1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Přijde mi o dost jednodušší jet 500m tramvají, než lézt do metra nahoru a dolů. Předatvte si, že třeba nemůžete na nohy. Na Příkopy bych taky zavedl tramvaj zpátky. To by šlo i při zachování pěší zóny.

6
Před 9 měsíci
Martin Vaněček

v brně to na pěší zoně taky jde a nikomu to nevadí

2
Před 9 měsíci

Joo když pražáky masíruje pirátský vesničan z Karpat,tak se nelze ničemu divit. A oni na všecho kejvnou,jak ovce.

14
Před 9 měsíci

Hřib je blázen není logickej důvod zavádě opět tramvajovou dopravu na Václavák, kdo nechce chodit tak tam má metro!!

Jenom se utrácej poníze a všimný!!

1
Před 9 měsíci

Pan hokejista je možná legenda, ale v hokeji. Není to odborník na dopravu a urbanistiku, proto nevím, proč se tady řeší jeho absolutně neznalý názor dané situace.

5
Před 9 měsíci
Jiří Benýšek

Jasně a hřib je co, felčar.

3
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

tramvaj na Václavském náměstí prvotřídní kravina a to nemluvím kdo za to dostal zaplaceno a to jistě tučně

19
Před 9 měsíci
Martinek Richard

Vidláku.

7
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Po pravdě,jako Praźák jsem byl rád, že z Václaváku zmizela tramvaj a byla tam i omezena doprava, byla to zóna klidu. Ovšem dnes je to hrůza, a teprve bude.

4
Před 9 měsíciUpraveno

Všichni se angazují pro lidi. Tak se to vždy zdůvodňuje. Jedná garnitura je ruší pro lidi a druhá je buduje pro lidi. Jak dlouho ještě!!

2
Před 9 měsíci

Proč pan Hřib vrací na Václavské náměstí tramvaje a ne trolejbusy, které tam také v jeho dětství jezdily a to bez cinkání, zvýšené hlučnosti a vibrací ?

1
Před 9 měsíci

..tramvaje na Václ.nám,jezdily vždycky,nepamatuje to jen mladá generace...

5
Před 9 měsíci
Václava Maršálková

... a také si pamatuji, že jsem ve špičce vystoupila na Nám. Republiky a pomalou chůzí jsem po Příkopech a Václaváku došla ke koni a tam si nasedla do stejného čísla tramvaje, která ale už jela minimálně před hodinou než ta, ze které jsem vystoupila.. Tramvaje jezdily po celé Národní, Jungmankou, Myší dírou, přes Můstek, Celetnou, po Staromáku a Hybernskou. Ve špičce to bylo přímo žůžo. Jo a také si pamatuji jak mezi Štěpánskou a Krakovskou stál na stanicích jeden autobus za druhým.

3

A po dalších volbách nová vládnoucí partaj v Praze ty tramvaje na Václaváku zase zruší.

Po kolikáté ??

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt