1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak proč je volíte.. Nevolit a zmizej. Ale že to tady ještě pořád ňáký mizerove udržují při životě a jiný je volej..

4
Před 5 měsíci
Martin Sluka

A jak chcete vysvětlit komoušovi že nemá volit komouše?

2
Před 5 měsíci

Komunisté nás do otroctví dovést nemůžou, protože v něm už jsme.

21
Před 5 měsíci
Jan Šnajdr

A kdo vám za to může, že hákujete u slovenského estébáka v jeho Agrofertu? Z toho vašeho otroctví se můžete vysvobodit okamžitě, když podáte výpověď.

2
Před 5 měsíci

Je-li nějaké čistokrevné, absolutní zlo, je to komunismus. Nejvražednější a nejbestiálnější ideologie v dějinách lidstva.

12
Před 5 měsíci
Jiří Pospíšil

A pak ses probudil s rukou v nočníku, co ?

4
Před 5 měsíci

Moc a přiblblost Fialovy bandy komunisty dávno předčila!!

14
Před 5 měsíci
Franta Bílek

Leda velké kulové. Nevíte vůbec, o co šlo a o co jde.

4
Před 5 měsíci

Určitě se k moci nedostanou , protože je již " MOC " obsazena vládnoucí garniturou na všech zločinných úrovních v naší malé republice.

5
Před 5 měsíci
Vlastimil Kolouch

Až po ÚS

3
Před 5 měsíci

A ty komunisti, co podle Jekatěriny a "disidentky" přebírají v Evropě moc, ty jsou s námi v místnosti 😄 Forum je opravdu plátek konzervativních "bolševiků," fanatiků a paranoiků. 😄

6
Před 5 měsíci

Neměla by jste se tak obouvat do našeho prezidenta. Já to mám podobné. Když slyším slovo komunista nebo progresivista, tak se mi také otvírá kudla v kapse.

7
Před 5 měsíci

Do otroctví nás přivede diktát rádoby liberální demokracie a skvělé počiny EU

37
Před 5 měsíci
Lukas Lev

A to jen nás nebo stejné názory mají i v zemích EU, kde nikdy nezažili vládu komunistů?

8
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 5 měsíci

Fórum co lžeš u vás je polovina Komančů a vše je ok máš to marné ODS nevolim ty slepence bohužel Osud

25
Před 5 měsíci
Rudolf Pelzl

Já nerozumět tvůj kmen řeči.

Před 5 měsíci

Pro příště komouši postavili všechna ta sídliště!Co ten váš západní kapitál

co tady za těch třicetpělet máne na komouše spomínáme!

9
Před 5 měsíci
Ivan Bittner

a na zapade to taky vsechno postavili komunisti treba ty dalnice rychlotrate domy fabriky atd no po valce toho meli nemci dost znicene a ukradene od spojencu myslim si ze vic jak v nasi republice a ejhle za 40 let vlady komunistu jenom koukame na zada zapadni evrope a uz je nikdy nedozeneme viz treba rakousko jo kde bylo jeste v 60 letech no a na konci 80 let jsme jenom ziraly na jejich bohatstvi jeste ze tam vladli komunisti jinak by z toho nic nemeli 🤣🤣

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt