Tak proč je volíte.. Nevolit a zmizej. Ale že to tady ještě pořád ňáký mizerove udržují při životě a jiný je volej..
A jak chcete vysvětlit komoušovi že nemá volit komouše?
Komunisté nás do otroctví dovést nemůžou, protože v něm už jsme.
A kdo vám za to může, že hákujete u slovenského estébáka v jeho Agrofertu? Z toho vašeho otroctví se můžete vysvobodit okamžitě, když podáte výpověď.
Je-li nějaké čistokrevné, absolutní zlo, je to komunismus. Nejvražednější a nejbestiálnější ideologie v dějinách lidstva.
A pak ses probudil s rukou v nočníku, co ?
Moc a přiblblost Fialovy bandy komunisty dávno předčila!!
Leda velké kulové. Nevíte vůbec, o co šlo a o co jde.
Určitě se k moci nedostanou , protože je již " MOC " obsazena vládnoucí garniturou na všech zločinných úrovních v naší malé republice.
Až po ÚS
A ty komunisti, co podle Jekatěriny a "disidentky" přebírají v Evropě moc, ty jsou s námi v místnosti 😄 Forum je opravdu plátek konzervativních "bolševiků," fanatiků a paranoiků. 😄
Neměla by jste se tak obouvat do našeho prezidenta. Já to mám podobné. Když slyším slovo komunista nebo progresivista, tak se mi také otvírá kudla v kapse.
Do otroctví nás přivede diktát rádoby liberální demokracie a skvělé počiny EU
A to jen nás nebo stejné názory mají i v zemích EU, kde nikdy nezažili vládu komunistů?
Fórum co lžeš u vás je polovina Komančů a vše je ok máš to marné ODS nevolim ty slepence bohužel Osud
Já nerozumět tvůj kmen řeči.
Pro příště komouši postavili všechna ta sídliště!Co ten váš západní kapitál
co tady za těch třicetpělet máne na komouše spomínáme!
a na zapade to taky vsechno postavili komunisti treba ty dalnice rychlotrate domy fabriky atd no po valce toho meli nemci dost znicene a ukradene od spojencu myslim si ze vic jak v nasi republice a ejhle za 40 let vlady komunistu jenom koukame na zada zapadni evrope a uz je nikdy nedozeneme viz treba rakousko jo kde bylo jeste v 60 letech no a na konci 80 let jsme jenom ziraly na jejich bohatstvi jeste ze tam vladli komunisti jinak by z toho nic nemeli 🤣🤣