Alence chybí pokora. Ústavní soud je nejvyšší. Raději ať se jde fotit s pávem...ne s Pavlem
Před tím novým focením s pávy a čuníky by měla Alenka Dlužena vrátit 2 miliony které zpronevěřila jako miinistryně financí na své soukromé debilní fotky s pávy a čuníky. Sice lhala, že fotky platil gang ANO, ale Bláboliš se spletl, jednou jedinkrát co je v politice řekl pravdu, že fotky Ano neplatilo.
Fórum 24 a ÚS nám předvádí jak má vypadat právo v praxi, zákon mužete ohnou ale málo, ostatní musí zákon dodržovat
Vy jste vzděláním právník, že tomu tak rozumíte?
Fakt by mě zajímalo, jestli tihle pisálkové tak srdečně ty babišovce nenávidí, že hledají a zveličují jednostrannou špínu, nebo jednoduše ta pětibanda dobře platí 🤔🙂🙃
Anoisti můžou kvičet jak chtějí. Odpovídá to jejich inteligenci.
A to jeste nebyli v karvine
Tahle tlupa bláznů ANO nemůže nic a těžko se jim to tráví. Ale je to dobře.
Schillerová už se teši až bude podepisovat co by ministrine financi dekrety na odstaveni učtu babišovych konkurentu v podnikani
Ale jako dobře Marfušu namaskovali! Trvalo mi to, než jsem ji poznal. 🙂
Dokonale přesně napsáno.
Pan Jandourek nezklamal, opět neuvěřitelné bláboly. Ale z drtivé většiny diskusních příspěvků je jasné, pro koho to vymýšlí.
To nejsou bláboly, to je realita.
"PÁVICE" je přece nejchytřejší a rozumí všemu a pro svou "popularitu" udělá vše. Trapnější snad ani být nemůže.