Otázkou je kdo ústavy typu Ústav pro studiu totalitních režimů nebo Ústav paměti národa zakládá, kdo je vede a kdo sponzoruje.
U prvně jmenovaného jsem se dozvěděl , že pobírá od ministerstva cca 100 milionů na rok na provoz. Může mi někdo vysvětlit co tam kdo co studuje za 100 mega ročně?? Ať si to ti kumpáni poberou jako koníček a studují si to za svoje.
Co by se za ty miliony zaplatilo drahé léčby, léků nebo operací třeba těžce nemocným dětem a nemusely by se dělat sbírky. Je vidět na co náš stát mrhá peníze a tam , kde je potřeba chybí.
Ty samé ústavy na Slovensku bude asi stejný šlendrián , jen dobře placené trafiky pro pár nadšenců co se prohrabují v archivech a hledají senzace.
Ano, co kdyby v těch archivech něco našli, že??
Dobré ráno Česká republiko. Jestli byl soudruh Babiš agent "hodné" ŠTB je jeho voličům úplně šuma fuk. Oni věří, že je jejich spasitel a budou mu to "házet" i kdyby byl vrah. Je to smutná realita české, moravské a slezské společnosti. Hnutí ANOfert je čistě POPULISTICKÁ strana které nejde o blaho občanů, ale pouze o blaho jejich kdy jimi odsuzované kumulace funkcí dnes dělají sami v hojné míře. Od přechodu zprava do levicového spektra politiky přešel ANOfert za necelé 4 roky, ale jeho voličům je to opět šumák. Jejich sliby svaté trojice/agent Babiš, Měnič kostní dřeně za 150 000 Kč bez efektu Havlíček a Dlužena Schillerová/ se dobře poslouchají, ale plnit je nikdo nebude. Opět budeme vidět nárůst dotací AGROfertu, odpouštění pokut AGROfertu a zaklekávání na firmy, které nebudou oligarchovi Babišovi po vůli. Nejhorší však je, že budeme svědky ohýbání práva, omezovaní svobody tisku atd. jako je to na Slovensku, pokud ANOFERT vyhraje tyto volby do Poslanecké sněmovny. Zatím to tak vypadá, protože tato vláda tomu hodně pomáhá, svojí nekomunikací s občany České republiky. Pokud půjdeme v příštím roce ve šlépějích Slovenska, ocitneme se na rozcestí kam patříme. Minimálně Evropští lídři budou sledovat naše volby v příštím roce a hrozí nebezpečí, že nás pošlou na vedlejší kolej. Kdo to nevidí je totální ignorant. Deštivý, ale teplý den přeji všem občanům České republiky✨.
Zdravím . Vylejte si srdce ,to je vše co můžete .P. Babiš volby vyhraje ,né však svou zásluhou .Táto Vláda dělá vše pro to aby vyhral .Ty Vládni čachry s penězy ... ,skuste si představit ,že by tohle dělala Vláda p. Babiše .Náměstí by byla plna protestujícich lidi .Ohnivé debaty v telce .
Jako účastník 3. odboje mám bohaté zkušenosti se Státní bezpečností. Přísahám, že rozhodně je vyloučené, aby se někdo scházel s neznámými pány v šusťáku a vykládal jim jen tak bezelstně o své práci... To by velmi rychle v té práci pro PZO skončil. 😡
Co potom říkáte na soudruha dnes pana Hradního,falešné doklady,konspirační byty,atd?
Přesně tak, jak je v článku uvedeno, nějakou dohodou se ještě nezmění skutečnosti v dokumentech. Kdyby měl agent Bureš větší koule, dávno mohl přiznat, že v té době byl mladý a ambiciózní a i "díky" svému okolí si neuvědomoval, s jakým ďáblem přichází do kontaktu...
Pan prezident byl kdysi v komunistické straně a dokonce i já jsem chtěl studovat vojenskou střední školu, a to jsem nebyl ani v Pionýru, natož v SSM, nakonec jsem ale skončil za politickou činnost v komunistickém kriminále.🙄
Jsem účastník 3. odboje... Nikdy není dost pozdě přiznat si svoje chyby, na to ale musíte mít nějaké morální ustrojení... Pohádkám o tom, že se člověk schází s cizími pány v šusťáku v nějaké zapadlé vinárně a bezelstně jim vypráví o svojí práci v podniku zahraničního obchodu (PZO), tak takovým báchorkám může uvěřit možná ten, kdo tu profízlovanou dobu nezažil. Protože všechno bylo tajné, dokonce i to, co já jsem jako tehdy nekvalifikovaný dělník vyráběl v Aritmě na soustruhu. 😡
Příslušníci Státní bezpečnosti nebyli žádní naivkové, byli ve služebním poměru a pod přísahou!!! a vymyslet si nějakého neexistujícího agenta zavánělo velkým průšvihem, protože na to by se určitě přišlo a oni by podvraceli ten fízlácký systém. Všechno se kontrolovalo křížem krážem navzájem, takhle funguje dodnes každá tajná služba.
Léta se stále předkládají dokumenty v různých obměnách o spolupráci Babiše s STB. A co pan prezident ? A jeho historie? A nejenom řadové členství v KSČ. A politručka první dáma.
Kolik firem zaklekl Pavel? Kolik si přihrál dotaci? Kolik zlikvidoval podniku? O kolik zadluzil CR nakupy "na kovid"? Atd, atd...
Ti větší škůdci ve službách StB si rychle zařídili skartaci svého spisu a teď si v poklidu žijí, či jsou zalezlí v některé "demokratické" straně. Babiš podával hlášení z cest v zahraničí, žádný agent nebyl, nikomu neškodil, neměl potřebu spis skartovat. Po úspěchu v profesním životě, šel do politiky a tak to na něj, z konkurenčních důvodu, vytáhli a hodně přeháněli. Politický boj je nemilosrdný.
V době, kdy se dokumenty skartovaly, byl Babiš v Maroku. Nestihl tak nechat startovat všechny svoje dokumenty o spolupráci.
A je doloženo, že donášel i na své kolegy.
Medium mě připomíná Rudé právo.
A proč to píšete na fórum24? A co je Seznam medium asi taky netušíte, co?
Chtěl se soudit na věky a nikdy to nevzdat. Nakonec to pěkně a jasně po "babišovsku" vzal obloukem a za pomoci "bratov Slovákov" se pokusil očůrat historii. Kvůli kobližníkům to ale dělat nemusel, ti se bez přemýšlení jen těší na ty peníze, které už jim dopředu nasliboval. A normální lidé se jen bojí že nám ti mozkoví zchromlíci dosadí do čela pěknou s.... (viz plk Foltýn).
Tak samozřejmě Blbiš zůstává Burešem a to, že ho "vyprala" Filckovo / Kaliňákovo banda, je pochopitelné a Šéf to samozřejmě ví, jenom divadýlko pro jeho oligofrenni elektorát, připomíná mi to jistou slavnou reklamu z České sody, kde se také pralo ve vaně.
A co Pávek, o tom se nemluví????
A teď zjistěte ty další , co jsou skartovaní. A se stejnou vervou se vrhněte na Dozimetr, To je dnešní aktuální kauza a problém.
V kauze dozimetr jsou všichni, včetně účastníků z Ano, ve vazbě nebo vyšetřovaní na svobodě. Babiše komplet asi skartovat nestihli, má smůlu, Bureš.