Arogantní parazit a nula je ještě navíc jako štěnice! Těžko se jich zbavujete. Pomůže pouze důkladná deratizace v září 2025.
Parazit je malé slovo ale naprostý souhlas se vším.
Nejzbytečnější darmožrout ve vládě se asi nudí....
ale hlavně nezapomeňte reprezentuje politiku STANu za kterou chce Rakušan získat 20% a stát se premiérem tak lidi bděte a nezapomeňte u voleb komu to tam nevhodit,
Dvořák je arogantní ... I v otázce přijetí EURa námitky odpůrců smázne s tím, že to jsou výmysly. Co takhle kdyby poskytl solidní rozbor argumentů pro a proti? Ne, jemu stačí, že on chce a všichni ostatní jsou blbci. Nezajímá ho, že eurozóna nedodržuje vlastní pravidla a patří k pomaleji rostoucím regionům, o společných dluzích ani nemluvě. Nejvyšší čas podobné typy ze Strakovky vymést. Nejpozději při volbách.
Překvapivě docela racionální názor na přijetí eura vyjádřil v pořadu CCN 360° poradce premiéra, pan Štěpán Křeček. Cpát se do klubu zadlužených zemí, které samy neplní Maastrichtská kritéria je holý nesmysl. Stejně tak se naopak zesměšnila paní Věra Kovářová z hnutí STAN obhajobou funkce koordinátora pro přijetí eura, kterého pan Jan Skopeček označil za zbytečného byrokrata a docela důrazně jí to vmetl do tváře. Ta se nestačila divit. Inu je vidět, že v názoru na přijetí eura to ve čtyřkoalici docela pěkně jiskří.
Ta Vzducholoď Kovářová by měla být léčena v nějakém ústavu.....je tragická nula
Když toto zjevení, křivého charakteru a bezpáteřních projevů , zbytečného člověka… vidím, je mi zle..!
Kdo Dvořáka platí? Protože vidí, že Euro nechce skoro nikdo. On bude Euroval platit "ze svého"? Bude sám ručit za dluhy, které si eurozóna vzala? Já tomu nerozumím. Který miliardář si vzal do hlavy, že se mu Euro velice hodí a tudíž ho přes Dvořáka prosadí?
Firmy by rády přechod na euro. Chápou to jako příležitost k dalšímu výraznému zdražení.
Pan ministr Dvořák přesně ukazuje aroganci vlády. Já něco chci a vůbec mě nezajímá, že občané jsou ve většině proti. Přesto, že to ekonomové nepodporují, mele si pořád to svoje. Myslím , že i jako ministr je pro tuto republiku drahý a zbytečný .
Vážená Olgo,
otevřená debata by tomu určitě prospěla.
Podle mne tu vládne falešná hrdost na naší Kč.
To třeba Němci, Francouzi nebyli hrdí na své měny?
Marka byla pojem.
Stejně se i u nás již vše přepočítává z eura, tak o co jde.
Nedivím se, že euro nechce ČNB a ekonomové na ni nabalené, kapři si také nechtějí vypustit rybník.
A co mafie vexláků ze směnáren, ti o euro nikdy stát nebudou a hrají na jakousi “hrdost na Kč”.
Firmy musejí platit kurzové jištění, o to by mohli navyšovat mzdy.
Pokud necháme o euru a EU hovořit pouze SPD či euroskeptiky, a začneme se tu povinně učit rusky.
A to je to poslední co tu ještě potřebujeme.
Tak že je nutná otevřená a věcná debata. Mlčením se dostaneme pouze do pekla.
POabe Dviořáku, vy jste se podle nejen mne, rozhodl rozhodit nás občany spolu s Panem hradním ještě v posledních deseti měsících kdy budete trpěn námi v ministerském křesle. Byl bych velice rád, kdybyste se ve svých podobných nucených nám komentářům RADĚJI VYHNUL. DĚKUJI PŘEDEM.
Je zajímavé sledovat,jak se naprosto zbyteční lidé, ve zbytečných funkcích a celé zbytečné instituce snaží sebeprezentovat, tak aby vzbudili zdání vlastní důležitosti a nenahraditelnosti. V případě pana Dvořáka to sedí jak zadek na hrnec.
Až se občané budou, na podzim, rozhodovat, komu dát ve volbách svůj hlas, nezapomeňte, prosim na STAN. Toto hnutí občanům, po volbách, přineslo několik skvělých politiků: Sikelu, odpovědného za energetickou bídu, Dvořáka, ministra od ničeho k ničemu otravujiciho stále s Eurem a další... Do dnes zametana, dosud nesouzena, kauza Dozimetr je také skvělou vizitkou tohoto hnutí, které založil již dnes nežijící, předlistopadový zelinář ze Zlína. "Vzhůru ke světlým zítřkům" 😭😭