1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jasný. Hlavně věřit někomu, kdo přijde s obviněním po 40ti letech, kdy se ten chlap stane bohatým. A jako v manželství to svolení bude muset být s ověŕeným podpisem, nebo bez něho? A jak dlouho se bude muset archivovat? To už si ty feministky dělají pr+el.Chápu, že pokud se to někomu stalo, tak se stydí a i možná bojí, chvíli trvá, než dostane odvahu to nahlásit, ale ne vždy to tak je. Takže budeme trestat na základě tvrzení? Protože 40 let už je opravdu moc a hlavně je to hodně zneužitelný. Svolení nemáš, nechceš skákat jak já chci, tak tě nahláśím a uvidíš.

Před 1 rokem

A ten partner přes její jasně vyjádřený nesouhlas a pláč ten styk vykoná, protože je to jeho manželka a „ona prostě bude držet“. A tohle je znásilnění, ona pláče, jasně říká, že nechce, ale současná definice znásilnění říká, že to byl jen nepříjemný sex a k trestnému činu nedošlo.

-------------

V principu sice souhlasím, ale paní poslankyně Urbanová nebere v úvahu, jak velký počet šmejdů (horší slovo nemohu kvůli centůře použít) je mezi ženami. Existují stovky případů, kdy si ženy znásilnění vymyslí třeba proto, aby se pomstily partnerovi, obraly ho o majetek, o děti a pod. Novela na jednu stranu lépe chrání děti a ženy, na stranu druhou ale taky dává obrovskou příležitost ženám si znásilnění vymyslet a použít ho k odstranění partnera, manžela nebo prostě k vydírání - tvrdit, že říkala ne může žena naprosto po každé souloži i když to nebyla pravda a není jak prokázat opak... Prolhanost a nemorálnost není jen mužská záležitost - po světě běhají statisíce sociopatek, psychopatek, zlatokopek a jinak nemorálních žen a jsem docela rád, že už jsem starší, protože kdybych byl mladý, tak se nejspíš vykašlu na hledání partnerky a zakládání rodiny a radši budu žít sám a jen si občas koupím služby od profesionálky, která toho v posteli umí stejně víc, než partnerka🙂

1
Před 1 rokem

Poněkud jednostranný text představující domácí násilí jen jako fyzicky násilný akt muže vůči ženě. Ano odsouzení hodné, ovšem životní zkušenosti říkají, že většina domácího násilí se odehrává v rovině psychické, když žena týrá muže. Čímž pravda si často vykoleduje v afektu fyzický útok ze strany muže. Kdo je pak viník a kdo oběť - to je to oč tu běží.

Paní poslankyně, evidentně fanatička neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím má jisto jistě jasno.

4
Před 1 rokem
Pavel Maleček

Psychické týrání ženou – tím myslíte třeba: "Co kdybys mi s něčím pomohl?"

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

teď ještě... Odkaz

hlasprotinasili.cz
Využijme svůj hlas proti násilí
Sdílejte příběhy a pomozte ukončit domácí násilí.
1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt