1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jediný dnes nebezpečný komunista je Petr Pavel, který se otočí a převlékne kabát vždy, jak se mu to hodí

13
Před 5 měsíci
Jan Novák

Velký omyl.

Pan Petr Pavel se omluvil za svou mladickou chybu.

V době převratu to byl mladý muž, který byl ovlivněn svou rodinou

a hlavně chtěl splnit svůj dětský sen o pobytu ve Francii.

Jelikož vyrůstal v rodině důstojníka naší armády, studoval vojenskou školu a chtěl se stát členem zahraniční rozvědky. To mu mělo zaručit splnění dětského snu.

Jakmile nastala svoboda, vzdal se členství ve státostraně, protože velmi správně vyhodnotil, že ve svobodné a demokratické zemi není potřeba být rozvědčíkem. Že stačí být občanem a svobodně se dostane do kterékoliv země na Zeměkouli.

To není převkléknutý kabát, to je inteligentní úvaha člověka, který ví, kde je jeho místo!

9
Před 5 měsíci

Ovšem ještě větší pozor bychom si měli dávat na eurokomouše, kteří nás chtějí přivést do zeleného otroctví.

14
Před 5 měsíci
Petr Mareček

Ano, včetně těch, které jsme tam zvolili my sami. Poslechněte, není náhodou paní Konečná taky europoslankyně?

1
Před 5 měsíciUpraveno

Vždyť se celá naše vláda chová jako komunisti tak je to vlastně fuk u moci už jsou a vedou to do kopru.

9
Před 5 měsíciUpraveno

Raději KSČ a Rusko než zaprodance a zloděje směrem na západ od našich hranic. Lepší je jistota a stabilita.

15
Před 5 měsíci
Bohuslav Padevet

To už tu bylo, na západ jsme se vykáleli a lejno přišlo z východu.

8
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Liberálové jsou mladší bratři komoušů!!!!

5
Před 5 měsíci
Jan Matějka

Já jsem liberál a nepřítel komušů..Nejsem nějaký zelený liberál či nějaký sociální inženýr či antirasista naruby či tisícipohlavník..Jsem pro to ať má každá zákonná existence všechny vymoženosti světa..Ať mají gayové sňatek, ať můžou sezdané a prověřené gay páry úspěšně adoptovat děti, ať mají podnikatelé své zisky, ať mají zaměstnanci své slušné platy, ale ať každá vymoženost jedněch nenabourává život toho druhého..Žádné oslovování ve středním rodě, žádný rodič 1 a rodič 2..Pěkně ať majoritě bez úhony zůstane to co mají a vymoženosti pro minoritu jsou akorát něco plus..Žádný že minorita bude upřednostňována před majoritou..Všechny novoty ať jsou plusem pro ty co je potřebují, ale ať na život majority to nemá žádnou úhonu..Komunista?🤣🤣🤣

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 5 měsíci

Bu, bu, bu a co by s tou mocí asi udělali?

Směšné strašení Fórum 24 😀

13
Před 5 měsíci

"Lidská volba je cenná, pokud je správná."

Pěkná slova, a co je správné? To vaše, jejich, moje?? Kdo určí?? Vy, oni, já??

Prostě kecy.

3
Před 6 měsíci

Na komunisty bych si dal velký pozor.Už začínají obsazovat i některé klíčové pozice.

31
Před 6 měsíci

Tak to je třeba dát pozor i na hradního pána a jeho " reprezentantku".

19
Před 6 měsíciUpraveno
Walter Franek

Jak jste přišel na to, že to je komunista? Proto, že u nich v mládí byl? Tam u nich bylo lidí a po revoluci, "když už nemuseli být v KSČ" , projevili svobodně, jaký je jejich světonázor. Současný president se už 35 let prokazatelně chová jako demokratický liberál, který známé despocie neuznává.

6
Před 5 měsíciUpraveno

Komouši sedí v koalici ve Strakovce. Těch se bojte. Novodobí pohlaváři, elitáři a lepšolidi.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt