Podle většiny diskutujících je "5-tikolka" zralá na odchod,nekompetentní,neschopná atd. Za to jsou přesvědčeni,že příchod agenta Bureše a jeho týmu "odborníků" je spasí a přijdou dny zalité sluncem a prosperitou.
Neznám agenta Bureše ale znám agenta VKR a GRU Pávka. Toho máš na hradě fialový Demko!
To si Vrecionová trochu plete chrochtající prasátka u korýtek je Vondra a ona. A za ta korýtka ČR klidně zaprodají. Vondra i Vrecionová jsou nevolitelní papaláši.
Jen další primitiv.Jaký pán,takový krám.V ANO se někteří poslanci zřejmě chtějí sprosťáctvím a buranstvím zalíbit Babišovi,nebo ho i překonat.Havlíček jim za to dá puntík....
Slyšel jste někdy v posledních týdnech pana Vondru ?
Hlavně že se nezapomněla přiživit mladá a krásná Nerudová.
Že má ten duševní mrzák Kolovratník v hlavě jen jedno kolečko se ví dávno. A teď dokázal, že i to jedno má defekt.
Člověče, buďte aspoň trochu soudný . Nadávat, ponižovat, urážet, dehonestovat, plyvat a co ještě, je toto vaše doména ? 🤮
Tak v sektě ANO je toto standardní jednaní. Je to tam jeden křivák vedle druhého. Bohužel je to standard i mezi jejich voliči. Proto jsou schopní mu ještě zatleskat
Celý spolek ANO v čele s Burešem jsou nevychovaní a primitivní prasáci...
Lže opozice,lže koalice.Kdo více lže,má vetší korýtko.Kdyby politici pořád nelhali a nemlžili,dezinformátoři by byli bez práce.Občas se jim povede udělat něco pro lidi, kteří spnzorují státní výdaje,ale mám takový pocit, že jenom proto,aby se vyhnuli ztrátě korýtka.
Politika je hnojiště a kdo se vysokou politikou živí, ten na to hnojiště patří. Neznám slušného politika. Kdo tam přišel jako slušný, za pár let zvlčil.
Vrecionva Nerudova nejde mi přes pusu doufám že budete krmit své syny a dcery tím ahumus Em z Ukrajiny já si to nepřeji pro své vnoucatka ani pro svou rodinu stačily kuřata
Tak to nejezte, nikdo vám to nenutí...