrajinské mouky, vejce od polské slepice, pár plátků tatranské rolky, tureckou znojemskou okurčičku, zapiji čajem Earl Gray. Ale na nurellu z Lidlu už fakt nemám sílu. Esli umřu, déte ně do truhly v kroju.
Dej si facku, pomůže to
Jsem z vesnice a moc dobře vím co je prasátko za zvíře.Je to velice inteligentní tvor rychle chápající tak prosím nepřirovnávat k tomuto zvířátku nepřirovnatelné.
Kolovratnik tohle neudělal poprvé, je to ...
Někdo o Vrecionové napsal pravdu proto se tak vehementně vzteká
Jakou " pravdu" , sprostý dezoláte? Dej si bacha na platný český TZ, 🤡.
Zajímavé, že F24 neřičelo, když pan Vondra mával nějakým pochybným papírem na Primě CNN a tvrdil že je kompro na p.Jandejska.
To bylo zřejmě správné.
ANO,ten jenom štve lidi...
Ani se mi nechce věřit, že něco takového sdílel poslanec. Ubohost 😐
V politice jsou skoro všichni klauni a oportunisté. Slušného člověka tam dost dobře najít nelze.
A proto polští zemědělci blokují hranice, protože jsem jde méně obilí než obvykle. Proto zemědělci nemohou prodat obilí a když, tak za cenu jak v roce 1990.