1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Alence chybí pokora. Ústavní soud je nejvyšší. Raději ať se jde fotit s pávem...ne s Pavlem

19
Před 1 rokem
Dana Skarpichova

Před tím novým focením s pávy a čuníky by měla Alenka Dlužena vrátit 2 miliony které zpronevěřila jako miinistryně financí na své soukromé debilní fotky s pávy a čuníky. Sice lhala, že fotky platil gang ANO, ale Bláboliš se spletl, jednou jedinkrát co je v politice řekl pravdu, že fotky Ano neplatilo.

15
Před 1 rokem

Fórum 24 a ÚS nám předvádí jak má vypadat právo v praxi, zákon mužete ohnou ale málo, ostatní musí zákon dodržovat

25
Před 1 rokem
Ranc Vladimir

Vy jste vzděláním právník, že tomu tak rozumíte?

14
Před 1 rokem

Fakt by mě zajímalo, jestli tihle pisálkové tak srdečně ty babišovce nenávidí, že hledají a zveličují jednostrannou špínu, nebo jednoduše ta pětibanda dobře platí 🤔🙂🙃

1
Před 1 rokem

Anoisti můžou kvičet jak chtějí. Odpovídá to jejich inteligenci.

23
Před 1 rokemUpraveno
Richard Srubek

A to jeste nebyli v karvine

Před 1 rokem

Tahle tlupa bláznů ANO nemůže nic a těžko se jim to tráví. Ale je to dobře.

26
Před 1 rokem

Schillerová už se teši až bude podepisovat co by ministrine financi dekrety na odstaveni učtu babišovych konkurentu v podnikani

Před 1 rokem

Ale jako dobře Marfušu namaskovali! Trvalo mi to, než jsem ji poznal. 🙂

9
Před 1 rokem

Dokonale přesně napsáno.

21
Před 1 rokem

Pan Jandourek nezklamal, opět neuvěřitelné bláboly. Ale z drtivé většiny diskusních příspěvků je jasné, pro koho to vymýšlí.

19
Před 1 rokem
Zdeňka Vlachová

To nejsou bláboly, to je realita.

2
Před 1 rokem

"PÁVICE" je přece nejchytřejší a rozumí všemu a pro svou "popularitu" udělá vše. Trapnější snad ani být nemůže.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt