1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podle většiny diskutujících je "5-tikolka" zralá na odchod,nekompetentní,neschopná atd. Za to jsou přesvědčeni,že příchod agenta Bureše a jeho týmu "odborníků" je spasí a přijdou dny zalité sluncem a prosperitou.

20
Před 1 rokem
Kamil Demko

Neznám agenta Bureše ale znám agenta VKR a GRU Pávka. Toho máš na hradě fialový Demko!

23
Před 1 rokem

To si Vrecionová trochu plete chrochtající prasátka u korýtek je Vondra a ona. A za ta korýtka ČR klidně zaprodají. Vondra i Vrecionová jsou nevolitelní papaláši.

46
Před 1 rokem

Jen další primitiv.Jaký pán,takový krám.V ANO se někteří poslanci zřejmě chtějí sprosťáctvím a buranstvím zalíbit Babišovi,nebo ho i překonat.Havlíček jim za to dá puntík....

76
Před 1 rokem
Jan Kolomazník

Slyšel jste někdy v posledních týdnech pana Vondru ?

31
Před 1 rokem

Hlavně že se nezapomněla přiživit mladá a krásná Nerudová.

56
Před 1 rokem

Že má ten duševní mrzák Kolovratník v hlavě jen jedno kolečko se ví dávno. A teď dokázal, že i to jedno má defekt.

31
Před 1 rokem
Václav Pulák

Člověče, buďte aspoň trochu soudný . Nadávat, ponižovat, urážet, dehonestovat, plyvat a co ještě, je toto vaše doména ? 🤮

3
Před 1 rokem

Tak v sektě ANO je toto standardní jednaní. Je to tam jeden křivák vedle druhého. Bohužel je to standard i mezi jejich voliči. Proto jsou schopní mu ještě zatleskat

19
Před 1 rokem

Celý spolek ANO v čele s Burešem jsou nevychovaní a primitivní prasáci...

5
Před 1 rokem

Lže opozice,lže koalice.Kdo více lže,má vetší korýtko.Kdyby politici pořád nelhali a nemlžili,dezinformátoři by byli bez práce.Občas se jim povede udělat něco pro lidi, kteří spnzorují státní výdaje,ale mám takový pocit, že jenom proto,aby se vyhnuli ztrátě korýtka.

8
Před 1 rokem

Politika je hnojiště a kdo se vysokou politikou živí, ten na to hnojiště patří. Neznám slušného politika. Kdo tam přišel jako slušný, za pár let zvlčil.

9
Před 1 rokem

Vrecionva Nerudova nejde mi přes pusu doufám že budete krmit své syny a dcery tím ahumus Em z Ukrajiny já si to nepřeji pro své vnoucatka ani pro svou rodinu stačily kuřata

15
Před 1 rokem
Marika Sporyszova

Tak to nejezte, nikdo vám to nenutí...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt